2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mesajlasmayi yolluyorum sana Erkek dedi ama foto zaten cok bariz bizim nub. Yine de belli olmaz degisebilir diyor arkadaslarim. Oyle olunca ben de bir uzmana sorayim didim :)
Çok belirgin Can'ım seninki de. Bana da erkek dediler ve nubları aynı. Üste bariz çıkıntı var.

gunaydin kizlar.size birsey soracagim.bizim 11hafta 2gunlukken ense kalinligimjz 1.2mmcikmisdi.. 12+4de ise 1.7mm cikdi.doktor gayet normal dedi.sizce normalmidir? ikili test yaptirmadim..2doktor bakti ikiside normal dedi.sizlerde kacti?
1.6 çıktı Can'ım. Kan sonucu ile beraber sonuç çok iyi dedi dr. Seninki de normal.

Günaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak
Ben 2 kilo almışım son iki haftada

gunaydin kizlar.size birsey soracagim.bizim 11hafta 2gunlukken ense kalinligimjz 1.2mmcikmisdi.. 12+4de ise 1.7mm cikdi.doktor gayet normal dedi.sizce normalmidir? ikili test yaptirmadim..2doktor bakti ikiside normal dedi.sizlerde kacti?

Merhaba canim, ense kalinligin gayet normal. Heralde bebek buyudukce belirli bi zamana kadar ensede buyuyebiliyor. Bende 10+6 da NT 2,6 mm di ve 12+3 te 3,4 mm e cikti. Kan tahlilim temiz cikti cok sukur insallah zamanla ense kalinligi da duser.

Canım valla benimde aynı senin gibiydi yanlara doğruydu şimdi diklemesine ama bir gecedemi oldu hiç dikkat etmedim
ona bu ara hastalıktan göbegime bakamaz oldum çok. Ama bence normal göbegimiz bebegin şekline göre değişiyo olabilir diye düşünüyorum. Sivri olunca erkek derler ama bende öğrenemedim henüz ve birdaha randevumda 19 haftalık olcam bende. Ama bence bebeğin şekline göre göbek şekli ilk zamanlardeğişebilir diye düşünüyorum. Bence normal birşey. Öğrenememekte insanı iyice heyecanlandırıyor gerçekten :)

Günaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak
16 haftanın içindeyim hala -3 kilodayım. Ekstra kilo almayı geçtim başlangıç kilomda bile değilim. Bu beni zaman zaman rahatsız ediyor. Bebeğim beslenemeyrcek diye. Çünkü bulantim var ve iştah yok. Faydalı hiçbişe yiyemiyorum.

Kasılmaya sebep olabilir. ilk aylarda önerilmiyor ama özellikle normal doğumda son aylarda yenmesi öneriliyor
Okulda benim günlük karışımım var kuru üzüm kuru kayısı fındık ceviz kuru erik hurma toplamda 1 avuç olacak şekilde yiyorum hurma da 1-2 tane yiyorum hemen hemen her gün...çok yiyince falan oluyordur o

Okulda benim günlük karışımım var kuru üzüm kuru kayısı fındık ceviz kuru erik hurma toplamda 1 avuç olacak şekilde yiyorum hurma da 1-2 tane yiyorum hemen hemen her gün...çok yiyince falan oluyordur o
Hurma çok vitaminli ama bence ilk aylarda yenilmemeli. Diğer kuruyemişlerden vitamin alıyordur zaten bebiş

Kızlar günaydın. Ben dün doktora gittim. Bacağıma vuran kasık ağrısı ve vajinal akıntı sebebiyle. Çok şükür bebeğim iyiymiş. Doktorum akıntı örneği aldı. Vajinal mantar dedi. Haliylr fitil ve krem verdi. Anlamıyorum hamilelik dışında asla mantar vs yaşamazken neden hamilelikte oluyor oğlumda da olmuştu

Bacağa vuran kasık ağrısı benim ilk hamileliğimde oluyordu. dr magnezyum vermişti. geçmiş olsun

Bacağa vuran kasık ağrısı benim ilk hamileliğimde oluyordu. dr magnezyum vermişti. geçmiş olsun
Çok tesekkür ederim canım. Magnezyum balık yağı ve kan ilacı alıyorum beraberlik sonrası olmaya başladı. Oyle söyleyince. Şikayetlerim geçene kadar yasakladı birlikteliği. :)

Gecmiş olsun cnm hormonlar cok farklı heralde ondan oluyo cinsiyet belli miydi unutmusum yazdıysan

Gecmiş olsun cnm hormonlar cok farklı heralde ondan oluyo cinsiyet belli miydi unutmusum yazdıysan
Sağol canım sanırım oyle. Malesef doktorum kuralcı ve gelenekçi bi adam. Günü gelmeden söylemem diyor. Bence anlıyor ama söylemiyor. Haftaya baska bi doktora sırf cinsiyet için gidicem insallah :)

Merhaba canim, ense kalinligin gayet normal. Heralde bebek buyudukce belirli bi zamana kadar ensede buyuyebiliyor. Bende 10+6 da NT 2,6 mm di ve 12+3 te 3,4 mm e cikti. Kan tahlilim temiz cikti cok sukur insallah zamanla ense kalinligi da duser.
sagolasin canim ocimi rahatlattin

Can'ım ben bir kere 3 tane hırma yedim. O gün çok ciddi kasılmalarım ağrılarım oldu. Biraz araştırınca hurmadan olduğunu öğrendim. O günden beri hiç yemiyorum. Zaten hurma en fazla ne kadar yenebilir ki. Sen bir de her gün yiyormuşsun. Bence dikkat et.

Çok tesekkür ederim canım. Magnezyum balık yağı ve kan ilacı alıyorum beraberlik sonrası olmaya başladı. Oyle söyleyince. Şikayetlerim geçene kadar yasakladı birlikteliği. :)
Balık yağı ne kullanıyorsun adını yazabilir misin? ben ilk hamileliğimde Efa diye bir balık yağı kullanmıştım ama 6. aydan sonra. Şimdi decavit ve d vitamini kulanıyorum. bir de kan ilacına başlıcam. Balik yağına ne zaman başlamak daha iyidir acaba. benim dr um her şeyi bana bırakıyor çok yorum yapmıyor ya

bende de mantar var sanırım, akıntı var, başından beri, o kadar dikkat ettiğimiz halde, perşembe doktora gidicem, banada versin bir şeyler artık,biz yaramaslık yapmıyoruz eşimle, o yüzden o tip kasık ağrıları falan yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…