- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.781
Çok belirgin Can'ım seninki de. Bana da erkek dediler ve nubları aynı. Üste bariz çıkıntı var.Mesajlasmayi yolluyorum sanaErkek dedi ama foto zaten cok bariz bizim nub. Yine de belli olmaz degisebilir diyor arkadaslarim. Oyle olunca ben de bir uzmana sorayim didim :)
1.6 çıktı Can'ım. Kan sonucu ile beraber sonuç çok iyi dedi dr. Seninki de normal.gunaydin kizlar.size birsey soracagim.bizim 11hafta 2gunlukken ense kalinligimjz 1.2mmcikmisdi.. 12+4de ise 1.7mm cikdi.doktor gayet normal dedi.sizce normalmidir? ikili test yaptirmadim..2doktor bakti ikiside normal dedi.sizlerde kacti?
Ben 2 kilo almışım son iki haftadaGünaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak
Yok kız bu pipi değişmez anacım burdayım diyo:)
Çok belirgin Can'ım seninki de. Bana da erkek dediler ve nubları aynı. Üste bariz çıkıntı var.
gunaydin kizlar.size birsey soracagim.bizim 11hafta 2gunlukken ense kalinligimjz 1.2mmcikmisdi.. 12+4de ise 1.7mm cikdi.doktor gayet normal dedi.sizce normalmidir? ikili test yaptirmadim..2doktor bakti ikiside normal dedi.sizlerde kacti?
Bayanlar benim gobegim cabuk cikmisti (bana gore) ve kenarlara dogru yayvancaydi. Gorenler kiz bebek gobegi diyorlardi.
Haftasonu pek dikkat etmedim ama bu sabah bi uyandim gobek top gibi onde. Sanki yanlarda bir sislik bir sey kalmamis her sey on tarafa kaymis. Simdi erkek bebek gobegi gibi olmus. Sizce bana mi oyle geliyor yoksa gobegin sekli bir gun icinde bu kadar degisir mi?
20inci haftaya kadar bana ultrason yok, bebisin cinsiyetini cok merak ediyorum. Ona gore seslenecegim :)
16 haftanın içindeyim hala -3 kilodayım. Ekstra kilo almayı geçtim başlangıç kilomda bile değilim. Bu beni zaman zaman rahatsız ediyor. Bebeğim beslenemeyrcek diye. Çünkü bulantim var ve iştah yok. Faydalı hiçbişe yiyemiyorum.Günaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak
Kasılmaya sebep olabilir. ilk aylarda önerilmiyor ama özellikle normal doğumda son aylarda yenmesi öneriliyorHurma neden yenmiyormuş vitamin deposu
Okulda benim günlük karışımım var kuru üzüm kuru kayısı fındık ceviz kuru erik hurma toplamda 1 avuç olacak şekilde yiyorum hurma da 1-2 tane yiyorum hemen hemen her gün...çok yiyince falan oluyordur oKasılmaya sebep olabilir. ilk aylarda önerilmiyor ama özellikle normal doğumda son aylarda yenmesi öneriliyor
Aynen belim ikiye ayrılacak sankiBen canım yaa benim sağ tarafımdan başlıyor sonra ortaya vuruyor
Hurma çok vitaminli ama bence ilk aylarda yenilmemeli. Diğer kuruyemişlerden vitamin alıyordur zaten bebişOkulda benim günlük karışımım var kuru üzüm kuru kayısı fındık ceviz kuru erik hurma toplamda 1 avuç olacak şekilde yiyorum hurma da 1-2 tane yiyorum hemen hemen her gün...çok yiyince falan oluyordur o
Bacağa vuran kasık ağrısı benim ilk hamileliğimde oluyordu. dr magnezyum vermişti. geçmiş olsunKızlar günaydın. Ben dün doktora gittim. Bacağıma vuran kasık ağrısı ve vajinal akıntı sebebiyle. Çok şükür bebeğim iyiymiş. Doktorum akıntı örneği aldı. Vajinal mantar dedi. Haliylr fitil ve krem verdi. Anlamıyorum hamilelik dışında asla mantar vs yaşamazken neden hamilelikte oluyoroğlumda da olmuştu
Çok tesekkür ederim canım. Magnezyum balık yağı ve kan ilacı alıyorumBacağa vuran kasık ağrısı benim ilk hamileliğimde oluyordu. dr magnezyum vermişti. geçmiş olsun
Gecmiş olsun cnm hormonlar cok farklı heralde ondan oluyo cinsiyet belli miydi unutmusum yazdıysanKızlar günaydın. Ben dün doktora gittim. Bacağıma vuran kasık ağrısı ve vajinal akıntı sebebiyle. Çok şükür bebeğim iyiymiş. Doktorum akıntı örneği aldı. Vajinal mantar dedi. Haliylr fitil ve krem verdi. Anlamıyorum hamilelik dışında asla mantar vs yaşamazken neden hamilelikte oluyoroğlumda da olmuştu
Sağol canım sanırım oyle. Malesef doktorum kuralcı ve gelenekçi bi adam. Günü gelmeden söylemem diyor. Bence anlıyor ama söylemiyor. Haftaya baska bi doktora sırf cinsiyet için gidicem insallah :)Gecmiş olsun cnm hormonlar cok farklı heralde ondan oluyo cinsiyet belli miydi unutmusum yazdıysan
sagolasin canim ocimi rahatlattinMerhaba canim, ense kalinligin gayet normal. Heralde bebek buyudukce belirli bi zamana kadar ensede buyuyebiliyor. Bende 10+6 da NT 2,6 mm di ve 12+3 te 3,4 mm e cikti. Kan tahlilim temiz cikti cok sukur insallah zamanla ense kalinligi da duser.
Can'ım ben bir kere 3 tane hırma yedim. O gün çok ciddi kasılmalarım ağrılarım oldu. Biraz araştırınca hurmadan olduğunu öğrendim. O günden beri hiç yemiyorum. Zaten hurma en fazla ne kadar yenebilir ki. Sen bir de her gün yiyormuşsun. Bence dikkat et.Okulda benim günlük karışımım var kuru üzüm kuru kayısı fındık ceviz kuru erik hurma toplamda 1 avuç olacak şekilde yiyorum hurma da 1-2 tane yiyorum hemen hemen her gün...çok yiyince falan oluyordur o
Normal canım korkmaSagol canim normal dimi eksimesi dedigini yapayim simdi sagol
Balık yağı ne kullanıyorsun adını yazabilir misin? ben ilk hamileliğimde Efa diye bir balık yağı kullanmıştım ama 6. aydan sonra. Şimdi decavit ve d vitamini kulanıyorum. bir de kan ilacına başlıcam. Balik yağına ne zaman başlamak daha iyidir acaba. benim dr um her şeyi bana bırakıyor çok yorum yapmıyor yaÇok tesekkür ederim canım. Magnezyum balık yağı ve kan ilacı alıyorumberaberlik sonrası olmaya başladı. Oyle söyleyince. Şikayetlerim geçene kadar yasakladı birlikteliği. :)
bende de mantar var sanırım, akıntı var, başından beri,Kızlar günaydın. Ben dün doktora gittim. Bacağıma vuran kasık ağrısı ve vajinal akıntı sebebiyle. Çok şükür bebeğim iyiymiş. Doktorum akıntı örneği aldı. Vajinal mantar dedi. Haliylr fitil ve krem verdi. Anlamıyorum hamilelik dışında asla mantar vs yaşamazken neden hamilelikte oluyoroğlumda da olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?