- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 44
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #10.921
Eki Görüntüle 2067439 Eki Görüntüle 2067440 Eki Görüntüle 2067441
Mrb teyzeleri biz ilk testimizi yaptirdik bi baki verin vakalim biseyimiz varmi.Eki Görüntüle 2067444
Bu da 3 umuz bi arda ilk resmimiz :)
Yoo hayır ben hiç hayatımda 50 kilodan fazlasını görmemiştim gebelikte neden öyle oldu anlamadım zaten. Doğumdan sonra da hızla kilo vermeye başladım, tek yaptığım 20aya kadar emzirmekti ve çık yoğun çalışıyorduk o dönem yemek yemeye pek fırsatım olmuyordu o kiloya nasıl açlıktan bayılmadım hep merak etmişimdir. Metabolizmayla alakalı sanırım yaa tamamıyla bi de yaşımda küçüktü ozaman onun da etkisi var bence40 kilo vermişsin ben doğumdan sonra 7 kilo verdim gerçi hiç diyet olayina falan girmedim sen diyet ile verdin sanırım değil mi
Amin canm rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin insallah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.inan suan hic bisey dusunmuyorum.nasil bakarim nasil beslerim nasil buyutrum.3 melek kaybettim ve 3 yildir bekliyorum bebekleri.rabbim izin veririse insallah. sanirim rabbim 3 u bana ugurlu saydi hep 3 gidiyoruz.ama allahtan esimin ailesi kalabalik bi cok bekar gorumcem var hepsi bakarlar bi dogsunlarda :)Maşallah Sübhanallah canım. Allah nazarlardan saklasin seni ve yavruşlarini. Ayrıca Rabbim sana güç kuvvet versin.
Bekarken hep istediğim bisey di üçüz. Ikı kız bir erkek annemler çok korkuyorlardı nasıl bakarız diye. Ama tek bebiş bile cok zor olabiliyormus. Umarım sana yardımcı ve destek olacak insanlar vardır çevrende.
Tekrardan maşallah
Ay bu bildiğin erkek gözünaydınEki Görüntüle 2067400 @zenderu @fancy life kızlar şu fotoya bir bakın bakalım aşağıda inci gibi dizili parlayan omurgası muhtemelen üstte de öyle bir çıkıntı var bunu geçen farkettimfotoğraf ayrıntılının fotosu olduğu için yakınlaştırılmış biraz
Benim hep koyuydu cidden kızımız olacakCinsiyet kesinleşen anneler idrar renginiz hangi ton ve cinsiyetler neler? Açık sarı berrak parlak idrar erkek, koyu sarı mat idrar rengi icin kiz diyorlar ne derece dogru acaba?
Ay maşallah sübhaballah harikaaa ötesi birşey ya cinsiyetler belli değil dimiAllah rzi olsun canim rabbim hepimizinkini korusun :)
Masllah subhanallah rabbim korusun.ya bisey sorcam benim bebisler nie bu kadar net degil.ayni haftadayiz ultrasona girdgim aletlerde guzel neden acabaEki Görüntüle 2067452 Hanımlar nub a göre tahmin yaptığım da oldu ama kendime yorum yapamadım
Var mı fikri olan?
Allah razi olsun teyzosu :)Bende simdi onu dusunuyodum cok mrk ediyorum ama ultrasonfa cokta belli olmuyo benim girdgm makinalrda mi bi sorun var kiAy maşallah sübhaballah harikaaa ötesi birşey ya cinsiyetler belli değil dimi
Agziniza yuttuktan bir sure sonra balik yaginin tadi geliyo muBen hiç balık sevmem haliyle yemiyorum da o yüzden 2.aydan beri gunde bir tane krilom omega 3 içiyorum. Hem emilimi daha yüksek hem icerik olarak piyasadaki bircok üründen daha iyi. Herhangi bir yan etkide görmedim. 50kapsül 57 lira. (araya girdim ama kusura bakmayın)
Beni normalde 3 haftada bir kendi doktorum muayene ediyor canım. Ama ilk trimestre dönemi olduğu için bana bugün ayrıntılı ultrason ile bakıldı başka bir yerde.. Belki de o yüzdendir..Masllah subhanallah rabbim korusun.ya bisey sorcam benim bebisler nie bu kadar net degil.ayni haftadayiz ultrasona girdgim aletlerde guzel neden acaba
Canım çok üzüldüm gerçekten. Allah acil şifalar versinCanım bu sefer grip değil bu sefer sinüzit ve ağır kulak enfeksiyonu geçirdiğimden kulak zarım delindi. Yığınla ilaç kullanıyorum dr başka türlü geçmez dedi. Çalıştığım için dinleneyim sürekli olmuyo bazen kaçamak odada uzanıyorum ama grip gibi vücudumda ağrım yok burun tıkanıklığı nefes alamama var kulağım duymuyor bir yandan. İştahım tamamen gitti. NApcam bilmiyorum
Hmmm anladim canm ya diyorum bi tuaflik var butun arkdslarinki net bende nie ole degil :) ayrintili ultrason nasil oluyo canm altan mi muane yoksa daha mi farkliBeni normalde 3 haftada bir kendi doktorum muayene ediyor canım. Ama ilk trimestre dönemi olduğu için bana bugün ayrıntılı ultrason ile bakıldı başka bir yerde.. Belki de o yüzdendir..
