2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    349
Pimpirikligim had safhada. O yuzden hamile oldugumu ogrendigimden beri iliski yok. Esim de sagolsun cok anlayislidir ben istemeyince ustelemedi. Kabullendi coook uzun bir sure birsey olmayacagini Belki doktor sorun yok der ama iste icim elvermiyor.

Kasiklarda agri sizi bende de var. Acaba magnezyum eksikligi mi var yoksa normal birsey mi bu durum bilmiyorum. Kontrole gidecegim carsamba ogrenirim insallah.

Sabahlari benimki de top gibi oluyor kasiklarimin biraz ustunde ozellikle sol tarafta. Ama gorunurde anlasilmiyor elleyince sag daha yumusak sol sert gibi geliyor. Sonra duzeliyor. Ben bunu normal saniyordum ama bugun ogrendim ki buradan olmayadabilirmis.

Kadinlarkulubunu seviyorum guzel seyler ogreniyorum ama bazen oyle yazilar okuyorum ki pimpiriklik seviyem artiyor. Ilk bebek olmasinin da verdigi bir gerginlik sanirim.

Allah hepimizin yardimcisi olsun, Mayis ayi gelsin zamaninda saglicakla alalim kucagimiza bebeklerimizi insallah
 
Bizimki de beni sıkıştırıp duruyor bi sefer sor doktora diye...ben bebeği görünce zaten aklım başımdan gidiyor onu mu düşünücem unutuyorum...böyle böyle 14 hafta doluyor
aynı bende öyle canım yavrumu saglıklı göreyım yeter aklımdakı soruları unutuyorum
 
Hosgeldin canım saglıklı dogumlar nasip olsun insallah

Canım o bende de oluyo sabahları telaslanma idrara sıkışıksam dahada cok oluyo hatta

Cinsiyeti belli oldu oğlum olacak. Ultrasonda izlerken hiç durmuyor kıpır kıpır. O dalgalanmayı hissediyorum ben. Özellikle ekşi yada tatlı yediğim zaman daha fazla oluyor.
Ay buda tutmadı
 
O gobek deligi agrisi bende de oluyo ama ben pek onemsemedim burda bi kac arkdsda hissetmis normal demistim ama simdi korkyum bak.bende bole ince bi sizlama oluyo normal degil mi ki bugun gottim kntrole hersey normaldi.ama
 
O gobek deligi agrisi bende de oluyo ama ben pek onemsemedim burda bi kac arkdsda hissetmis normal demistim ama simdi korkyum bak.bende bole ince bi sizlama oluyo normal degil mi ki bugun gottim kntrole hersey normaldi.ama
Gobek deligi sancisi o haftalarda bende de oldu. Agir kaldirdiysan ondan abilir. Dikkatli ol :)
 
Offf bugünü de bitti sayıyorum kaldı 2 gün
Zaman geçmiyor yahuu
3 gun sonrasini dusun 3 gun sonra bu zaman hersey bitmis olacak ve iyi haberler alacaksin Allah'in izniyle. Bu aralar havalar iyi disari cik nefes al sinemaya gidin bilmiyorum kendini oyalamaya calis gececek zaman az kaldi
 
Kizlar size bir sey soracagim. İlk gebeligim kendimi biraz fazla dinliyorum galiba. Gece yatarken cok zorlaniyorum. Yani yatakta donerken. Donerken sanki tum kuvveti karnimdan aliyormusum gibi hissediyorum ve bu beni geriyor. Yani siz nasil donuyorsunuz yatakta. Karnimdan kuvvet alacagim bir is yapmak istemiyoeum.
 
sofiarya canım sen cinsiyet tahmini yapıyordun demi.
Canım biraz bulanık çıkmış ama kız sanki paralel uzanmış nubsa eğer gördüğüm birtane kadın doğumcu var instagramda @dracarolinaruiz kullanıcı adı orda birsürü foto var nub la ilgili kadın tek tek işaretlemiş ona da bir bakın eğlenceli oluyor
 

Karin kaslarini calistirmadan yatakta donebilmenin bir yolu olmayabilir kalkarken ozellikle karnimiz calisir bence.

O konuda yardimci olamayabilirim ama bazen soyle dusun ben de cok kafaya takiyorum en ufak seyleri. O zaman diyorum ki yaa köyde kadinlar neler neler yapiyorlar tarla bahce isleri sporcu kadinlar var sporuna devam eden ayakta calisan bir suru kasiyer magaza calisani kadin ya da tehlileli isler yapan sahaya cikan muhendis kadinlar saymakla bitmez.

O zaman diyorum ki Allah'a emanetiz riskli gebelikler ve kanama gibi ciddi problemler (Allah korusun) haricinde sıkma guzel canini bunlar icin. bebegin de hisseder daha bunun 7.8.9. Ayi var :)

sana diyorum ama ben yapiyor muyum nooooooo (( kafalar karisik
 
Eneee eglenceli bisi mi var? hemen bakacagim sagool :))
 

iyi olmasina sevindim en son gittimde banada ultrasyon ciktisi vermediler devlet hala cinsiyet tahmini yapmadi sadece kzele bi kere gittim o dedi haftaya 3lu test var sıf cinsiyetten gidicem
 

aramiza hos geldin hep beraber bebeklerimize kavusalim insallah
 

aramiza hos geldin hep beraber bebeklerimize kavusalim insallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…