2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar idrar renginden bahs edilmis.benim gebe.kaldigimmdan beri rengi hep acik parlak.hicbir zaman boyle olmadi.bebegimede doktor erkek dedi.kizimda cok koyuydu.su icsemmde icmesemde

Ben 7 kilo aldım şuan gayet tombişim ama böyle hamile gibi değilde şişko gibi çok kötü yaaa

Aslinda farkindayim durumun ciddiyetinn 1 degil 3 bebek.yani 3 kati zorluk demek.ama sole dusunuyorum icerde bisey olcakda kaybetcem diye aklim cikiyo.en azindan sag salim rabbimin izniyle dogsunda gozumun onunde dursun nasilsa bakarim dunyaya gelen elbet buyuyo simdi en gzel rahat zamanlarim.bi de ben fazlaca alistim rahatliga 3 senedir gece lavoboya bile kalkmamak icin aksam su icmeden yatiyodum simdi icsemde icmesemde sabaha kadar 40 kere kalkiyorum iste hazirlik basliyo yavas yavas :)

Maşallah Subhan Allah kuzulara..Sağlıkla kucağına al inş..Rabbim ne büyüksün sen... Canım bu sonuçlar gayet iyi gözüküyor
Allah razi olsun teyzesi.hepimizin yavrusuna 40 bin kere masllah subhanallah rabbim nazardan korusun insallah.saol canm cok sukur hersey yolunda gidiyo :)

Maşallah ne güzel. Allah verir bi kolaylık. Sağ salim kucağına alırsın umarım.

Bizimkinin de cinsiyeti belli değil daha. Hamileliği benim kadar olan ve cinsiyeti belli olmayan kalmadı sanırım

kızlar benim dr da 1 mayıs doğum tarihi blastosiste göre 29 nisan hala sürekli takibe gittiğim doktorda değişmedi. bazen mecburi özel hastaneye gittiğimde kolunu bacağını kafasını ölçerken 29 nisanla uyumlu idi.iki ultrason aleti bu kadar farkeder mi?

Insallah canm hepimizn yavrusunu korusun rabbim.3 taneyi veren rabbim dogunca rizkinida veriri insallah :) hayirlisi olsun
Fotoyu ve sonuçları şimdi gördüm, inanılmaz. Gerçekten mucize :) maşallah üçüne de, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İçini ferah tut, her şey hallolur elbet. Üçüzlerinin keyfini çıkarmaya bak derim ben :))

:) allah razi olsun kuzum cok saol rabbim yavrularimizi sakinsin insallah.valla tadini cikarmaya basladim simdi yeni yeni yediklerim midemde duruyo.karnim biraz belirgin onceden de vardi zaten hem gobek hem kurtajlardan kalma.biri bisey diyince hemen diyorum 3 uz ya ondandir

Günaydın hanımlar esmerhatun66 maşallah bebeklerine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin acılarını gödtermesin hiçbirimize.kızlar iki gün önce çok bel sürım oluyor demiştim gece rahat uyuyamıyordum iki akşamdır yatarken bacağımın arasına yastık koyup yatıyorum hem bel ağrım düzeldi hemde gece yatışım dahada rahatladı uygulayabilirsiniz sıkıntı çekenler.

Amin canm hepimiz alalim insallah sag slim kucagimiza :) senin haftan ilerlemis agirlasmaya baslamissindir hafiften.ayakta fazla durunca oluyo bel agrisi.bide bende dikkat ettim adet gunun basladigi zaman belimde agri oluyo.telefonumda hatirlatici vardi bi bakiyorum bugun adet gunummus ama inanilmaz bi bel agrisi sonra kendiliginden geciyo.

Daha hissetmedim hicbir hareket ...ne güzel
Bizimkinin de cinsiyeti belli değil daha. Hamileliği benim kadar olan ve cinsiyeti belli olmayan kalmadı sanırım
Ben varım canım 24 unde randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…