2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hmmm anladim canm ya diyorum bi tuaflik var butun arkdslarinki net bende nie ole degil :) ayrintili ultrason nasil oluyo canm altan mi muane yoksa daha mi farkli
Ben yurtdışındayım canım.
Normalde kendim doktorum plasentaya ve bebeğin kalp atışına bakıyor. Ama ayrıntılı ultrasonda heryerini inceliyor doktor. Ellerini, ayaklarını, başını.. Ic organlarıni felan..
Normal ultrason ama detaylı olduğu için öyle diyorum.. Karından bakıyor. Kendi doktorum da vajinal muayene yapıyo hep. İlk bebeğimde de öyleydi.. Burda değişik muayene sistemi sanırım..

Yaa herseyine bakiliyo yani ayy bende gitmek istiyorum hemen mrk ettim simdi :)

Yaa herseyine bakiliyo yani ayy bende gitmek istiyorum hemen mrk ettim simdi :)
Orda bakılmıyor mu?
Ayriyeten randevu almak lazım sanırım onun için..
Cinsiyet tahmini yapıldı mı sana?
Benim son adet tarihim 29 Mayıs o tarihe göre şu an 6 aylık hamile olmam lazım ama bende pco var geç döllenme oldu tam hesap edemiyorum o yüzden son regl tarihine göre :)
Hesaplamaya gore mayısın 29 uydu ama bugün 4 Haziran denildi :) Pek te bi fark yok zaten.
Hayırlısı ile kucaklarimiza alırız umarım..

Evet yaş ve metabolizma çok önemli. Arkadaşım benden 3.5 ay önce doğurmuştu bana emzirirken veriyorsun dedi kendisi verdi ama ben rahat rahat veririm diye takıldıgım için şiştim kaldım öyle.

Yok canm daha cinsiyet icin erken ddi doktorum.burdada yapiliyodur tabi de sanirim ilerki haftalarda 20. Hafta da falan sanirim.aslinda haftan benden cok cok buyuk olmasi lazim neden ole ki ? Benim son adet tarihim 21 agustos tam haftamdayim

Allah ım sağlıkla sihhatle kucağına almak nasip etsin canım.

Oyyy maşallah :)) Aslında ben biraz alıp hiç geri vermek istemiyorum ama 35 kilo da çokmus ya

Yok canm daha cinsiyet icin erken ddi doktorum.burdada yapiliyodur tabi de sanirim ilerki haftalarda 20. Hafta da falan sanirim.aslinda haftan benden cok cok buyuk olmasi lazim neden ole ki ? Benim son adet tarihim 21 agustos tam haftamdayim
Yumurta tembelliği var bende o yüzden baya geç olgunlaşip döllenmis. Ona göre hesaplandı.
Bu arada senin ucuzlerin varmış maşallah suphanAllah. Ne kadar güzeller öyle :) Allahım kucağına da almayı nasip etsin sağlıkla.
Tedavi ile mi oldu yoksa kendiliğinden mi?

Benim hep koyuydu cidden kızımız olacak

Ya bana böyle ümitler vermeyin cinsiyetimiz belli değil ama yüzük olsun 3 kere denedim yuvarlak döndü idrar olsun çok koyu bende az su içiyorum vücudun asidik herhalde diye düşünüyordum siz kız bebiş diyorsunuz. Bide şu ultrasonlara bakabilsem yanında değil

Hmm simdi.anladim canm.rabbim ole nasip etmis demekki gec olsun guc olmasin saglicakla.kucagina alirsin insallah.evet teyzesi 3uz allah razi olsun.ilk defa klomen kullandim ondan da 3 uzlerim oldu.rabbim.nasip edince hersey bahene iste :)

Şükürrrr bugün de bitti
Ve yarın büyük gün
Hadi hayırlısı canım herşey güzel olacak görürsün bak hiç bişey çıkmaz bu testlerden
Evet erkek bu canım bence maşallah cinsiyeti demişmi ydi doktor benimkide böyle çekti

C
Yaaaa Bu bebeği okadar çok bekledik ve emekle sahip olduk ki aslında hep tek dileğim sağlıklı olmasıydı ama insanoğlu işte hep aklı başka yerlere de kayıyor ister istemez eee ozaman YARIn OLA HAYROLA
Canım seninki ikinci bebek değilmi benmi kişileri karıştırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…