2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Birsey sormak istiyorum biraz erken ama, mama sandalyesi icin ne düşünüyorsunuz 400e de var 40 a da. Kalitelimi olmali yoksa o kadari gereksizmi acaba..

Bende ikea nin sandalyesini kullanıyorum temizlemesi çok rahat ve sağlam da oturma yeri sert gibiydi küçükken minder koyuyorduk şimdi oğlum 25.5 aylık ne sırtına ne fotosunu minder koymuyorum hala kullaniyorum tavsiye ederim

Helal olsun ben yapamazdım yarın dr gideceğim 2li test sonucunu öğrenmeye insallah Bir tahmini olur yada insallah ultrason ciktisi verir burada siz bir tahminde bulunursunuz.

Kızlar mama sandalyesi konusunda tecrübemi paylaşayım. Ikea antiloptan kullanıcılar genelde memnun ama ben o tarz bisey kullanamazdım sanırım. Bence çocuğun durumuna bağlı biraz. benim oğlum hareketli bi çocuk öyle bir mama sandalyesinden kesin düşerdi. çünkü yerinde durmuyor çıkmaya çalışıyordu sürekli. ıkea nın mama sandalyesi hafif bence. Ben chicco pocket lunch diye bir mama sandalyesi almıştım. 2 sene önce 180 tl ydi. öyle 400-500 vermekte çok mantıklı gelmiyor ama bence orta ayarda bisey alınabilir.

Yaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerimbozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur

Şimdi chicco pocket lunch mama sandalyesinin fiyatına baktım ve 300-400 arası genelde dolardan o da uçmuş sanırım

Yaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerimbozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur
Miden ekşiyo sanırım soğuk süt iç çok iyi geliyo ben o haftalarda yanımda küçük kutu süt le geziyodum

Biz kardeşliği bıraktık ama narin narin takılıyoruz korkudan aman oram aman buram amann napalım sanki bebekleri biz hissediyoruZ onlar değiller Allahtan benim kociş anlayışlı sağolsun

normal şartlarda oldukça libidolu bir hatun idim ben
ama düşük riski, ay iyi mi acaba diye düşünmek, her şeyi bir şeye yormaktan istek falan kalmadı hiç bende
kafam rahatlarsa belki geri gelir
Eşim de baba diyo saba noldu evrim geçirdin diyo diğer gebeliklerin hiç birinde sıkıntım olmadı devamm yani bunda canımda istemiyor zaten kız diyemiymiş acaba diye düşünüyorum hormonal sonuçta çok hissettirmeyeyim diyorum ama kaç yıllık hatununu tanır sanırsam

Yok canım 4. Bu gebelik genelde olur bende hepsinde oldu HÜ de 5 6 kere zorlamaya bağlı oluyor bel kısmın çok inceydi o yüzden çabukta hissediyorum ben biraz aslında toparlanmasını falan 10 haftada başlarım yerini anlamaya genelde yumurta gibi şişer hep

Bende de çok olur normal ben dondurma yada buz buzlu dondurma tarzı şeyler yerim ateşimi söndürsün diye yoksa kendimi ejderha gibi hissediyorum

3 gun sonrasini dusun 3 gun sonra bu zaman hersey bitmis olacak ve iyi haberler alacaksin Allah'in izniyle. Bu aralar havalar iyi disari cik nefes al sinemaya gidin bilmiyorum kendini oyalamaya calis gececek zaman az kaldi

18 aylık bir küçük hanım var bende :) Onu bırakıp sokağa adım atmam imkansız :)) Onunla yürüyüşler yapıyorum

Aaaaa şaka yapıyorsun yeminle birhaftadır kadının sayfasını stalk lıyorum hiç aklıma gelmedi DM den mesaj atmak valla tebrik ettim çok ta iyi yapmışsın ne ayıp olcak canım ne tahmin etti ne dedi ayy çok heyecanlı hangi resmî gönderdin???

sofiarya canım alakasız ama sana bi sorum olcak kan verince kanın yenilenmiş oluyo mu komple
Yok canım maalesef, halk arasında öyle bir inanış var ama, pek bir doğruluğu yok. Yani şöyle kan vermesen de belli aralıklarla kanın yenileniyor Zaten. Kan hücrelerinin de bir yaşam ömrü var ölüyolar yenileri oluşuyor süreç sürekli aktif. Bunun için özellikle kan vermek gerekmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…