2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
gunaydin kizlar.size birsey soracagim.bizim 11hafta 2gunlukken ense kalinligimjz 1.2mmcikmisdi.. 12+4de ise 1.7mm cikdi.doktor gayet normal dedi.sizce normalmidir? ikili test yaptirmadim..2doktor bakti ikiside normal dedi.sizlerde kacti?

kizlar ben 3gundur bebegimi net olarak hiss ediyorum) sirtustu uzandigimda hatta disardan.bile gorunuyor.cok.mutlu ediyor minik tekmeler) kizim yuzyyordu sanki icerde bu sefer net tekme seklinde.cinsiyyetle alakasi varmidir

Birsey sormak istiyorum biraz erken ama, mama sandalyesi icin ne düşünüyorsunuz 400e de var 40 a da. Kalitelimi olmali yoksa o kadari gereksizmi acaba..
9 sene önce oğluma 150 tl almıştım commfy çok memnun kalmıştım saklamistim çıkarıp onu kullanacağım inslh. ( valla ikeanın sandalyesi çok daha kullanışlı tavsiye ederim )

Kızlar medine hurması ilk aylar yiyilmiyor ta cennet hurmasıda mı öyle fikriniz varmı? Cennet hurmasını çok seviyorum ben ya
Yok canım cennet hurması yiyilir hatta faydalarını oku çok fazla ben günde 2 tane yiyorum bukadar yemiyordum nolduysa hoşuma gidiyor faydasınıda okuyunca

kizlar ben 3gundur bebegimi net olarak hiss ediyorum) sirtustu uzandigimda hatta disardan.bile gorunuyor.cok.mutlu ediyor minik tekmeler) kizim yuzyyordu sanki icerde bu sefer net tekme seklinde.cinsiyyetle alakasi varmidir
Kız kayar oğlan tekne atar benim 3 oğlumda öyleydi şimdi kıza hamileyim bunda daha belirgin bişey hissetmedim bende erkekler daha çabuk hissettiriyor kızların nazı karında bile aynı yaa demekki oğlan olsa şimdi maç yapardı içerde:) bu vursammı vurmasammı:)

Hurma neden yenmiyormuş vitamin deposu
Canım yenmemesi gereken bu ayda hacı hurması diye bildiğimiz hurma rahim kaslarını gevşetir ama son ay bol bol yemek lazım lifi yüksek bebeğe güzel kilo aldıyor doğumu kolaylaştırır... Meryem suresindede bundan bahseder

aynen canim benim minnak da tekme atiyor net bi sekillde) kiz kayiyorsdu elim kaarnimda hissederdim.suan.bile tekmeliyor) kizimda 17sonlarinda hiss etmisdim hafif hafif.bu kez 13.14den itibaren var.ama son 3gundur net sekilde hissesiyorum)) ozrllikde aksam yataga uzaninca ) cok tatlilar.minnos ayaklariyla nasilda vuruyor ama

Çok teşekkür ediyorum. Boş yere stres yaşamamak için ikili test yaptırmadım o yüzden sormak istedim nt ölçüsü normal mi diye. Gerçi doktorumda gayet olumlu konuştu ama. Tekrar teşekkür ediyorum
Bende yapmadım canım ölçümlerin gayet güzel Allaha emanetler

Ga
gunaydin kizlar.size birsey soracagim.bizim 11hafta 2gunlukken ense kalinligimjz 1.2mmcikmisdi.. 12+4de ise 1.7mm cikdi.doktor gayet normal dedi.sizce normalmidir? ikili test yaptirmadim..2doktor bakti ikiside normal dedi.sizlerde kacti?
Gayet normal canım problem yok 3 e kadar normal sağlıklı doğsunlar İnşallah

İnş benim hanımefendide zahmet eder vurur biraz insanın içi rahatlıyor iyi diye böyle niye oynamıyor diye korkuyorum erkeklerde alışmışım bıcır bıcır oynamalarına

Iste o orta halli dediklerin 400 lira olmus suan pocket lunch dahil :) bende oyle bisi düşünüyorum ama alma diyen cok olunca aklim karisti bian :)

Günaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak

Iste o orta halli dediklerin 400 lira olmus suan pocket lunch dahil :) bende oyle bisi düşünüyorum ama alma diyen cok olunca aklim karisti bian :)
Chicco ucuz bi marka değil ki siz civil e bakın mama sandalyesinin marka olmasına gerek yok mesela bu var şu anda daha da ucuzu çıkar indirime girer bekleyin

Günaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak
Ben de o kadar bulantı kusmaya rağmen 2 kilo aldım ilkinde 25 civarı aldım tatlı yiyemem hanilelikte ekmek hamurişiyle alakam yok abur cubur paketli gıda yemem kutu meyve suyu içmem yine de çok kilo alıyorum nasıl bünyeyse

ilk trimesterde 1kilo aldim sadece ama 4cu ayimda 2kilo aldim ve korkuyprum.ilk gebelikdede 25ustu kilo almisdim((( kendimi frenlemem.lazim aksam oldumu kurt gibi acikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…