Kizlar testte bi sorun varmi ya hersey iyi degil miEki Görüntüle 2067439 Eki Görüntüle 2067440 Eki Görüntüle 2067441
Mrb teyzeleri biz ilk testimizi yaptirdik bi baki verin vakalim biseyimiz varmi.Eki Görüntüle 2067444
İlk gebeliğimdi benim canım ve bende hiç 50kilonun üstünü görmemiştim ama kaderde 85 kilo olmakta varmış yuvarlacıktım ahahha çok komikti ama merak etme hep zayıf bir insandıysan geri veriyorsun sanırım çünkü ben hiç diyet falan yapmadım 40kilo olarak geri verdim o kadar zayıfladım ki hatta kızımı emzirmeyi bıraktım daha da zayıflamayayım diyeKızlar 50 kiloyla hamile kaldım hala 50yim. Hayatım boyunca da hiç 53kilonun üstünü görmedim. Sanki hiç kilo almicakmisim gibi geliyor, 10-15 kilo almak bile bana mucize gibi geliyor. Doktoruma dedim de o da gülüyor. Ilk gebelikte çok alınmayabilirmis galiba doğru mu bu
1 kilo almış olsak iyidi bende bugün tartildim ver tam 3.5 kilo almışımBende 2ye yakin aldım aslinda hic almamak gerekiyormus ilk 3 ay
Çok şaşırdım canım ya Dr la görüştün mü hiç niye alıyorsun ki o zamanBen de o kadar bulantı kusmaya rağmen 2 kilo aldım ilkinde 25 civarı aldım tatlı yiyemem hanilelikte ekmek hamurişiyle alakam yok abur cubur paketli gıda yemem kutu meyve suyu içmem yine de çok kilo alıyorum nasıl bünyeyse
Canım bende sendenimilk trimesterde 1kilo aldim sadece ama 4cu ayimda 2kilo aldim ve korkuyprum.ilk gebelikdede 25ustu kilo almisdim((( kendimi frenlemem.lazim aksam oldumu kurt gibi acikiyorum
Çok belirgin Can'ım seninki de. Bana da erkek dediler ve nubları aynı. Üste bariz çıkıntı var.
1.6 çıktı Can'ım. Kan sonucu ile beraber sonuç çok iyi dedi dr. Seninki de normal.
Ben 2 kilo almışım son iki haftada
O da ayrı bir sorun tabi16 haftanın içindeyim hala -3 kilodayım. Ekstra kilo almayı geçtim başlangıç kilomda bile değilim. Bu beni zaman zaman rahatsız ediyor. Bebeğim beslenemeyrcek diye. Çünkü bulantim var ve iştah yok. Faydalı hiçbişe yiyemiyorum.
Şu anda 13 haftaligim -2.5 kilo kilo kaynım var
Bulantı filan geçince alırsın geri
Aynen canım bende en çok bundan korkuyorum süt ve süt ürünleri hiç yiyemiyorum bugün kontrolüm vardı dr kan ve idrar tahlili istemişti tahlillere göre bulantılarıma inandı sanırım dramamine verdi çok gerekmedikce kullanma dedi.
Ya bu görüntü ömre bedelEki Görüntüle 2067439 Eki Görüntüle 2067440 Eki Görüntüle 2067441
İnşallah alma faslına geçeceksin tatlımKızımda chicco Polly almıştım çok memnun kaldım kısmet olursa bunda da kullanırız inşallah ama gittiğimiz restoranlarda genelde ikea mama sandalyesi oluyor oda gayet iş görür gibi duruyor
3 kilo verdim alma Faslına geçmedik daha canım :)
Geçmiş olsun kahverengi akıntı neyden kaynaklanıyor acaba birşey söyledi mi doktor
Bir akrabamız yağız efe koymuştu güzel isim sanki
Canım çok üzüldüm gerçekten. Allah acil şifalar versin
Bende cok begeniyorum yagizi ama esimde cok zor bi isim demistiCan'ım isim bebiş hayalleri kurduğumuzdan beri belli :) eşim Zaten öncelikle erkek istediği için o isim dilinde dolaşıp duruyor. Öyle sesleniyor. Rüyamda görmüştüm 2 sene önce bu ismi. "Yağız " adında oğlum vardı. Öyle de kaldı. Ama zor bir isim. Hiç aklımın ucunda dahi olmayan bişeydi. Başka ne olabilir diye düşünüp duruyorum aklıma da bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?