- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.841
başka bir sosyal platform da okudum, burada yazıldı mı bilmiyorum, ilk defa duydum
özellikle cinsiyeti belli olanlar eski ultrason kağıtlarına baksınlar doğrumu gerçekten
bunu bir kaç kişi yapmış ve hepsininde doğru çıkmış, orada yazılan
7 veya 8 haftalık ultrason görüntülerinde kese yuvarlak ise kız bebek
fasulye gibi yassı ise erkek bebek oluyormuş,
sizlerde durum nedir acaba hamiş bayanlar
benim daha cinsiyet belli olmadı, çok ta acele etmiyorum bu konuda
çok erken olunca yanlış cinsiyet söylenebiliyor
benim ultrason kağıdım ekte, buna göre bende bir erkek görünüyor,
Eki Görüntüle 2067315
aaa negüzel söylemiş,bana o konuyla ilgili tek birşey söylemedi.bende yarın öğrenirim inşallaah.o koydugum fotoda arkadaşın işaretlediği bir çıkıntı var ama nub mudur değil midir bilemedimCan'ım ikili testte erkek dedi bana. Nub u gösterdi
benimkine bakaraktan daha yuvarlak görünüyor
Neden soylemesin ki bircok kisiye burda ikili test zamani yani 12 hafta civari soylediler. Soylemezse de sen sor guzelce belki soyler :)Yarın benim de randevum var ama cinsiyet için hiç umudum yok söylemez yüksek ihtimal.. sağlıklı olsun da bi daha ki kontrole öğreniriz herhalde artık..
benimkine bakaraktan daha yuvarlak görünüyor
senin minnoş kız olabilir
başka tahmin varsa alabiliriz,
Tabiki de şansımı denicem ama nedenseNeden soylemesin ki bircok kisiye burda ikili test zamani yani 12 hafta civari soylediler. Soylemezse de sen sor guzelce belki soyler :)
ya işte 2. bebek diye herhalde merak biraz fazla ben de.Arkadasin isaretledigi yer nub ise ( ki orada baska ne olabilir nubdır bence) erkek derim ben debaya yukariya dogru acisi :)
Senin o yolladigin doktor diyor ki takipcilerine bir postunda (ceviriye bak'a tiklayinca anladim tabi) onemli olan cikinti var erkek, cikinti yok kiz demek degil bu haftalarda. Onemli olan aci. Senin aci da bariz.
Bu arada Koc Uni. Hastanesinde arkadasim dogurdu gecen yil. Cooook memnun kaldi sorunsuz bir sekilde normal dogumla dogurdu. Insallah senin de guzel sorunsuz gecer
sankimmm iri bir fasulye görünümündeBu da benim çocikk :)
Yarın saat 13:20 ‘de randevum var offfff
şöyle güzel miss gibi bir kahvaltı sana yeter bence,belki kan şekerini biraz yükseltsin diye ballı reçelli kaymaklı bir kahvaltı olabilir enfazlaKizzlar yarin randevum var. Yarin randevusu olanlar yada bu haftalarda cinsiyet kesinlesmesi icin doktora gidenler sorum var size: yarin sabah 9.50 de randevum. Ne yiyeyim ne iceyim?
