2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
evet sorucam, günlük pet kullanmıyorum, onun yerine , havlu kağıt bir kaç yapıp koyuyorum daha kuru kalsın diye, işyerinde olmuyor sık sık çamaşır değişmesi
Can'ım ben de senin gibi yapıyordum 3 aydır. Ama mantıklı düşününce zararı çoktur Emin'im. Ben bugün eski atletlerimi kestim onları kullanıyorum şuan. En azından pamuklu.

Benim kanamam olmuştu, o günden beri jel siyah siyah geliyodu, doktor normal demişti
Ben yine ondan dolayı diye düşünüyorum ama 21inde kontrolüm sorcam bakalım

kilo işi hiç belli olmuyor canım ya hızlı başlayıp duraksayadabilir. ben ilk gebeliğimde ilk 4ay hiç kilo almadı 1kg bile oynamadı tartı da ama kalan 5,5ayda 35kilo aldım nası oldu ben de anlamadım

Maşallah. Sonra ne kadar geri verebildin.

Ben varimmm gunlerdir gün sayiyorum son 3 son 2 filan diye ozledimmm ya napiyorlar acaba bidiklarimiz
Aynen yaa hiç sorma çok özledimm. Her haftagün bakabilsem keşke. Altıncı aydan sonra iki haftada bir kontrol sanırım. O zamanları iple çekiyorum inşallah yarın hayırlı haberlerle gelelim

Yarın benim de randevum var ama cinsiyet için hiç umudum yok söylemez yüksek ihtimal.. sağlıklı olsun da bi daha ki kontrole öğreniriz herhalde artık..
Neden söylemez dediniz çözemedim ama dediğiniz gibi sağlıklı olsunlarda sıkıntı yok ama söylesinler yaaa

50 kiloyla kaldım 85i gördüm kızım 20 aylıkken 45 kiloydum. Şimdi de 51 le hamile kaldım 55 kiloyum bunda hızlı başladım ama inşallahh sakin devam eder

40 kilo vermişsin ben doğumdan sonra 7 kilo verdim gerçi hiç diyet olayina falan girmedim sen diyet ile verdin sanırım değil mi

50 kiloyla kaldım 85i gördüm kızım 20 aylıkken 45 kiloydum. Şimdi de 51 le hamile kaldım 55 kiloyum bunda hızlı başladım ama inşallahh sakin devam eder

Kızlar 50 kiloyla hamile kaldım hala 50yim. Hayatım boyunca da hiç 53kilonun üstünü görmedim. Sanki hiç kilo almicakmisim gibi geliyor, 10-15 kilo almak bile bana mucize gibi geliyor. Doktoruma dedim de o da gülüyor. Ilk gebelikte çok alınmayabilirmis galiba doğru mu bu

Cinsiyet kesinleşen anneler idrar renginiz hangi ton ve cinsiyetler neler? Açık sarı berrak parlak idrar erkek, koyu sarı mat idrar rengi icin kiz diyorlar ne derece dogru acaba?

kilo işi hiç belli olmuyor canım ya hızlı başlayıp duraksayadabilir. ben ilk gebeliğimde ilk 4ay hiç kilo almadı 1kg bile oynamadı tartı da ama kalan 5,5ayda 35kilo aldım nası oldu ben de anlamadım
Ooo maşallah ben kiloo almaktan korkmuyorum da yirmiyide gecmim diyorum zaten boyum ufacık top gibi olurum

Ben henüz öğrenmedim perşembe randevum var inşallah gösterir cinsiyetini öğrenirim

ucuzlerin ikisi bi kese digeri ayrimi ben oyle anladimda cok guzel bi mucize Allah sagsalim kavusturmayi nasip etsin
Evet canm birisi tek yumurta ama 2 keseleri var.dier tek olan onlardan pek bi uzakta duruyodu hep ilk defa hepsi bi araya toplanmis :)amin canm cumlemiz sagsalim kavusalim insallah :) su testten pek anlamiyorum ama doktor normal ddi bi sk ti yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…