2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Canım dediğin gibi hücrelerin belirli bir ömrü var ve vücudumuzda devamlı bir yenilenme durumu var ama benim eşim sürekli kan verir 3 ayı geçirmez bi ara bebisim hastayken uzun bir süre veremedi özel olarak cevizli de kızılay a gittik kan vermeye orada on bi tahlil yapılıyor ya o adam baktı ve düzenli kan veriyorsun sanırım ama uzun süredir vermemişsin dedi ne ye bakarak dedi anlamadım sence neden boyle bisey demistir ama düzenli kan vermenin vücuda artı etkisi olduğunu söylemişti ben uzakta olduğum için tam olarak duyamadım

Hemotıkrit değerine bakarak söylemiştir, bazı insanlarda kanın şekilli elemanlarının plazmaya olan oranı fazla olur. Bu insanlar kan verdiklerinde rahatladıklarını ifade ederler ama bilimsel olarak bi açıklaması var mı bilmiyorum ne yazıkki

Anladım cnm evet öyle bi inanıs var peki kadınların 3 yılda bir erkeklerin 4 yılda bir yenilenme meselesi doğru mu

Cevap verdilermi gormedim. Ama 1.18 gayet normal. Zaten 2 bucuk- 3 cm olmasin pek istemiyorlar.
Ultrason ve dollenme gununun tutmamasi da normal. Sen hesap yapma cunku spermler 3 gun bekleyip sonra yumurtaya bile gidebiliyor. Oyle gunu gunune hesap yok. Bir hafta bile Fark olsa kapatiyor bebisler

Anladım cnm evet öyle bi inanıs var peki kadınların 3 yılda bir erkeklerin 4 yılda bir yenilenme meselesi doğru mu
Onu ben cinsiyet teorilerinde duymuştum kimin yenilenme dönemine denk gelirse cinsiyet onunkinden oluyormuş diye

Mesajlasmayi yolluyorum sana Erkek dedi ama foto zaten cok bariz bizim nub. Yine de belli olmaz degisebilir diyor arkadaslarim. Oyle olunca ben de bir uzmana sorayim didim :)

Eklentiler

• 20171113_224023.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 108
Onu ben cinsiyet teorilerinde duymuştum kimin yenilenme dönemine denk gelirse cinsiyet onunkinden oluyormuş diye
E ben ağustosun 17sinde falan hacamat yaptırdım 24ünde hamile kaldım eşimde herhangi bir kan yenilenmesi yok, o zaman kızımız olacak

Çok teşekkür ediyorum. Boş yere stres yaşamamak için ikili test yaptırmadım o yüzden sormak istedim nt ölçüsü normal mi diye. Gerçi doktorumda gayet olumlu konuştu ama. Tekrar teşekkür ediyorum

Yaptıgım bi cok kişide tuttu burdada konusulmustu ama ben yıl olaral bakmıstım ama son adetten önce son kimin yenilendi ona bakmak gerekiyomus

Yaa aynen her gitmemde kiloma bakıyor. Henüz hiç almadım çok şükür. Ama bana 6 aya kadar 5 kilo sınırını çizdi. 5 den fazla alırsan gözüme görünme diyor oğlumda 28 kilo aldığımı söyledim. Şoka girdi. Nasıl verdin diye de sordu benim kontrolüme daha epey var. Karşılaşırız inşallah :)

Kızlar medine hurması ilk aylar yiyilmiyor ta cennet hurmasıda mı öyle fikriniz varmı? Cennet hurmasını çok seviyorum ben ya

Bayanlar benim gobegim cabuk cikmisti (bana gore) ve kenarlara dogru yayvancaydi. Gorenler kiz bebek gobegi diyorlardi.

Haftasonu pek dikkat etmedim ama bu sabah bi uyandim gobek top gibi onde. Sanki yanlarda bir sislik bir sey kalmamis her sey on tarafa kaymis. Simdi erkek bebek gobegi gibi olmus. Sizce bana mi oyle geliyor yoksa gobegin sekli bir gun icinde bu kadar degisir mi?

20inci haftaya kadar bana ultrason yok, bebisin cinsiyetini cok merak ediyorum. Ona gore seslenecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…