2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benimde en başından beri ne bulantım var ne koku hassasiyetim ne bel ağrım. Yalnızca arada baş ağrım oluyor, bi o. Yok decavit vs kullanmıyorum doktorum değişikliğe gitmedi henüz. Folik asitime devam ediyorum. Omega 3 e devam. Bide demir hapı kullanıyorum ben ekstradan. Normalde ilk uc aydan sonra başlanıyormuş ama ben ikinci ayda başladım

Can'ım erken ya da geç döllenme ile ilgisi vardır bu durumun. Oğlun adet tarihine yakın bir Zamanda gelmiş demek ki. Şimdiki de daha erken :)

3 hafta geçmişte 2gun geçmez artık:) hayırlı sonuçlarla gel inşallah, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sağol canım Allah razı olsun
ya bende balık , köfte vs yiyemiyorum, sadece onlara karşı midem bulanıyor,
canım babam karadut pekmezi yapmıştı bahçemizdeki ağaçtan
bana da verdi , ondan yemeğe başladım günde bir kaşık
ceviz ve diğer kuruyemişlerden de yiyorum, onların yerini tutar mı bilmem

Sizinki de bizim olaya benzemiş. Biz eşimle 2004 te ünv. de tanıştık. o zaman ilerde evlenirsek oğlumuz olursa Eren koyalım demistik. Bunu her fırsatta tekrarlardık. 2011 de evlendik ve 2014 te çok şükür ki Erenimiz geldi

Kızlar ya ben bgün tam 16+0 haftalığım ve tam olarak 4,5 kilo alsım ya çok mu hızlı kilo alıyorum normalde çok zayıfım 48 kiloyla hamile kaldım şuan 52,5 kiloyum

Ayyy gormek istiyorum napiyor buyumus mu iyi mi hem de cinsiyetin de kesinlesme ihtimali olunca heyecan dorukta yarin heerkes guzel haberlere dönsün buraya insallah sofiarya D Denizzccan @Aarohi dualarim sizlerle kizlar bu gece.

Eki Görüntüle 2067364
Can'ım bak benim nub un olduğu fotoyu ekleyeyim. Yuvarlak içine aldığım yeri göstermişti doktor. Seninki daha aşağıda duruyor. Ama görüntü olarak çok benziyor.
yaaa akşam bir foto koyacam benim ayrıntılı ultrason yapmıştı perinatolog 11+4de.rapor kağıdına birsürü ultrason fotografıda basmış normal A4 kağıda.işte bebeğin beyni,kalbi,omurgaları falan diye bazı yerlerini gösteriyor parça parça.onların arasında bir fotograf var muhtemelen omurgaların dizilişine bakmak için çekmiş onu,o fotoda bir çıkıntı var şekli şemali açısı aynı bu senin fotoda ki çıkıntıya benziyor ve inanılmaz net çıkmış,ben akşam eve gider gitmez fotosunu çekip yükleyeyim siz de bi bakın bakalım ,ay çok heyecanlı

Balık yiyemiyorsan günde bir avuç ceviz yiyebilirsin, aynı işlevi görüyormuş sanırım. Omega3 ile de takviye yapabilirsin. Kırmızı et yiyemeyenler içinde mercimek tavsiye ediyor doktorlar. Bide keciboynunuzu pekmezi mutlaka. Ama karadutta olur herhalde. Takviye olarakta demir hapı. (Hapı içtikten sonra iki saat süt ve süt ürünleri tüketmemek gerekliymis) bide mümkünse c vitaminiyle tüket. Hatta pekmezi bile portakal suyuyla mandalinayla falan yiyin diyor uzmanlar. Emilimi yüksek oluyormuş.

Kızlar ya ben bgün tam 16+0 haftalığım ve tam olarak 4,5 kilo alsım ya çok mu hızlı kilo alıyorum normalde çok zayıfım 48 kiloyla hamile kaldım şuan 52,5 kiloyum
kilo işi hiç belli olmuyor canım ya hızlı başlayıp duraksayadabilir. ben ilk gebeliğimde ilk 4ay hiç kilo almadı 1kg bile oynamadı tartı da ama kalan 5,5ayda 35kilo aldım nası oldu ben de anlamadım

hımmmm tavsiyelerini dikkate alıcam, mercimek ve kurubaklagilleri yiyorum sorun yok, demir seviyem ilk yapılan tahlilde iyiydi, o zaman demir hapı vermedi doğal olarak doktorum , şimdi ne alemde bilmem, tatlı mandalina favorimdir azıcık daha fazla yiyim

kilo işi hiç belli olmuyor canım ya hızlı başlayıp duraksayadabilir. ben ilk gebeliğimde ilk 4ay hiç kilo almadı 1kg bile oynamadı tartı da ama kalan 5,5ayda 35kilo aldım nası oldu ben de anlamadım
35 kilomuuuu waawwww
şu ana kadar 1,5 kilo aldım , aayyyy inşallah çok kilo almam, yandım ki o zaman ne yandım

