2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
evet sorucam, günlük pet kullanmıyorum, onun yerine , havlu kağıt bir kaç yapıp koyuyorum daha kuru kalsın diye, işyerinde olmuyor sık sık çamaşır değişmesi
Canım aklında olsun. Doktor kağıt havluya da karşı. Müslin bezler varya. Ben onlardan parça parça kesip ütüleyip kullanmaya başladım çantamda da bulunduruyorum. Sık sık değiştiriyorum. Dünden beri baya işe yaradı gibi. Bi de zahmetli ama. Kaynar su döküyorum bekletiyorum müslinleri içinde sonra makineye :)

:)biz de 2004 üniversitede tanıştık. 2011 de evlendik :)) bebişimiz geç geldi sizden farklı olarak.

hay Allah tahmin ettim aslında , dediğin bezi biliyorum, alayım ben ondan bariiiiyapacak bir şey yok

Dolunay22 @fancy life kızlar şu fotoya bir bakın bakalım aşağıda inci gibi dizili parlayan omurgası muhtemelen üstte de öyle bir çıkıntı var bunu geçen farkettim fotoğraf ayrıntılının fotosu olduğu için yakınlaştırılmış biraz

kizlar ben bu sabah cok iyiydim ama ogleden beri karnimda garip bir sanci var ust tarafimda bu nedir hic anlayamiyorum karnim sis sebebi anlayamiyorum. ben kizimdayken hic sancilanmadim 41 haft oldum boyle olmadim ama bu olamaz midemde artik bulanmaya basladi fikri olan varmi

Ama seninki de baya gostermis iste cocukcaaz napsin ben oglanim diyor. Açiya gore erkek diyorum canimm. Hayirli ugurlu saglikli olsun insallah

Ama seninki de baya gostermis iste cocukcaaz napsin ben oglanim diyor. Açiya gore erkek diyorum canimm. Hayirli ugurlu saglikli olsun insallah
Yaaaa Bu bebeği okadar çok bekledik ve emekle sahip olduk ki aslında hep tek dileğim sağlıklı olmasıydı ama insanoğlu işte hep aklı başka yerlere de kayıyor ister istemez eee ozaman YARIn OLA HAYROLA

Iste o orta halli dediklerin 400 lira olmus suan pocket lunch dahil :) bende oyle bisi düşünüyorum ama alma diyen cok olunca aklim karisti bian :)
Kızımda chicco Polly almıştım çok memnun kaldım kısmet olursa bunda da kullanırız inşallah ama gittiğimiz restoranlarda genelde ikea mama sandalyesi oluyor oda gayet iş görür gibi duruyor

Günaydın güzel anneler kaç kilo aldınız ilk ttimester da çok merak ediyorum ben 2 aldım geçmişte 27 kilo almış biri olarak çok korkuyorumbakalim bu sefer ne olacak
3 kilo verdim alma Faslına geçmedik daha canım :)

Geçmiş olsun kahverengi akıntı neyden kaynaklanıyor acaba birşey söyledi mi doktor

Bir akrabamız yağız efe koymuştu güzel isim sanki

Oğluna isim düşün bence
Aahahah oğlumun ismi hazır hem de sizin hikayelere çok benziyor isim hikayesi biz de eşimle üniversite dönemi tanıştık 2006da tanıştığımızdan beri oğlumuz olursa adı CAN olacak diyoruz ama eşim hep ilk kızımız olsun istemişti istediği de oldu sofi arya 'mız var Birtane bir de CANımız olursa ne de güzel olur

Can'ım isim güZel. Ama ortası ğ harfi olduğundan zor gibi geliyor bana. Zaten ya yağız Efe ya da yağız ali koyuyorlar. Ben tek isim istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…