- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.681
aynı bende öyle canım yavrumu saglıklı göreyım yeter aklımdakı soruları unutuyorumBizimki de beni sıkıştırıp duruyor bi sefer sor doktora diye...ben bebeği görünce zaten aklım başımdan gidiyor onu mu düşünücem unutuyorum...böyle böyle 14 hafta doluyor
Iyi konsantre olursan o dalgalanmayi hissedebilirsin. Elini ayağını değilde. Dalgalanma oluyor bebiş hareketli olduğunda onu hissedebilirsin.be
ben de baya arastirdim ama hissetmek imkansiz yaziyor
Cinsiyeti belli oldu oğlum olacak. Ultrasonda izlerken hiç durmuyor kıpır kıpır. O dalgalanmayı hissediyorum ben. Özellikle ekşi yada tatlı yediğim zaman daha fazla oluyor.Canım belli mi cinsiyet kızda dalgalanma seklinde olur derler
Hosgeldin canım saglıklı dogumlar nasip olsun insallahKızlar merhaba. Bir süredir takip ediyordum fakat üyeligim olmadığı için katılım gösterememiştim. Allah nasip ederse bende mayıs annesi olcam, 13. haftam, ilk gebeliğim. Biraz pimpirikli çokça da meraklıyım. Tecrübeli arkadaşlardan birçok soruma cvp bulurum diye ümit ediyorum. O olmasa bile destek dayanışma sinerji yeterli zaten. Kendime hoş buldum diyeyim:) umarım sizlere de hoş gelirim :) Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar, kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım o bende de oluyo sabahları telaslanma idrara sıkışıksam dahada cok oluyo hattaPimpirikligim had safhada. O yuzden hamile oldugumu ogrendigimden beri iliski yok. Esim de sagolsun cok anlayislidir ben istemeyince ustelemedi. Kabullendi coook uzun bir sure birsey olmayacaginiBelki doktor sorun yok der ama iste icim elvermiyor.
Kasiklarda agri sizi bende de var. Acaba magnezyum eksikligi mi var yoksa normal birsey mi bu durum bilmiyorum. Kontrole gidecegim carsamba ogrenirim insallah.
Sabahlari benimki de top gibi oluyor kasiklarimin biraz ustunde ozellikle sol tarafta. Ama gorunurde anlasilmiyor elleyince sag daha yumusak sol sert gibi geliyor. Sonra duzeliyor. Ben bunu normal saniyordum ama bugun ogrendim ki buradan olmayadabilirmis.
Kadinlarkulubunu seviyorum guzel seyler ogreniyorum ama bazen oyle yazilar okuyorum ki pimpiriklik seviyem artiyor. Ilk bebek olmasinin da verdigi bir gerginlik sanirim.
Allah hepimizin yardimcisi olsun, Mayis ayi gelsin zamaninda saglicakla alalim kucagimiza bebeklerimizi insallah
Ay buda tutmadıCinsiyeti belli oldu oğlum olacak. Ultrasonda izlerken hiç durmuyor kıpır kıpır. O dalgalanmayı hissediyorum ben. Özellikle ekşi yada tatlı yediğim zaman daha fazla oluyor.
Aklımdasın hep dualarımız seninle bi arkadas daha vardı aynı sekilde o da aklımda cokk güzel haberlerle gelin insallahOfff bugünü de bitti sayıyorum kaldı 2 gün
Zaman geçmiyor yahuu
O gobek deligi agrisi bende de oluyo ama ben pek onemsemedim burda bi kac arkdsda hissetmis normal demistim ama simdi korkyum bak.bende bole ince bi sizlama oluyo normal degil mi ki bugun gottim kntrole hersey normaldi.amaGeçmiş olsun canım göbek deliğinin üstü deyince ben öyle düşünmemiştim...Sancı mıydı normal? Belden kasıklara doğru adet sancısı gibi...2.olduğu için böyle şeyleri anlarım sanıyorum ama anlaşılmaz mı acaba...ultrasonla mı baktı söyledi doktor...neden oluyor acaba
Aklımdasın hep dualarımız seninle bi arkadas daha vardı aynı sekilde o da aklımda cokk güzel haberlerle gelin insallah
Canım o ben değildim üst üste alıntı yapıldığından yanlış olmuş galibatired canım suyum geldi demişsin ya ozaman progestan kullanıyor muydun ve magnezyum. Doktor kendini yormazsan bu ilaçlar bebeği rahatlatır korkma dedi de.
Gobek deligi sancisi o haftalarda bende de oldu. Agir kaldirdiysan ondan abilir. Dikkatli ol :)O gobek deligi agrisi bende de oluyo ama ben pek onemsemedim burda bi kac arkdsda hissetmis normal demistim ama simdi korkyum bak.bende bole ince bi sizlama oluyo normal degil mi ki bugun gottim kntrole hersey normaldi.ama
3 gun sonrasini dusun 3 gun sonra bu zaman hersey bitmis olacak ve iyi haberler alacaksin Allah'in izniyle. Bu aralar havalar iyi disari cik nefes al sinemaya gidin bilmiyorum kendini oyalamaya calis gececek zaman az kaldiOfff bugünü de bitti sayıyorum kaldı 2 gün
Zaman geçmiyor yahuu
Canım biraz bulanık çıkmış ama kız sanki paralel uzanmış nubsa eğer gördüğümsofiarya canım sen cinsiyet tahmini yapıyordun demi.
Kizlar size bir sey soracagim. İlk gebeligim kendimi biraz fazla dinliyorum galiba. Gece yatarken cok zorlaniyorum. Yani yatakta donerken. Donerken sanki tum kuvveti karnimdan aliyormusum gibi hissediyorum ve bu beni geriyor. Yani siz nasil donuyorsunuz yatakta. Karnimdan kuvvet alacagim bir is yapmak istemiyoeum.
Eneee eglenceli bisi mi var? hemen bakacagim sagool :))Canım biraz bulanık çıkmış ama kız sanki paralel uzanmış nubsa eğer gördüğümbirtane kadın doğumcu var instagramda @dracarolinaruiz kullanıcı adı orda birsürü foto var nub la ilgili kadın tek tek işaretlemiş ona da bir bakın eğlenceli oluyor
Kızlar bugün kontrolum vardı herşey yolunda çok şükür 13+3 günlük çıktık 3 hafta sonra 3lu test için randevu verdi doktor cinsiyetini sordum daha çok erken dedi malesef elimde bir ultrason çıktısıda yok
Kızlar merhaba. Bir süredir takip ediyordum fakat üyeligim olmadığı için katılım gösterememiştim. Allah nasip ederse bende mayıs annesi olcam, 13. haftam, ilk gebeliğim. Biraz pimpirikli çokça da meraklıyım. Tecrübeli arkadaşlardan birçok soruma cvp bulurum diye ümit ediyorum. O olmasa bile destek dayanışma sinerji yeterli zaten. Kendime hoş buldum diyeyim:) umarım sizlere de hoş gelirim :) Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar, kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
Kızlar merhaba. Bir süredir takip ediyordum fakat üyeligim olmadığı için katılım gösterememiştim. Allah nasip ederse bende mayıs annesi olcam, 13. haftam, ilk gebeliğim. Biraz pimpirikli çokça da meraklıyım. Tecrübeli arkadaşlardan birçok soruma cvp bulurum diye ümit ediyorum. O olmasa bile destek dayanışma sinerji yeterli zaten. Kendime hoş buldum diyeyim:) umarım sizlere de hoş gelirim :) Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar, kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?