O süper o zaman hiç sıkıntı yok. Balık köfte yiyemiyorum diye üzülme, yemek içinde hiç zorlama kendini.

Doktor her gitmem de ilaçları soruyor. İçiyor muyuz diye canım. İçiyorum çok kussam da. Balık yağının adı Krilom omega3 :)

Yaramazlık yapmak bir süre yasak ihmal etme canım ilerlemesin. Ben ki çamaşırlarıma vajinal bölgeyi kuru tutmaya çok özen gösteririm. Ama oluyomuş gebelikte. Çabuk gecsin ins

Yaramazlık yapmak bir süre yasak ihmal etme canım ilerlemesin. Ben ki çamaşırlarıma vajinal bölgeyi kuru tutmaya çok özen gösteririm. Ama oluyomuş gebelikte. Çabuk gecsin ins
evet sorucam, günlük pet kullanmıyorum, onun yerine , havlu kağıt bir kaç yapıp koyuyorum daha kuru kalsın diye, işyerinde olmuyor sık sık çamaşır değişmesi

Aklını karıştırma yaş 35 geçince risk otomatik gibi çıkıyor burnu iyide ensesi iyide inan gerek yok malesef araşma su alımı diyecek çünkü başka yolu yok ama ben gitme derim aldırmak gibi niyetin yoksa kafanı yorma canınıda sıkma benim doktorum çok inceledi dediki zaten ni sorun görmedim çok gerekli değil dedi ayrıntılı ultrasyon yapıcaz 20 haftadan sonra İnş sende yaptır onu başka bişeye gerek yok

canim takilma bence bunlara kesinligi yok benimde kan tahlillerinden dolayi dusuk risk cikti doktorumda fakulteye git dedi gitmedim 3-4 vs yaptirmayi dusunmuyrm Allah a tevekkul edip beklicem Rabbim ne taktir ettiyse o olur ins sag saglim dogarlar
2 3 4 bune ya deney gibi başka bi bırakmıyorlar millet hamileliğini yaşasın şimdi 2 hafta sonra 3lü test konusu başlar burda sonra 4 zaten ondan sonrada erken doğum sıkıntısı başlar bence hiç yormayın kendinizi zaten önümüzde zor günler var bari stres yaptıkça problemleri arttırmayalım

Benim doktorum eğer günde 4 tane ceviz haftada 2 kere balık yersem balık yağını vermem doğal beslenmek herzaman daha iyidir dedi ayriyeten ceviz yemek zekası açısından çok önemliymiş okuldaki durumunu bile etkiliyormuş... Eşimde sağolsun haftada 1 giren balığı 2ye çıkardı ceviz de yiyorum balık yağı içmicem bu şekil devam edersem... Kan ilacı 24 haftadan sonra bi ölçüm yapıp başlarız gerek varsa dedi..

Yatın kontrole gidecek olan arkadaşlara hayırlı haberle gelmesini diliyorum heyecanla bekliyorum inşallah of ben daha yeni gittim Aralık 8 de kontrol geçer inşallah bebişe iyi olsunda hissetsem birde şöyle adam akıllı rahat edicem

Benim gibi 16. Haftasinda olup hala cinsiyet ogrenemeyen var mi? Gecen hafta u test yaptirmayacam diye kagit imzaladim. Bu hafta hala beni 3 luye gonderiyor. Doktorlar israrla bakmiyorlar 1 aydir bebegime. Bebegimin hareketlerini hissetsem de su doktorlara muhtac hissetmesem kendimi. Yarin tip fakultesine gidecez. İnsallah orasida su test bu test tutturmaz. Bana bebegim hakkinda bilgi ve cinsiyet tahmininde bulunur. Bugun gittigim doktoru ve en son gittigim doktoru bimere sikayet ettim. İnsallah savunma alirlar kendilerinden. Ozele gitmek istemiyordum ama artik heralde ozelde devam edecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…