2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak

Şu anda 13 haftaligim -2.5 kilo kilo kaynım var

Aynen canım bende en çok bundan korkuyorum süt ve süt ürünleri hiç yiyemiyorum bugün kontrolüm vardı dr kan ve idrar tahlili istemişti tahlillere göre bulantılarıma inandı sanırım dramamine verdi çok gerekmedikce kullanma dedi.

akıntı normal değil midir gebelikte yahu
benim de en başından beri var, başka bir sıkıntım yok ama, yanma, kaşıntı vs
sadece akıntı, bazen su gibi.. bazen de crinone jelden dolayı hafif kahvemsi (11 ekimde kanama yaşadım hala kahve-siyah geliyo jel geri)
kontrolümde sorcam ama ben de kafama takılıyo

Merhaba ikili test sonucumu bugun aldim yas olarak sınırda çıktı eğitim araştırma ya gitmemi söyledi dr.um
orada ne tahlil yapacaklar sıvı alımından bağdaşmıyordur değil mi
Gerçi eşim gitmeyeceğimizi kesin bir dille belirtti biraz arastirmis ense kalınlığı 1.5mm ve sınırda çıktık dedi bi ton test yapıp aklını karistiracaklar gerek yok dedi

canim takilma bence bunlara kesinligi yok benimde kan tahlillerinden dolayi dusuk risk cikti doktorumda fakulteye git dedi gitmedim 3-4 vs yaptirmayi dusunmuyrm Allah a tevekkul edip beklicem Rabbim ne taktir ettiyse o olur ins sag saglim dogarlar

YAŞ SINIRINA YAPABİLCEK BİŞEY YOK BENCE DEGERLERIN NORMALSE SIKINTI YAPMA

BEBEK BESLENİR MERAK ETME AMA SENDEN
GİDEN SENDEN GİDER
ONUDA EN AZINDAN VİTAMİN İLAÇLARIYLA TAKVİYE ETMEYE CALIŞ

bende bilmiyorum canım, sorucam bu kontrolümde, bazen kaşıntılı oluyor , o zaman bayağı rahatsız ediyor,
evde olsa neyse de , işyerinde tek bayan benim, düşün kaşıntı gelince benim halimi

@fancy life benim 11+4deki ultrason fotosunu da KK dan yorum gelmişti arkadaş resimde çizmiş göstermiş hatta bi baksana sen de göndereyim sence ne?? yarın kontrolüm var muhtemelen öğrenirim herhalde sankiii acabaaaa

Arkadasin isaretledigi yer nub ise ( ki orada baska ne olabilir nubdır bence) erkek derim ben de baya yukariya dogru acisi :)

Senin o yolladigin doktor diyor ki takipcilerine bir postunda (ceviriye bak'a tiklayinca anladim tabi) onemli olan cikinti var erkek, cikinti yok kiz demek degil bu haftalarda. Onemli olan aci. Senin aci da bariz.

Bu arada Koc Uni. Hastanesinde arkadasim dogurdu gecen yil. Cooook memnun kaldi sorunsuz bir sekilde normal dogumla dogurdu. Insallah senin de guzel sorunsuz gecer

Ben hiç balık sevmem haliyle yemiyorum da o yüzden 2.aydan beri gunde bir tane krilom omega 3 içiyorum. Hem emilimi daha yüksek hem icerik olarak piyasadaki bircok üründen daha iyi. Herhangi bir yan etkide görmedim. 50kapsül 57 lira. (araya girdim ama kusura bakmayın)

Kızlar selam, halen düzelemedim ben gram düzelme yok bir yandan ilaç içiyorum diye üzülüyorum bir yandan iyileşmek istiyorum. Ve en kötü şey iştahım tamamen gitti zorla yiyorum bu seferde kusuyorum bulantı yapıyor. Napcağımı şaşırdım çocuğuma zararım olcak diye çok korkuyorum. Nasıl iştahımı getiririm bilmiyorum

Bizim bebişlerin ultrasonu çok benziyor gibi geldi bana :) yaa dil çıkarmış gibi durmuyor mu gülümseyerek. O ağız kısmındaki dil değil de ne ola ki

bulantı için ilacın var mı canım kullandığın, kullandığın ilaçların inşallah yakın zamanda tesir eder kurtulursun tez zamanda

Bence bol bol mandalina, ballı ıhlamur ve dinlenmek...vücut direnci düşük olduğu için zorlaşıyor atlatmak...

Kızlarrr. Bu ara o kadar yoğunum ki yazamıyorum buraya. Takip bile edemedim. atta cüz okumam ferek ama o da olmadı henüz, burayı da çok özledim çalışmaya başladım, hem iş hem ev derken r bide hamilelik derken tavuk misali gece on olmadan yatakta buluyorum krndimi Cinsiyet öğrenenler olmuş maşallah. Benimde yarın randevum var bakalım inşallah gösterir de görürüz bizde.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik? Bana da dua edin tatlı annişler

Canım çok geçmiş olsun. İlaçla bir hafta yatarak yedi gün derler duydun mu bilmiyorum hiç. Bence moralinide yüksek tutmalısın ki direncin çoğalsın canım. Ama her fırsatta dinlen ilacını da aksatma tabii. Birde bol c vitamini ile inşallah düzelirsi nn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…