2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
E olacak halimiz dediklerinde cok haklisin ama iste...

Sağol canım bakalım kız mı olacak minigim. Bir de ense kalınlığı 1.1 mm normal mi?

Birsey sormak istiyorum biraz erken ama, mama sandalyesi icin ne düşünüyorsunuz 400e de var 40 a da. Kalitelimi olmali yoksa o kadari gereksizmi acaba..

Birsey sormak istiyorum biraz erken ama, mama sandalyesi icin ne düşünüyorsunuz 400e de var 40 a da. Kalitelimi olmali yoksa o kadari gereksizmi acaba..
Çevremde ne kadar bebeği olan varsa İKEA'nın mama sandalyesini kullanıyorlar. Kullanışlı olduğundan mı fiyatından mı bilmiyorum ama temizlik açısından kullanışlı görünüyor.

Cnm benimkide 11.haftadan ultrason kagidim var hala cinsiyet öğrenemedim bı baksana sana zahmet

Ucuz olsun önemli değil, alacağınız en pahalı şeyler araba koltuğu ve bebek arabasıdır digerleri hep daha kısa süreli kullanılıyor...mama sandalyesi zaten öyle yıpranacak bir eşya değil ben oğlumunkini kaldırmıştım çıkarıp kullanıcam 110 liraya falan almiştık 5 sene önce

İkea mama sandalyesi hala kullanıyorum 2.5 yaşında. Ayakları sökülüyor yazlığa vs hep götürdük az yer kaplıyor kaba değil 400 tl lik olanlar gibi altı yumuşak rahat değil belki ama yastık vs diktirip halledebiliyorsunuz.

sofiarya bir delilikk yaptimmm senin instagram hesabini verdigin doktorun postlarina baktim ispanyolca sanirim anlamayinca dedim ki hadi bir mesaj at bu doktora instadan. Ayip olmadi insallah yazdim ingilizce mesaji yolladim bizim ultrason resmini veeee cevap yazmiss. Bizim doktorun tahminiyle ayni :) yaa ayip olmamistir de mi sonra tesekkur de ettim. Iste merak insana neler yaptiriyor

Geçmiş olsun canım ilk gebeligimde ara ara hep kum döktüm çok kötü ağrısı tekrardan çok geçmiş olsun dr bol bol su icmemi söylemişti ve parol vermişti.

Çok alemsin ya. Ben cevap yazmayacağını düşünüp hiç göndermezdim herhalde. Baştan kaybedenlerdenim
Ben de merak ettim sayfaya baktım. Tabi dilini anlasam çok güzel olurdu. Çok güzel videolar var.

Kızlaaar 1.18 ense kalınlığı normal mi?
Bide : ultrasonla sat arası 2 gün fark vardı taa en baştan beri. Ultrason iki gun geride. Benim hesabıma göre de yani gebe kaldigimi dusundugum güne göre öyle olması gerek. Bu durumda ultrason tam döllenmenin olduğu tarihi gösteriyor diyebilir miyiz?

Ilk gebeligimde ikisine de gidiyordum hem kafamda takılı hiç bir soru kalmıyordu ama doğumu devlet hastanesi istiyordum orada yaptım çünkü çok nadir normal doğum taraftarı ozel hastane var

Mesela benim ilk doğumum da tam acilmam olmadan oğlum gelmeye karar verdi karnim kendinden ıkınıyor gibiydi ebe alttan bakti daha acilman gerek ama bebeğin başını hissediyorum dedi dogumhaneye geçtik ozel hastanede olsaydım nasil bir senaryo olurdu merak ediyorum yakacık kadın doğumda doğum yaptım. Hematom oluşmuş farketmediler en sonunda bayildim ve ben 2 de doğum yaptım sabah 10 -11 gibi ameliyata girdim ameliyat çıkışı kan nakli gerektiği için ve tekrar bir komplikasyon olabilir korkusuyla beni lutfu kırdar eğitim araştırma ya gönderdiler dediğim gibi ozel hastanede olsaydım nasıl bir doğum olurdu merak içindeyim. O yüzden en iyisi eğitim araştırma hastanesi şu anda yine yakacık kadın doğuma gidiyorum kontrollere ama marmara üni eğitim araştırma da doğum yapan var mi nasıldır merak ediyorum kartal lutfu kırdar gebe takibi yapmıyor şu ara

Bu anlattığım ilk gebeleri korkutmasın doğumum çok rahatti ebemle sanci aralarında muhabbet falan ettik düşük atarken burası acır kendini hazırla falan diye çok güzel bir doğum geçirdim ama sonrası odama çıktığımda hemşirelere benim çok agrım var diyorum normal diyorlar fenayım diyorum sezeryan senin kadar nazlanıyor diye ayarlıyorlar idrar çıkman lazım diye bir yandan da sıkıştırıyorlar bende lavaboya gidip hep ıkınıyorum ve durmadan pihtilar dusuyor doğum sonrası normal falan diyorlar sabah doktor tam dolaşırken ben wc bayilinca hemen benı dogumhaneye götürüyor ve öylece hematom oluştuğu anlaşılıyor yani hemşirelerin suçu dr haber verseler başıma gelmeyecek

Çok alemsin ya. Ben cevap yazmayacağını düşünüp hiç göndermezdim herhalde. Baştan kaybedenlerdenim
Ben de merak ettim sayfaya baktım. Tabi dilini anlasam çok güzel olurdu. Çok güzel videolar var.
Ahaha ya walla laf olsun diye yolladim mesaji ya biraz da cekinerek :)
Guzel hesap gercekten ultrason fotosu paylasip takipcilerine tahmin ettiriyor yaa ogrenmis herkes nub teorisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…