2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
işte 2011 de dogurdum 2014de yaptırdım emzirmeyi bırakalı 1,5sene oluyordu nerdeyse.benimkilerin hiç geri toparlanacak hali yoktu canım ya. içleri boşalmıştı hiç meme dokusu kalmamış deri sarkmıiştı çok garip olmuştu yaaa çok kilo aldım ve hızlı verdim 40kilo yani içimden bir ben daha çıktı nerdeyse muhtemelen oyuzden böyle oldu,şimdi benimkilerde taş gibi dimdikk süperler amaa bu gebelikten sonra nasıl olacaklar merak içindeyim

tuvalet gece gunduz kac kere kosuyorum bende. seni anliyorum ama sagsalim alicaz kucamiza insallah inan bende korkuyorum. ikinci bebegim dustu bundada kanamam oldu 3 aydan sonra hersey yasak bide. dunden beri su icemiyorum ictim su kusuyorum. ishal oldum. damarlarim cekildi dilim damagim dudaklarim kupkuru icemiyorum.kollarim agriyor. ama bu zamni doldurmamiz lazim. ben hep kizimda zamani doldursun icinde kalsin ama erken dogmasin dua ettim hep cunku karnimizda suan 1 saatleri bile cok onemli. simdi onlar icin besikdi kiyafetti felan boyle seyler yapalim mutlu olalim mutlulumuz onlarada yansisin. insallah cok guzel dogum hikayelerimiz olur burda. 3lerin masallah cok guzel mucize ve insallah sana saglikki sihatli kucana gelecekler. zaten ben sunu fark ettim bebekler ilk 15 gun sanki annryi anliyor dinlenme zamani veriyor gibi sonra gaz sancilari basliyor tabi hic kotu dusunme surekli dusunursen duaya donusur. hersey iyi olacak insallah.

Canım büyürler merak etme 2 sene çok zor olur ama büyürler Allah ona göre yardımını gönderir sen şimdi iyi keyf tap ama gez dışarı çık falan ni müddet bu tek bebekte olsa yapılmıyor maddi açıdan da rabbim yardım eder inş hiç korkma ama aramızda en erken sen alırsın kucağına sanırım biliyormuydu üçüz gebelikte bebekler 24 haftada tam oluşuyor aynı 36 haftalık gibi oluyorlar Allahın hikmeti ciğerleri stresten erken gelişiyor dünyaya daha adepte oluyorlarmış ben üçüz olduğunu duyunca çok araştırmıştım Allah hiç insanı darda bırakırmı ona göre tayin etmiş herşeyi İnş senin bebişler durduğu kadar durur içerde ama bunuda biliyorsundur heralde 38 hafta falan sana hayal canım canları sağolsun ilk 3 bebiş annesi sen olucaksın ayyyy çok heyecanlandım

Bana doktor %90 kız dedi ben hala oğlum diye seviyorum göbüşü eee ağız alışmamış 2 oğlum bıcır bıcır evde 3. De karımda hep sevdim ve sürekli anıyoruz eee bu ağızdan kuz çıkarmı acaba büyük oğlum diyoki pipisi biyere sıkışmıştır onun bidahaki kontrole belli olur okadar yediremiyorlar kızı kıskandılarmı ne ki kardeş delisi ikiside eskiden hep şaka yapırdım ah kızım olsa şöyle yapardım falan diye acaba onlardan mı etkilendiler

Kizlar ya randevudan ciktim. once aileye haber ettimm sonra hemen burasi

Hersey yolunda bebegimiz saglikla buyuyor. Insallah boyle devam eder hem bizim hem de burdaki herkesin bebegi

Cinsiyetimiz kesinlesti minik bir oglumuz olacak Allah'in izniyle. Nub teorisi ben de tuttu yani

hayirli olsun canim benim

Ayy hadi hayırlı olsun, ne güzell biz de merakla cumartesiyi bekliyoruz cinsiyeti öğrenmek için:)

Yaa negüzel herşeyin yolunda olması benim de sayılı saatler kaldı işten izin alıp çıkıcam birazdan,bakalım benim yavrucek napıyormuş

