- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.821
bulantı için ilacın var mı canım kullandığın, kullandığın ilaçların inşallah yakın zamanda tesir eder kurtulursun tez zamanda
Canım çok geçmiş olsun. İlaçla bir hafta yatarak yedi gün derler duydun mu bilmiyorum hiç. Bence moralinide yüksek tutmalısın ki direncin çoğalsın canım. Ama her fırsatta dinlen ilacını da aksatma tabii. Birde bol c vitamini ile inşallah düzelirsi nn.
Bence bol bol mandalina, ballı ıhlamur ve dinlenmek...vücut direnci düşük olduğu için zorlaşıyor atlatmak...
yaa evet nekadar çok benziyorlar
Benim de sinüzitle başım dertte sürekli burnum tıkali baş ağrısı geniz akıntısı, boğazımda yaralar çıktı en son, doktor asla antibiyotik vermiycem ateşin olmadığına göre sorun yok diyor...banyo yapmak istemiyorum saçım yıkanınca ertesi gün kafamı kaldıramıyorum ağırlığından...saçım çok uzun değil ve kurutuyorum ona rağmen böyle...1 kutu antibiyotik içmeden geçmeyecek biliyorum ama vermiyor işteCanım bu sefer grip değil bu sefer sinüzit ve ağır kulak enfeksiyonu geçirdiğimden kulak zarım delindi. Yığınla ilaç kullanıyorum dr başka türlü geçmez dedi. Çalıştığım için dinleneyim sürekli olmuyo bazen kaçamak odada uzanıyorum ama grip gibi vücudumda ağrım yok burun tıkanıklığı nefes alamama var kulağım duymuyor bir yandan. İştahım tamamen gitti. NApcam bilmiyorum
ben varım benim de yarın 16:30da randevum son 27 saatYarın başka randevusu olan var mıı? Çık heyecanlıyım been
Kızlar selam, dün burun tıkanıklığıyla uğraşıp duruyordum. Gece birden kulağım ağrımaya başladı tıkanıklıktan diye geçmesini bekledim. Sabah bi kalktım yastık kan revan içinde. Hemen acile gittim kulak zarım enfeksiyondan delinmiş. Antibiyotik ve damla kullanıcam mecbur. Ağrımın şiddetini anlatamam size burun tıkanıklığı falan demeyin gidin dr a. Bebeğimde hiçbirşey yokmuş çok şükür. Ama bugün neredeyse isyan ediyodum zor tuttum kendimi. Bu 5 yada 6 ıncı hastalanışım. sağlıklı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin.[/QUOTE Allah acil şifa versin çok gecmiş olsun
canim bende krilom iciyorum.30kapsul var icerisinde.tadida kotu degilBen hiç balık sevmem haliyle yemiyorum da o yüzden 2.aydan beri gunde bir tane krilom omega 3 içiyorum. Hem emilimi daha yüksek hem icerik olarak piyasadaki bircok üründen daha iyi. Herhangi bir yan etkide görmedim. 50kapsül 57 lira. (araya girdim ama kusura bakmayın)
Benim de sinüzitle başım dertte sürekli burnum tıkali baş ağrısı geniz akıntısı, boğazımda yaralar çıktı en son, doktor asla antibiyotik vermiycem ateşin olmadığına göre sorun yok diyor...banyo yapmak istemiyorum saçım yıkanınca ertesi gün kafamı kaldıramıyorum ağırlığından...saçım çok uzun değil ve kurutuyorum ona rağmen böyle...1 kutu antibiyotik içmeden geçmeyecek biliyorum ama vermiyor işte
canım yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun, dualarımız sıkıntı çeken tüm arkadaşlarımızın şifa bulması inşallahVar ama bulantım sürekli yok yemek yemeye cok zorlayınca tiksiniyorum ondan bulantı kusma yapıyorİlaçlarım yığın gibi oldu hangisini içeyim şaşırdım. Valla dua edin bana rabbim kurtarsın. Psikolojimde çok etkileniyor böyle olunca
canım yaaa Rabbim yar ve yardımcın olsun, dualarımız sıkıntı çeken tüm arkadaşlarımızın şifa bulması inşallah
Yarın benim de randevum var ama cinsiyet için hiç umudum yok söylemez yüksek ihtimal.. sağlıklı olsun da bi daha ki kontrole öğreniriz herhalde artık..Yarın başka randevusu olan var mıı? Çık heyecanlıyım been
Benimde bu hamilelikte yuksek çıkıyordu 2günde bir 3 katı artıyordu daha belli değil ama oğlumda oyle değildi düşük çıkıyordu 2günde 2kat artmıyorduBilhassa erkek bebek bekleyen annişlere bi sorum olcak. Ben gebeliğimi ilk öğrendiğimde bat 10 gün geçmişti hcg değerim 11binlerde çıktı. Ilk gebeligim olduğu için korktum biraz değer yüksek gibi geldi dış gebelik, mol gebelik veya ikiz gebelik olabilir diye düşündüm ama hiçbiri değilmiş. 1hafta sonra jinekologa göründüm kese ve kalp atışı vardı. Bir-kac yerde erkek bebeklerde hcg degeri yüksek çıkıyor diye okumuştum acaba doğruluğu var mı? Ultrasonda kese ve kalp atışı görüldüğü için doktorum hiç kan testi istemedi bende sormayi unuttum her seferinde ama aklima da takılıyor niye 11bin diye. Ense kalınlığı ölçümünde de doktorum çıkıntı var erkeğe benziyor dedi ama yine de kesin konuşmadı. Allaha şükür düşük riski falanda yaşamadım bu zamana kadar. Acaba hcg değerleri yüksek çıkan başka arkadaşlar var mı aramızda??
Can'ım ikili testte erkek dedi bana. Nub u gösterdiyaa evet nekadar çok benziyorlarsen öğrendin mi cinsiyetini?
Benimde bu hamilelikte yuksek çıkıyordu 2günde bir 3 katı artıyordu daha belli değil ama oğlumda oyle değildi düşük çıkıyordu 2günde 2kat artmıyordu
başka bir sosyal platform da okudum, burada yazıldı mı bilmiyorum, ilk defa duydum
özellikle cinsiyeti belli olanlar eski ultrason kağıtlarına baksınlar doğrumu gerçekten
bunu bir kaç kişi yapmış ve hepsininde doğru çıkmış, orada yazılan
7 veya 8 haftalık ultrason görüntülerinde kese yuvarlak ise kız bebek
fasulye gibi yassı ise erkek bebek oluyormuş,
sizlerde durum nedir acaba hamiş bayanlar
benim daha cinsiyet belli olmadı, çok ta acele etmiyorum bu konuda
çok erken olunca yanlış cinsiyet söylenebiliyor
benim ultrason kağıdım ekte, buna göre bende bir erkek görünüyor,
Eki Görüntüle 2067315
Ben varimmm gunlerdir gün sayiyorum son 3 son 2 filan diye ozledimmm ya napiyorlar acaba bidiklarimizYarın başka randevusu olan var mıı? Çık heyecanlıyım been
hadi hayırlısı , sonuçlar çıkınca bakalım nasıl olucakEvet ben duymuştum bunu. Hatta o haftadaki usg kağıtlarını elinize alıp baktığınızda bebek kesenin solundaysa erkek sağındaysa kız diyorlardı. Benim basından beri fasulye gibi kese. Hâlâ öyle. O haftalarda da kesinin soluna yakındı pozisyonu. Doktorum 12+5te çıkıntı var erkeğe benziyor dedi ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?