2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bize de yasaktı kızlar yumurta toplamadan hemen sonra. Ama biz 10. Haftaydı sanırım doktora sormadan bozduk diyeti
Ben doktora sormaya utandım ya.
Şu an dikkat ediyoruz sadece. Mümkün olduğunca olmuyor yani.
benimki ben içerde toparlanırken sormuş bir ara doktora, doktor da aslında sıkıntı yok ama yine de riske atmayın 3 aylık olana kadar demiş
ben de soramıyorum, eşim sağolsun utanmaz

Amin inşallah sağol. İlişki olabilir yorulmuşsundur dedi. Evet çok erken. Gerçekten hareketli olmaya çalışıyordum ama dikkat edeceğim artık.
Gecmis olsun canim, Allah saglik versin bebegine de sana da, dikkat et kendine bizim is zaten yeterince yorucu.

toist çok geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra bu tür sıkıntılar ile karşılaşmazsın

Bize de yasaktı kızlar yumurta toplamadan hemen sonra. Ama biz 10. Haftaydı sanırım doktora sormadan bozduk diyeti
Ben doktora sormaya utandım ya.
Şu an dikkat ediyoruz sadece. Mümkün olduğunca olmuyor yani.
yaramaslık yaptınız yaniii, sizi gidi siziii
yanii siz gençsiniz, ben 40 yaşımdayım eşim 47 yaşında, benimki beklicek başka çaresi yok
benimki ben içerde toparlanırken sormuş bir ara doktora, doktor da aslında sıkıntı yok ama yine de riske atmayın 3 aylık olana kadar demiş
benim eşim tam tersi , erkek doktorla kendi bile baş başa kalsa soramaz utancından, ben soruyorum

İlk hamilelik miydi senin. Acaba gerçekten kasılma mı bu hissettiklerin karıştırıyor olabilir misin. Eğer kasılmaysa tehlikeli maalesef. Seni korkutmak istemem ama bu aylarda yalancı kasılma bile zararlı. Seninki inşallah kasılma değildir ya

Gecmis olsun canim, Allah saglik versin bebegine de sana da, dikkat et kendine bizim is zaten yeterince yorucu.

Çok sağolun kızlar bu ara hep yatış modundayım düzelecektir Allahın izniyle ilaçlar ve magnezyum hemen rahatlattı zaten

tired canım suyum geldi demişsin ya ozaman progestan kullanıyor muydun ve magnezyum. Doktor kendini yormazsan bu ilaçlar bebeği rahatlatır korkma dedi de.

Hanımlar bende 13 haftalik gebeyim 3 gündür alt taraftan rahimim sanki cikicak gibi şancı hissediyorum ve böbreklerim de çok kötü sancim oluyor

El Bari- 45369 Level-2

Her şeyi bir asıldan var eden, her şeyi muhtaç olduğu aza, tabiat ve surette en mükemmel ve en uygun şekilde yaratan, yokluktan varlığa çıkaran, yarattıklarını birbirinden çeşitli şekillerde ayırt eden

D ddades =2000
hiye 3000
@fancy life =1000
M Mavi0411 =2000
NXIXDAA =2000
B Berenimo877 =2000
hayalim16 =1000
Zeynosrkn84 =2000
D Deli mavi prenses =1000
UykucuSirine =2000
Derin88 =1000
Assos =7000
Kahverengikus =1000
A Ayse1995 =2369
toist =5000
ask1 =2000
loveren =1000
ANNONA =5000
Zeynosrkn84 =1000

Kalan=2.000

Cok sukur canim 2li test yaptirmismiydin? Bende gecen 12+3 ken 2li de erkek oldugunu net bi sekilde soyledi. Ama kimisine bu haftalarda erkek diyip sonradan kiz diyebiliyorlarmis kafam karisik yinede. Ultrason ciktisi verdi ama ultrason demeye bin sahit ister heralde cihaz agrizaliydi

Bu kontrol.devletteydi o vermiyormu çıktı nedense haftaya özele gidicem belki cinsiyet söyler yani umarım
Ben 2 li test yaptırmadim gittiğim hastanede yapmiyolardi 3lu yapılacak bakalım

Bu kontrol.devletteydi o vermiyormu çıktı nedense haftaya özele gidicem belki cinsiyet söyler yani umarım
Ben 2 li test yaptırmadim gittiğim hastanede yapmiyolardi 3lu yapılacak bakalım

Bende devlete gidiyorum simdiye kadar hep ultrason goruntusu aldim. 3lu de kesin belli olur

Kızlar 3 lü testin yanılma payı 2 li ye göre daha fazlaymış. Devlet hastanelerinin bazıları 2 li test yapmıyor 3 lü yapıyor. çünkü 2 li daha yeni bir testmiş. 2 arkadaşımın 2 li testi normal çıkıp 3 lü de yüksek risk çıktı. biri amniyosentez bile yaptırdı. sonuç: ikisinin bebeği de çok sağlıklı doğdu maşallah

Bizimki de beni sıkıştırıp duruyor bi sefer sor doktora diye...ben bebeği görünce zaten aklım başımdan gidiyor onu mu düşünücem unutuyorum...böyle böyle 14 hafta doluyor

Kızlar merhaba. Bir süredir takip ediyordum fakat üyeligim olmadığı için katılım gösterememiştim. Allah nasip ederse bende mayıs annesi olcam, 13. haftam, ilk gebeliğim. Biraz pimpirikli çokça da meraklıyım. Tecrübeli arkadaşlardan birçok soruma cvp bulurum diye ümit ediyorum. O olmasa bile destek dayanışma sinerji yeterli zaten. Kendime hoş buldum diyeyim:) umarım sizlere de hoş gelirim :) Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar, kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Cnm ben 18. Cüz okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…