Elbetteki.ya nasil bisey biliyomusun.biz 4 eltiyiz.ben hepimizin dugunu birbirine yakin oldu.e haliyle hepimiz beraber hamile kaldik.ilk eltim benden once hamile kaldi aramizda 1 ay vardi o dogurdu ben kaybettim.onn oglu simdi 2 yasinda.esim saolsun etkilenmeyim diye hemen tatile goturdu beni.gezdim tozdum geldim.ddm tamm olan oldu bi daha deneyelim.tekrar hamile kaldim hemde hemen.dier bi eltimde benden hemen sonra hamile kaldi.onun kizi oldu simdi 1 yasinda.bunu kolay atlatamadim cunku herseyi belliydi cok alsmistim.neyse esim hemen araba aldi.onunla ugrastik biraz bana hergun ders veriyodu.6 ay korundum.o ara evlenmeyen bi eltim daha vardi o evlenmesine yakin hamile kalmsti evlendgnde 3 aylikti.bende tekrar kaldim rabbimin lutfu iste ben yone kaybettin o dogurdu oglu oldu.tekrar bi tatil yaptik esimde bende cok yiprandik.bize cocuk vermiyolardi sevdirmiyolardi cok agladik.el ele verdik atlattik coo sukur cunku cok zor evlendik biz.7 senen konustuk esimle.cok yalvardim.simdi ole korkuyorum ki hemen dogsun gozumun onunde olsunlar.degisik iste

Herseyinn erken gelistigini bilmiyodum ya heleki ondan cok korkuyodum ya bobregi olmazsa ya bisey olursa diye rabbim nasil buyuk ya.hic bi skntim yok allahin iziniyle durumumda var cok sukur.onlar benim kucagima bi gelsinde ben herseyimi veriri gene bakarim onlara :)

hayirli olsun canim benim

Ayy hadi hayırlı olsun, ne güzell biz de merakla cumartesiyi bekliyoruz cinsiyeti öğrenmek için:)

Insallah ogrenirsiniz merakin gidince insan bir rahatliyor. Hersey gonlunuze gore olsun insallah

Yaa negüzel herşeyin yolunda olması benim de sayılı saatler kaldı işten izin alıp çıkıcam birazdan,bakalım benim yavrucek napıyormuş
Ayy az kaldii icerde oynuyordur annesi napsin ohh

Cok zor dimi bisey olcak diye dusunmek.ben her ultrasona girdimde hatim ediyorum resmen nolur rabbim bagisla bizi diye.valla doktordan foto bile istemiyorum iyi diyin biz eve gidelim bi an once cunku oraya gidene kadar buyuk stres yasiyoruz.o bu demek degil ki illa olsun.tabi isterim sag salim dogsunlar hayirli evlat olsunlar ama nasipleri yoksa elimden bisey gelmez ben dua ederim allaha tevvekkul ederim gerisini ona birakirim.cunku ben cok isyan ettim cezasinida cok agir cektim.simdi herseyi sadece rabbim bilir baska bisey demem :)

41 kere maaşallah, Allah'ım esirgesin,sağlıkla doğsunlar inşallah, yüce rabbim "ol der" olur, sana da güç kuvvet versin, Allah yar ve yardımcınız olsun gülüm
Kun fe yekun :) rabbim banada ol demis bak cok istedim al sana 3 tane :) amin canm 1 i de 3 u de ayni sorumluluk ayni korku rabbim cumlemizin yardimci olsun tek agizda kurtarsin insallah

Kıyamam canım imtihan işte napalım bak negüzel imtihanı güzel geçtinki Rabbim sana bu müjdeyi verdi bana yumurtan bitmiş asla olmaz artık dediler sonra hamile kalınca doktorum dediki düşün bakalım kime ne iyilik yaptın evladını kaybettikten sonra imtihanı nasıl atlattın dedi içim bi hoş oldu dedim doğru söylüyor hiç isyan etmedim dua dua dua dedim hep şükür olsun Rabbime bizleri unutmadı ve hiç bir kulunu unutmaz

Güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…