2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Nasil bisey yaptirdin toparlatma mi silikon mu cok anlamam o islerden ama silikon varsa belki bu sefer o kadar sonmez
Hem toparladılar hem de silikon koydular inşallah sıkıntı olmaz yaa ameliyat çok uzun sürmüştü ve sonrası da çok ağrı acı çekmiştim

kizlar kendimi cok kotu hissediyorum midemde garip birseyler oluyor kusmaya basladim. sanci gibi birsey oglen en son yedi. hic birseyde yiyemiyorum.
Canım salgın var buaralar ishal kusma çocuklarda yetişkinlerde acil servisler dolup taşıyor hep kusanlar ishal olanlar arkadan ishal başlarsa acile git serum taktır mutlaka sıvı kaybı bu dönemde kötü etkiler seni dikkat et

Ay hadi inşallah ben tombiş olmak istiyorum yaa. Hamile olduğumu anlayayım tospağa gibi yürüyeyim falan :)

(Benim idrar rengim hep açık. Gebe olduğumu öğrendiğim ilk hafta koyuydu sonra hiç koyulaşmadı. Su içsem de içmesem de değişmiyor.

oksurunce kasiklarima bicak saplaniyor ishal olacak gibi hissediyorum cunku bizim evede okula gidenlerden ishal ayni zamanda kusma var. olmadi yarin gidecegim. ama midem cok kotu

Insallah canm ya evet az kaldi zaman gecmek bilmiyo icerde noluyo ne bitiyo bilmiyoruz dogsada gozumuzn onunde olsak diyoruz insallah :)

kiz en guzel zamanlarin biraz tadini cikar doguyo gazi var gece sabaha uyuyamamak var dinlenmek mumla aricaz. bana yardim edecek biride yok hem kizim hep bebegim kizimi emzirmeden kesim guzel uykularim olmaya basladi ama simdi basa donuyoruz. biliyorum cok heycanlisin heycanimizi onlara hazirlik yaparak bastiralim simdilik

Ne kadar zaman geçmişti canım üstünden??? Ben 2 yaşına kadar emzirdim ve emzirme bittikten sanırım 1 ya da 2 yıl sonra göğüslerim tamamen eski haline döndü sarkıklığı falan geçti taş gibi oldu

Selam hanımlar. Biz cinsiyeti öğrenemedik. Bacakları kapalı ve hareketsizdi :) 1 ay daha merak ve heyecana devam :)) ikili test için kan verdim. Ultrasona göre çok şükür ki bir sorun yok. Cinsiyetleri öğrenmiş çoğu kişi :) bizim tahminimiz kız, Allah önce sağlıklısını hayırlısını versin

Hahaha güldürdün beni Allah herkesim gönlündekini versin :))
Cinsiyet belli mi canım senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…