Hareketli olsun ama cok da olmasin ki doktor gorebilsin. Var mi bir formül
oğlumun ultrason kağıtlarına baktım gerçekten yassı fasulye gibi. bu bebişim kesesi daha yuvarlak. bakalım cinsiyetimiz ne. hayırlı saglikli olsunda hiç farketmez de insan merak ediyor tabi. Bu arada bunu burda bi arkadaş daha yazmıştı.başka bir sosyal platform da okudum, burada yazıldı mı bilmiyorum, ilk defa duydum
özellikle cinsiyeti belli olanlar eski ultrason kağıtlarına baksınlar doğrumu gerçekten
bunu bir kaç kişi yapmış ve hepsininde doğru çıkmış, orada yazılan
7 veya 8 haftalık ultrason görüntülerinde kese yuvarlak ise kız bebek
fasulye gibi yassı ise erkek bebek oluyormuş,
sizlerde durum nedir acaba hamiş bayanlar
benim daha cinsiyet belli olmadı, çok ta acele etmiyorum bu konuda
çok erken olunca yanlış cinsiyet söylenebiliyor
benim ultrason kağıdım ekte, buna göre bende bir erkek görünüyor,
Eki Görüntüle 2067315
Benim de adetim 3 gün geçmişti ve bhcg 14 binlerdeydi. Seninle aynı tereddütü yaşamıştım çünkü oğlumunki 1 gün adet gecikmesiyle 197 çıkmıştı. Simdi buna gore karışık oluyor birazBen öyle takip ettiremedim maalesef. Bir kere kan tahlili yaptırdım o yüzden artışlar kaç kattı bilemiyorum. Ilk jinekolog muayenemde de kese ve kalp atışı görüldüğü, doktorlarda herhangi olumsuz yorumda bulunmadığı için hiç takmadım ama şimdi şimdi hep aklıma takılıyor. Bide 6haftalik gebelikte 11bin normal hatta 56bine kadar çıkabiliyormuş galiba ama ne bileyim işte kafam karışıyor bazen :) olumsuz şeyler düşüneceğime cinsiyete bağlayayım diyorum galiba
ooo sevindim, geçmişte olsa, 1 de 1 , bir tane tutan buldukoğlumun ultrason kağıtlarına baktım gerçekten yassı fasulye gibi. bu bebişim kesesi daha yuvarlak. bakalım cinsiyetimiz ne. hayırlı saglikli olsunda hiç farketmez de insan merak ediyor tabi. Bu arada bunu burda bi arkadaş daha yazmıştı.
Benim de adetim 3 gün geçmişti ve bhcg 14 binlerdeydi. Seninle aynı tereddütü yaşamıştım çünkü oğlumunki 1 gün adet gecikmesiyle 197 çıkmıştı. Simdi buna gore karışık oluyor birazoğlum da bhcg düşüktü. sanırım onunla ilgisi yok
Ben hiç balık sevmem haliyle yemiyorum da o yüzden 2.aydan beri gunde bir tane krilom omega 3 içiyorum. Hem emilimi daha yüksek hem icerik olarak piyasadaki bircok üründen daha iyi. Herhangi bir yan etkide görmedim. 50kapsül 57 lira. (araya girdim ama
hadi hayırlısı , sonuçlar çıkınca bakalım nasıl olucak
benimde perşembe günü , 3 hafta zor geçti valla, son iki gün
Can'ım bak benim nub un olduğu fotoyu ekleyeyim. Yuvarlak içine aldığım yeri göstermişti doktor. Seninki daha aşağıda duruyor. Ama görüntü olarak çok benziyor.aaa negüzel söylemiş,bana o konuyla ilgili tek birşey söylemedi.bende yarın öğrenirim inşallaah.o koydugum fotoda arkadaşın işaretlediği bir çıkıntı var ama nub mudur değil midir bilemedim
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sadece 6Ay o zaman kızım mı olceeek acaba:) Senin cinsiyette belli değil galiba, bakalım nolcak. Peki yüksek çıkmasından mütevellit herhangi bir sorun yaşadım mı, herşey yolunda dimi
Bu bebişin erkek olduğu çok belli maşallah. isim düşün bence senEki Görüntüle 2067364
Can'ım bak benim nub un olduğu fotoyu ekleyeyim. Yuvarlak içine aldığım yeri göstermişti doktor. Seninki daha aşağıda duruyor. Ama görüntü olarak çok benziyor.
Can'ım isim bebiş hayalleri kurduğumuzdan beri belli :) eşim Zaten öncelikle erkek istediği için o isim dilinde dolaşıp duruyor. Öyle sesleniyor. Rüyamda görmüştüm 2 sene önce bu ismi. "Yağız " adında oğlum vardı. Öyle de kaldı. Ama zor bir isim. Hiç aklımın ucunda dahi olmayan bişeydi. Başka ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma da bişey gelmiyor.Bu bebişin erkek olduğu çok belli maşallah. isim düşün bence sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?