2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım benim yazdıklarını okuyunca çok duygulandım rabbim sağ salim yavrularına kavuştursun bir daha böyle acılar yasatmasın inşallah

kendine cok dikkat et yasadiklarin kolay degil. Allah bunu tamamina erdirsin uzun omurlu saglikli sihatli olsunlar insallah. Allah yuzunu guldursn artik hic kotu dusunme bu sefer hersey guzel olacak insallah

Allah ım yardımcınız olsun, okurken bir tuhaf oldum zaten, ama eşini çok takdir ettim, senin üzülmemen için elinden geleni yapmış, helal olsun, ağzınızın tadı bozulmasın ömür boyu, Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin yavrucaklarınızı, kusura bakma ama , ne kadar kişiliksiz insanlarmış, çocuk vermeyip sevdirmemek ne demek, okuyunca sinir küpüne döndüm,mümkünse ömür boyu görüşmeyeceksin bu tiplerle, kendine dikkat et canım

gözünüz aydın , maşallah

Allah bebeklerine uzun omurler versin ucu de ayrilmasin dizinin dibinden saglicakla mutlu bir sekilde yasayin bir omur insallah

bizde oyle yaptik. ikinci bebeginizi kaybedince isyan etmedik. Allah verdi Allah aldi dedik. uzulmedimmi cok agladim yazdim durdumm ama hep Allahim isyan etmiyorum sadece cok uzgunum dedim. aylarca surdu martta kaybettim. temmuzda tekrar kaldim planli degildi hatta aklimizdan cikarmistik bile diyebilirim. ama o cok icinde kaldi belki ruyaydi sebebi cunku ben test yapmadan once ruya gordum dogurmus tosbik ciplak bebek kucagimda bana cibil cibil bakiyodu yaptim test pozitif cikti. dusuj yaptim gece sadece tost yiyordum birden birsey akti gitti benden bide bakarim kan esim uyuyordu. oda ruyasinda kizimin yaninda bir bebek baba ben gidiyorum demis. esim sitres yapmim diye demedi once ama kaybettik onu. ama biliyorumki o cokdaha guvende biyerde bizi yaratanin yaninda. simdiki bebegimde ise hep inanamadim heveslenemedim hep geri cektim kendimi 3 aylik oldu tam dedim dusuk riskleri kalkti. ertesi gun kanamam oldu. simdide bende korkuyla bekliyorum ama hep pozitif olmaya calisiyorum. kontrollere dah cok gitmek istiyorum. ilk haftalar 3 haftada bir gidiyordum sonra iki hafta dustu hele bu ay her hafta gittim. onunuzdeki haftada gidicem. 3lu testler icin test bahane bebek icin cok endiselim kalbi atiyo dediler tamam 12 hafta 6 gunlukden beri bu sitres var simdi 16 hafta 1 gunlugum. 12 hafta 6 gunken ozelde erkek dediler o gunden sonra hep devlet gittim. kanamadan oturu ultrasyon ciktisida almadim cinsiyette sormadim tek dedim sey yasiyo mu iyimi hep bu. simdide agir hastayim kusuyorum ishalim ictim su bile cikiyo kollarim agriyo. kizimida birakip gidemiyorum insallah toparlarim biran once sende hep iyi dusun seni anliyorum ben bi tanede boyle oldum sen kac tanede Allah evlatlarinla kucaklarini doldursun insallah

sofiarya soficim biliyor musun senin doktoru benim baska arkadaslar da biliyormus az da degiller hani bir whatsapp grubunda paylastim da oyle ogrendim. Neyse bugun haberi alinca ona da haber ettim. Seker kadin ya cevap yazdi hemen. Ekliyorum. Onun memlekette olsam ona giderdim walla

Eklentiler

• Screenshot_20171115-132452.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar iki gündür bir tuhafım. Son zamanlardaki şişkinliğim Yok sanki içim boşalmış gibi. Kasılmalarım da çok. Dün eşimle biraz yürüdük. Akşam ve gece boyu kasık ağrısından yatamadım. Sağa sola zor döndüm resmen.
Acayip bir sıkıntı çöreklendi içime sanki büyümesi durdu kaldı öylece. Normalde iyice belirginleşmişti kaşığımın üst tarafında hatta hareketlenme bile hissetmiştim.
Boşuna mı evham yapıyorum bilmiyorum. 2. Trimestra girdik onun rahatlaması mı ama bu kasılmalar niye offff çok tuhafım. Randevum haftaya cuma. Çok var. Zırt pırt dr a da gitmek istemiyorum. Ama sanırım yarın dr a gidicem. Benim gibi olan var mı

