- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.861
Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sadece 6
. haftadan beri aşırı bulantim var. Bu arada balık yağı için teşekkürler. Ben de bulantı nedeniyle balık yiyemiyorum. 4.ayda başlayayım balık yağına. Peki decavit gibi eksta vitamin ilacı kullanıyormusun?
Can'ım erken ya da geç döllenme ile ilgisi vardır bu durumun. Oğlun adet tarihine yakın bir Zamanda gelmiş demek ki. Şimdiki de daha erken :)Benim de adetim 3 gün geçmişti ve bhcg 14 binlerdeydi. Seninle aynı tereddütü yaşamıştım çünkü oğlumunki 1 gün adet gecikmesiyle 197 çıkmıştı. Simdi buna gore karışık oluyor birazoğlum da bhcg düşüktü. sanırım onunla ilgisi yok
sağol canım Allah razı olsun3 hafta geçmişte 2gun geçmez artık:) hayırlı sonuçlarla gel inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ya bende balık , köfte vs yiyemiyorum, sadece onlara karşı midem bulanıyor,Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. Sadece 6
. haftadan beri aşırı bulantim var. Bu arada balık yağı için teşekkürler. Ben de bulantı nedeniyle balık yiyemiyorum. 4.ayda başlayayım balık yağına. Peki decavit gibi eksta vitamin ilacı kullanıyormusun?
Sizinki de bizim olaya benzemiş. Biz eşimle 2004 te ünv. de tanıştık. o zaman ilerde evlenirsek oğlumuz olursa Eren koyalım demistik. Bunu her fırsatta tekrarlardık. 2011 de evlendik ve 2014 te çok şükür ki Erenimiz geldiCan'ım isim bebiş hayalleri kurduğumuzdan beri belli :) eşim Zaten öncelikle erkek istediği için o isim dilinde dolaşıp duruyor. Öyle sesleniyor. Rüyamda görmüştüm 2 sene önce bu ismi. "Yağız " adında oğlum vardı. Öyle de kaldı. Ama zor bir isim. Hiç aklımın ucunda dahi olmayan bişeydi. Başka ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma da bişey gelmiyor.
Ayyy gormek istiyorum napiyor buyumus mu iyi mi hem de cinsiyetin de kesinlesme ihtimali olunca heyecan dorukta yarin heerkes guzel haberlere dönsün buraya insallahşöyle güzel miss gibi bir kahvaltı sana yeter bence,belki kan şekerini biraz yükseltsin diye ballı reçelli kaymaklı bir kahvaltı olabilir enfazlabenim de yarın 16:30da randevum,zaman durdu anasını satiiimm yarın olmuyor olmuyoooooor
yaaa akşam bir foto koyacam benim ayrıntılı ultrason yapmıştı perinatolog 11+4de.rapor kağıdına birsürü ultrason fotografıda basmış normal A4 kağıda.işte bebeğin beyni,kalbi,omurgaları falan diye bazı yerlerini gösteriyor parça parça.onların arasında bir fotograf var muhtemelen omurgaların dizilişine bakmak için çekmiş onu,o fotoda bir çıkıntı var şekli şemali açısı aynı bu senin fotoda ki çıkıntıya benziyor ve inanılmaz net çıkmış,ben akşam eve gider gitmez fotosunu çekip yükleyeyim siz de bi bakın bakalım ,ay çok heyecanlıEki Görüntüle 2067364
Can'ım bak benim nub un olduğu fotoyu ekleyeyim. Yuvarlak içine aldığım yeri göstermişti doktor. Seninki daha aşağıda duruyor. Ama görüntü olarak çok benziyor.
sağol canım Allah razı olsun
ya bende balık , köfte vs yiyemiyorum, sadece onlara karşı midem bulanıyor,
canım babam karadut pekmezi yapmıştı bahçemizdeki ağaçtan
bana da verdi , ondan yemeğe başladım günde bir kaşık
ceviz ve diğer kuruyemişlerden de yiyorum, onların yerini tutar mı bilmem
kilo işi hiç belli olmuyor canım ya hızlı başlayıp duraksayadabilir. ben ilk gebeliğimde ilk 4ay hiç kilo almadı 1kg bile oynamadı tartı da ama kalan 5,5ayda 35kilo aldım nası oldu ben de anlamadımKızlar ya ben bgün tam 16+0 haftalığım ve tam olarak 4,5 kilo alsım ya çok mu hızlı kilo alıyorum normalde çok zayıfım 48 kiloyla hamile kaldım şuan 52,5 kiloyum
hımmmm tavsiyelerini dikkate alıcam, mercimek ve kurubaklagilleri yiyorum sorun yok, demir seviyem ilk yapılan tahlilde iyiydi, o zaman demir hapı vermedi doğal olarak doktorum , şimdi ne alemde bilmem, tatlı mandalina favorimdir azıcık daha fazla yiyimBalık yiyemiyorsan günde bir avuç ceviz yiyebilirsin, aynı işlevi görüyormuş sanırım. Omega3 ile de takviye yapabilirsin. Kırmızı et yiyemeyenler içinde mercimek tavsiye ediyor doktorlar. Bide keciboynunuzu pekmezi mutlaka. Ama karadutta olur herhalde. Takviye olarakta demir hapı. (Hapı içtikten sonra iki saat süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekliymis) bide mümkünse c vitaminiyle tüket. Hatta pekmezi bile portakal suyuyla mandalinayla falan yiyin diyor uzmanlar. Emilimi yüksek oluyormuş.
