2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hmm simdi.anladim canm.rabbim ole nasip etmis demekki gec olsun guc olmasin saglicakla.kucagina alirsin insallah.evet teyzesi 3uz allah razi olsun.ilk defa klomen kullandim ondan da 3 uzlerim oldu.rabbim.nasip edince hersey bahene iste :)
Allah dilerse herşey olur.
Ben de klomen kullanmıştım ama hiç gebelik elde edemedik..
Tüp bebek ile oldu oğlum. Bu da kendiliğinden :)
Herşey nasip kısmet. Allah dileyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

esmerhatun66 maşallah subhanallah ne güzel bir görüntü Allah a emanet kuzular :)

ben 48 kilonun üstüne hiç çıkamamış biriydim hamile kaldım 44 kiloya düştüm 63 Doğuma girdim hastaneden eve döndüğümüzde 53 kiloydum hiç belli olmaz asıl kilo işi 5 Aydan Sonra alınıyor zaten

İdrar rengi su içmeyle alakalı değil mi arkadaşlar benim içtiğim su miktarına göre değişiyor ee nasıl karar verecez o zaman :)

3 hamilelikte 1 kilo almadım bunda ilk 3 ayda 3 kilo aldım yaşlamı alakalı cinsiyetlemi anlamadım ki... Sağlıklı olsunda veririz İnş canım kiloları ama nekadar az alsak okadar iyi tabiki....

İdrar rengi konusu olmuş valla benim İdrar hiç bukadar açık renkli olmamıştı kız dedi doktor Allah bilir tabi kide.. İdrar rengine güvenmeyin ve lütfen cinsiyet için çook takılmayın 5 oğlunuz yada 5 kızınız olsa sevmicekmiyiz bi dünyaya gelsinler yumuk yumuk İnşallah ahh ahh Rabbim acılarını göstermesin bebek kokusunu özledim... Burnuma geldi aşerdim mi ne

Ben ne klomen kullandım ne bişey hatta hamile kalmam mümkün değildi Rabbim üçüzdü gösterdi ama ömür vermedi ömür vermek istese verirdi Allah çook büyükkk ol der olur

Ben ne klomen kullandım ne bişey hatta hamile kalmam mümkün değildi Rabbim üçüzdü gösterdi ama ömür vermedi ömür vermek istese verirdi Allah çook büyükkk ol der olur
Bizden daha iyi bilir şüphesiz neyin hakkımızda hayırlı olduğunu. Herşey bir imtihan bu hayatta. Şimdi yine hamilesin, inşallah Rabbim tamamına erdirir canım.

Kizlar ya klomenden falan bahsetmissiniz. Kacinci ayda hamile kaldigimizi yazalimmi. Bir de tedavi oldumi olmadi mi. Ben 5. Ayda kaldim. 5 yil gibi gelsi Allah bana bu surecte sabretmeyi ogretti. Ilk ay olmadigini gorunce Allahim bir ay daha nasil beklicem demistim. Sonra gayet 4 ay daha bekledim. Binlerce sukur cok beklemedim. Hep forumlari okurken umut olurdu bana. Bizde yazalim belki umut olur.

Ciddi misin cabuk verebildin mi. Ben cok korkuyorm kilo mevzusundan
Yani işte 20 ayda aldığım 35 kiloyu 40 kilo olarak geri verdim nasıl oldu neden oldu yine olur mu bilemiyorum bütaraflarımda çatlama sarkma falan da olmadı ama işte memeler Allah a emanet sönmüş balona döndü yaptırdık mecbur şimdi tek derdim kilo alırsam yine memeler alcak başını gitçek çok büyüyorlar Benim gebeliğimde nedense sonra kilo verince de sarkıyor haliyle

yoktur sofiarya arkadasimiz daha iyi soyler ama ben cok iyi gordum zaten detayli ultrasyon az kaldi herseyi orada daha iyi gorucez. zaten birsey olsa doktorun sana soylerdi. icini ferah tut massallah bebislerine

Olur mu öyle şey evlatlar birbirinden ayrılmaz ama nedense ilk günden beri hep erkek diye düşünüyordum hatta erkek ismi bile hazır ama merak işi işte söylenilenleri yapınca ve kız çıkınca pek bi garip hissettim kendimi nasıl seslenicegimi bilmiyorum bebisime o yüzden bir oğlum bir kızım diye gidiyorrr

kizlar kendimi cok kotu hissediyorum midemde garip birseyler oluyor kusmaya basladim. sanci gibi birsey oglen en son yedi. hic birseyde yiyemiyorum.

Ay maşallah yaa Rabbim sen ne büyüksün Rabbim evlatlarını bağışlasın canım İnş maşallah diyin kızlar bebişlereee
Ayyy meleklerim bi sürü teyzesi oldu valla benim kiz kardesim yok tek kizim ama hic yanliz kalmiyorum valla allah razi olsun kuzum benim rabbim senin yavrunuda bagislasin insallah :)

Nasil bisey yaptirdin toparlatma mi silikon mu cok anlamam o islerden ama silikon varsa belki bu sefer o kadar sonmez

Dogru soluyosun o isterse hersey oluyo yeterki ol desin .. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)

Benim kanamam olmuştu, o günden beri jel siyah siyah geliyodu, doktor normal demişti
Ben yine ondan dolayı diye düşünüyorum ama 21inde kontrolüm sorcam bakalım
Jeli kullanırken bende de olmuştu koyu kahve siyaha dönük akıntı. Doktorum normal demişti. Içerde jel oksitlenince böyle olabiliyormuş.

yoktur sofiarya arkadasimiz daha iyi soyler ama ben cok iyi gordum zaten detayli ultrasyon az kaldi herseyi orada daha iyi gorucez. zaten birsey olsa doktorun sana soylerdi. icini ferah tut massallah bebislerine
Insallah canm ya evet az kaldi zaman gecmek bilmiyo icerde noluyo ne bitiyo bilmiyoruz dogsada gozumuzn onunde olsak diyoruz insallah :)

:) allah razi olsun teyzesi insallah hepimizin yavrusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…