Gecmis olsun canim doktora gittin mi dikkat et kendine. Uzulme her gebelik ayni degil bu sefer hersey guzel olacak bak ben de tsh'im yuksek doye kendimi yedim zeka geriligi vs yapiyormus ama yok srtik pozitif dusunucem hersey guzel olacak sen 2 hsftada bir git doktoruna. Suanki bulantin icin de git yine doktora. Salgin vs olabilir. Ilac gerekirse serum verirler icemedigin sivilari almis olursin boylece

Kasik agriso bende de var. Yeni baslado bende de. Soyle 3-4 gundur var. Dun gunduz iyiydim mesela cok hafif arada agriyordu. Gece artti uyurken rahatsiz uyudum bende. Cise uyandim yine var agri. Bugun doktorum normal dedi ama. Bebis de icerde hareketliydi.

Rahim kendini alistiriyor iste duruma ondan agriyor ilk defa bu kadar buyuyor ondan.. ama icim rahat etmese git doktora bence ultrasondan zoyade stres daha kotu bebek icin

Evet benim nub meselesi bende de tuttu dün kesinleşti ikinci oğlum geliyo üç erkek ve ben napacaz bakalım bana eve geçince yardımcı tutmak şart olacak
Canı sağolsun kuzunun Allah bağışlasın İnş benim 2 oğlum var şükür birbirlerine çok düşkünler birde eşim 3 erkek bağıra çağıra akşama kadar toplantıyorum işte darısı başına

Ooo la la laa memleket stalker kaynıyor anasını satiiim hemen keşfetmişler kadını kadın tatlı yaa fotoğraflarından da belli bizim buralarda öyle tatlı doktor hem de kadın hah ne mümkün çölde kutup ayısı görürsün de Türkiye de tatlış kadın doktor göremezsin, hayatta sevmem kadın doktorları

Ayyy kuzum benim gozlerim dolu dolu okudum.kendimi gordum sende.biliyorum ki bu acilarin bi mukafati olack.insallah.hayirli evlatlarimiz bizi hic uzmicekler eminim.rabbim bi yerden alip bi yerden veriyo.cok sukur ki bu duygulari acida olsa yasadik hic yasayamayan arkdslar var okuyorum icim parcalaniyo rabbim sabir versin o dahada zor.ama neyi cok istersen rabbim onla imtahan ediyo cok isteme ben istrsem olur diyo.gercekten de dogru.ben suan dikkat ediyorum ama hic hamile gibi davranmiyorum. Rabbim hayirlisini versin insallah.yedigim herseyi cikariyorum hergun igne oluyorum canm cok yaniyo ama kusarken bile elhamdulillah diyorum allah buyuk bunlar bile mutlu ediyo beni :) insallah tez zamanda iylesirsin canm hstalik cok zor.bi grip oldum 3 hafta gecmedi kendimden cok bebeklerden korktum beslenemiyolar diye ama simdi iyiyim cok sukur.serum falan bi nebze mide bulantisini bastiriyo limon yiyebilirsin cok iyi geliyo rabbim yardimcimiz olsun

Evet canım bir iki gün değil daha çok var randevuma. Eşim de istersen bugün git dedi ama ben evham yapmayayım dedim annem de kızdı normal diye. Kasılmalardan ziyade bu hissizlik beni rahatsız etti sanırım.

Rabbim cumlenizin yardimcisi olsun canm.cok zor heleki yeni bebegini kaybetmis bi anneye bunu yasatmak daha zor.esim den allah razi olsun o kadar yardimci oldu ki bana en ufak gozumun doldugunu gordugu anda hemen cekip goturuyodu beni o olmasaydi cok zordu cok.o insalara gelince allaha havale ettim cok kisakndim ama cok isyan ettim ama hic kotuluklerini istemedim bi gun bizimde yuzumuz gulcek cok sukur rabbim tamamina erdirir insallah hepimizinkini.ama insanlar yasadikklarindan tecrube sahibi oluyo.iste olgunlasiyo.allah var gam yok.durmak yok yola devam :)

kendine cok dikkat et yasadiklarin kolay degil. Allah bunu tamamina erdirsin uzun omurlu saglikli sihatli olsunlar insallah. Allah yuzunu guldursn artik hic kotu dusunme bu sefer hersey guzel olacak insallah
Insallah.kiz insann sizin gibi arkadslari olduktan sonra uzulmek mumkun mu ? insan dustugu anda hizir gibi yetisiyosunuz valla masallah. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…