35 kilomuuuu waawwwwkilo işi hiç belli olmuyor canım ya hızlı başlayıp duraksayadabilir. ben ilk gebeliğimde ilk 4ay hiç kilo almadı 1kg bile oynamadı tartı da ama kalan 5,5ayda 35kilo aldım nası oldu ben de anlamadım
hımmmm tavsiyelerini dikkate alıcam, mercimek ve kurubaklagilleri yiyorum sorun yok, demir seviyem ilk yapılan tahlilde iyiydi, o zaman demir hapı vermedi doğal olarak doktorum , şimdi ne alemde bilmem, tatlı mandalina favorimdir azıcık daha fazla yiyim
Doktor her gitmem de ilaçları soruyor. İçiyor muyuz diye canım. İçiyorum çok kussam da. Balık yağının adı Krilom omega3 :)Balık yağı ne kullanıyorsun adını yazabilir misin? ben ilk hamileliğimde Efa diye bir balık yağı kullanmıştım ama 6. aydan sonra. Şimdi decavit ve d vitamini kulanıyorum. bir de kan ilacına başlıcam. Balik yağına ne zaman başlamak daha iyidir acaba. benim dr um her şeyi bana bırakıyor çok yorum yapmıyor ya
Yaramazlık yapmak bir süre yasakbende de mantar var sanırım, akıntı var, başından beri,o kadar dikkat ettiğimiz halde, perşembe doktora gidicem, banada versin bir şeyler artık,biz yaramaslık yapmıyoruz eşimle, o yüzden o tip kasık ağrıları falan yaşamadım
evet sorucam, günlük pet kullanmıyorum, onun yerine , havlu kağıt bir kaç yapıp koyuyorum daha kuru kalsın diye, işyerinde olmuyor sık sık çamaşır değişmesiYaramazlık yapmak bir süre yasakihmal etme canım ilerlemesin. Ben ki çamaşırlarıma vajinal bölgeyi kuru tutmaya çok özen gösteririm. Ama oluyomuş gebelikte. Çabuk gecsin ins
Aklını karıştırma yaş 35 geçince risk otomatik gibi çıkıyor burnu iyide ensesi iyide inan gerek yok malesef araşma su alımı diyecek çünkü başka yolu yok ama ben gitme derim aldırmak gibi niyetin yoksa kafanı yorma canınıda sıkma benim doktorum çok inceledi dediki zaten ni sorun görmedim çok gerekli değil dedi ayrıntılı ultrasyon yapıcaz 20 haftadan sonra İnş sende yaptır onu başka bişeye gerek yokMerhaba ikili test sonucumu bugun aldim yas olarak sınırda çıktı eğitim araştırma ya gitmemi söyledi dr.um
orada ne tahlil yapacaklar sıvı alımından bağdaşmıyordur değil mi
Gerçi eşim gitmeyeceğimizi kesin bir dille belirtti biraz arastirmis ense kalınlığı 1.5mm ve sınırda çıktık dedi bi ton test yapıp aklını karistiracaklar gerek yok dedi
2 3 4 bune ya deney gibi başka bi bırakmıyorlar millet hamileliğini yaşasın şimdi 2 hafta sonra 3lü test konusu başlar burda sonra 4 zaten ondan sonrada erken doğum sıkıntısı başlar bence hiç yormayın kendinizi zaten önümüzde zor günler var bari stres yaptıkça problemleri arttırmayalımcanim takilma bence bunlara kesinligi yok benimde kan tahlillerinden dolayi dusuk risk cikti doktorumda fakulteye git dedi gitmedim 3-4 vs yaptirmayi dusunmuyrm Allah a tevekkul edip beklicem Rabbim ne taktir ettiyse o olur ins sag saglim dogarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?