- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.701
E olacak halimizKarin kaslarini calistirmadan yatakta donebilmenin bir yolu olmayabilir kalkarken ozellikle karnimiz calisir bence.
O konuda yardimci olamayabilirim ama bazen soyle dusun ben de cok kafaya takiyorum en ufak seyleri. O zaman diyorum ki yaa köyde kadinlar neler neler yapiyorlar tarla bahce isleri sporcu kadinlar var sporuna devam eden ayakta calisan bir suru kasiyer magaza calisani kadin ya da tehlileli isler yapan sahaya cikan muhendis kadinlar saymakla bitmez.
O zaman diyorum ki Allah'a emanetiz riskli gebelikler ve kanama gibi ciddi problemler (Allah korusun) haricinde sıkma guzel canini bunlar icin. bebegin de hisseder daha bunun 7.8.9. Ayi var :)
sana diyorum ama ben yapiyor muyum nooooooo(( kafalar karisik
Sağol canım bakalım kız mı olacak minigim. Bir de ense kalınlığı 1.1 mm normal mi?Canım biraz bulanık çıkmış ama kız sanki paralel uzanmış nubsa eğer gördüğümbirtane kadın doğumcu var instagramda @dracarolinaruiz kullanıcı adı orda birsürü foto var nub la ilgili kadın tek tek işaretlemiş ona da bir bakın eğlenceli oluyor
Normal normal sıkıntı YokSağol canım bakalım kız mı olacak minigim. Bir de ense kalınlığı 1.1 mm normal mi?
Çevremde ne kadar bebeği olan varsa İKEA'nın mama sandalyesini kullanıyorlar. Kullanışlı olduğundan mı fiyatından mı bilmiyorum ama temizlik açısından kullanışlı görünüyor.Birsey sormak istiyorum biraz erken ama, mama sandalyesi icin ne düşünüyorsunuz 400e de var 40 a da. Kalitelimi olmali yoksa o kadari gereksizmi acaba..
Cnm benimkide 11.haftadan ultrason kagidim var hala cinsiyet öğrenemedim bı baksana sana zahmetCanım biraz bulanık çıkmış ama kız sanki paralel uzanmış nubsa eğer gördüğümbirtane kadın doğumcu var instagramda @dracarolinaruiz kullanıcı adı orda birsürü foto var nub la ilgili kadın tek tek işaretlemiş ona da bir bakın eğlenceli oluyor
Ucuz olsun önemli değil, alacağınız en pahalı şeyler araba koltuğu ve bebek arabasıdır digerleri hep daha kısa süreli kullanılıyor...mama sandalyesi zaten öyle yıpranacak bir eşya değil ben oğlumunkini kaldırmıştım çıkarıp kullanıcam 110 liraya falan almiştık 5 sene önceBirsey sormak istiyorum biraz erken ama, mama sandalyesi icin ne düşünüyorsunuz 400e de var 40 a da. Kalitelimi olmali yoksa o kadari gereksizmi acaba..
Canım burda çekim açısından sanırım nub u göZükmüyor maalesef göremedimCnm benimkide 11.haftadan ultrason kagidim var hala cinsiyet öğrenemedim bı baksana sana zahmetEki Görüntüle 2067001
Tmm teşekkür ederim yorum icinCanım burda çekim açısından sanırım nub u göZükmüyor maalesef göremedim
Tamam canım pardon :)Canım o ben değildim üst üste alıntı yapıldığından yanlış olmuş galiba
Bitti bitti yarını da atlatırsan Çarşamba o heyecanla zaman hemen geçer inşallahOfff bugünü de bitti sayıyorum kaldı 2 gün
Zaman geçmiyor yahuu
İkea mama sandalyesi hala kullanıyorum 2.5 yaşında. Ayakları sökülüyor yazlığa vs hep götürdük az yer kaplıyor kaba değil 400 tl lik olanlar gibi altı yumuşak rahat değil belki ama yastık vs diktirip halledebiliyorsunuz.Birsey sormak istiyorum biraz erken ama, mama sandalyesi icin ne düşünüyorsunuz 400e de var 40 a da. Kalitelimi olmali yoksa o kadari gereksizmi acaba..
Düşe kalka hayırlısıyla bitircez inşallah bu hamilelikleri yeter ki sağlıkla gelsin bebişlerimiz..
Kızlar geceyi acilde geçirdim . Eve yeni geldim . Kum döküyormuşum . Daha önce hayatımda böbrekle ilgili hiç bir problem yaşamamıştım . Böyle bir ağrı görmedim ben. Var mı aranızda kum döken hamileyken ne yapılabilir ? Tavsiyesi olan ?
sofiarya bir delilikk yaptimmm senin instagram hesabini verdigin doktorun postlarina baktim ispanyolca sanirim anlamayinca dedim ki hadi bir mesaj at bu doktora instadan. Ayip olmadi insallah yazdim ingilizce mesaji yolladim bizim ultrason resmini veeee cevap yazmiss. Bizim doktorun tahminiyle ayni :) yaa ayip olmamistir de mi sonra tesekkur de ettim. Iste merak insana neler yaptiriyor
Sende bendensin,özeldeki doktorum çok iyi ama tek kötü yanı tüm hastaları sezeryan doğuruyor insan şüpheye düşüyor acaba gerçekten de gerekli miydi sezeyan olmam diyorsunuz.
devlette iyi ama odam tek olsun süsleyim falan istiyorum.
yani benimde kafam çok karışık.
Kızlar gittiğiniz özel hastanenin doğum üzerine iyiliği ni iyice araştırın derim .ben devlette yapicm dogumumu Allah öğünleri kısmet ederse .kardeşim yakınımızda ki özel hastanenin acilinde tıp teknisyeni hastane doğum üzerine genelde çalışıyor .devlete gitmemi istedi söylediğine göre Dr çok zor birdurumda karşılaşınca devlete sevk ediyormuş öyle çok kadın götürdük dedi .eee bana zor durumda müdahale edemiyorsa niye gidiymki diye düşünüyorum odamin rahatlığı dan çok bebegimin sağlık li doğuşuyla ilgileniyorum.bir iki gün idare eder gelir evimde keyfime bakarım .iyice araştırın sizlerde okadar emeğini çekiyoruz rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize inşallah...
Ahaha ya walla laf olsun diye yolladim mesaji ya biraz da cekinerek :)Çok alemsin ya. Ben cevap yazmayacağını düşünüp hiç göndermezdim herhalde. Baştan kaybedenlerdenim
Ben de merak ettim sayfaya baktım. Tabi dilini anlasam çok güzel olurdu. Çok güzel videolar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?