2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

benim minnoşum en son böyleydi, 8+5 burada
kız mı sence?

Can'ım ikili testte erkek dedi bana. Nub u gösterdi
aaa negüzel söylemiş,bana o konuyla ilgili tek birşey söylemedi.bende yarın öğrenirim inşallaah.o koydugum fotoda arkadaşın işaretlediği bir çıkıntı var ama nub mudur değil midir bilemedim

Yarın benim de randevum var ama cinsiyet için hiç umudum yok söylemez yüksek ihtimal.. sağlıklı olsun da bi daha ki kontrole öğreniriz herhalde artık..
Neden soylemesin ki bircok kisiye burda ikili test zamani yani 12 hafta civari soylediler. Soylemezse de sen sor guzelce belki soyler :)

Kizzlar yarin randevum var. Yarin randevusu olanlar yada bu haftalarda cinsiyet kesinlesmesi icin doktora gidenler sorum var size: yarin sabah 9.50 de randevum. Ne yiyeyim ne iceyim?
Hareketli olsun ama cok da olmasin ki doktor gorebilsin. Var mi bir formül

benimkine bakaraktan daha yuvarlak görünüyor
senin minnoş kız olabilir
başka tahmin varsa alabiliriz,

Bu da benim çocikk :)

Yarın saat 13:20 ‘de randevum var offfff

Eklentiler

• 96560EA2-DF0D-4BF8-9D10-831F05F108E9.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 52
ya işte 2. bebek diye herhalde merak biraz fazla ben de. koç hastanesine de ayrıca bayılıyorum hekimlerine ayrı,hastanenin otelcilik hizmetine ayrı. ben tüp bebek için gitmiştim gebe kalırsam kendi tanıgım arkadaşlara giderim diyordum ama yok yani eşim direk burda doğur sen diyince kaldık,inşallah sorunsuz bir şekilde de sonlanır hepimizin ki için dileğim aynı

şöyle güzel miss gibi bir kahvaltı sana yeter bence,belki kan şekerini biraz yükseltsin diye ballı reçelli kaymaklı bir kahvaltı olabilir enfazla benim de yarın 16:30da randevum,zaman durdu anasını satiiimm yarın olmuyor olmuyoooooor

oğlumun ultrason kağıtlarına baktım gerçekten yassı fasulye gibi. bu bebişim kesesi daha yuvarlak. bakalım cinsiyetimiz ne. hayırlı saglikli olsunda hiç farketmez de insan merak ediyor tabi. Bu arada bunu burda bi arkadaş daha yazmıştı.

Benim de adetim 3 gün geçmişti ve bhcg 14 binlerdeydi. Seninle aynı tereddütü yaşamıştım çünkü oğlumunki 1 gün adet gecikmesiyle 197 çıkmıştı. Simdi buna gore karışık oluyor biraz oğlum da bhcg düşüktü. sanırım onunla ilgisi yok

ooo sevindim, geçmişte olsa, 1 de 1 , bir tane tutan bulduk
şimdiki bakalım tutacak mı kızçemiz mi gelecek
bende ilk sanmıştım

Ay o zaman kızım mı olceeek acaba:) Senin cinsiyette belli değil galiba, bakalım nolcak. Peki yüksek çıkmasından mütevellit herhangi bir sorun yaşadım mı, herşey yolunda dimi

aaa negüzel söylemiş,bana o konuyla ilgili tek birşey söylemedi.bende yarın öğrenirim inşallaah.o koydugum fotoda arkadaşın işaretlediği bir çıkıntı var ama nub mudur değil midir bilemedim
Can'ım bak benim nub un olduğu fotoyu ekleyeyim. Yuvarlak içine aldığım yeri göstermişti doktor. Seninki daha aşağıda duruyor. Ama görüntü olarak çok benziyor.

Ay o zaman kızım mı olceeek acaba:) Senin cinsiyette belli değil galiba, bakalım nolcak. Peki yüksek çıkmasından mütevellit herhangi bir sorun yaşadım mı, herşey yolunda dimi
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sadece 6
. haftadan beri aşırı bulantim var. Bu arada balık yağı için teşekkürler. Ben de bulantı nedeniyle balık yiyemiyorum. 4.ayda başlayayım balık yağına. Peki decavit gibi eksta vitamin ilacı kullanıyormusun?

Bu bebişin erkek olduğu çok belli maşallah. isim düşün bence sen
Can'ım isim bebiş hayalleri kurduğumuzdan beri belli :) eşim Zaten öncelikle erkek istediği için o isim dilinde dolaşıp duruyor. Öyle sesleniyor. Rüyamda görmüştüm 2 sene önce bu ismi. "Yağız " adında oğlum vardı. Öyle de kaldı. Ama zor bir isim. Hiç aklımın ucunda dahi olmayan bişeydi. Başka ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma da bişey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…