2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Can'ım ya benim tüp bebek doktorum dünya tatlısıydı. Çok ilgili çok tatlı. Tek sıkıntı çok yoğun olması bulunduğu tüp bebek merkezinin. Ve herkes çok seviyor Emin'im çok yakında iyi bir merkeze transfer olacak.
Ayrıca bir kadın doktorum daha var. O da öyle. Sabırlı dikkatli anlayışlı. Ama bulunduğu merkez küçük bir yer. Seninki kıymetli gebelik. Burda Doğum yaptırmam sana dedi. Nisa ya yönlendirdi beni. Ama ben hastane şartları kısıtlı olmasına rağmen sırf o dr için o hastanede Doğum yapsam mı diye düşünüyorum. Yani var bizde de öyle kadın doktorlar :) hemcinslerimize haksızlık etmeyelim

Hahaha güldürdün beni Allah herkesim gönlündekini versin :))
Cinsiyet belli mi canım senin ?

:)) doktor 12+5 teyken çıkıntıyı gösterdi erkek dedi ama henüz kesinleşmedi. Birdahaki kontrole de daha cook var. Sağlıklı sıhhatli olsun da kızda mutlu eder erkekte. (Allah'a bin şükür bi problem yok şimdilik gebeliğimde bende sıkıntıdan cinsiyete sardım )

Canım benim yazdıklarını okuyunca çok duygulandım rabbim sağ salim yavrularına kavuştursun bir daha böyle acılar yasatmasın inşallah
Kuzum benim kimseye yasatmasin insallah rabbim senn yavrunuda sana bagislasin insallah burda hep guzel mutlu haberlerimizi verelim dogan tosbiklerimizin mutlulugunu paylasalim insallah :)

Yaaaa ayy butun tuylerim diken diken oldu bole hikayeleri duydukca daha bi baglaniyorum rabbim kimseyi caresiz birakmasin insallah.hep kotuluk kazancak degil ya iyilik yapmanin mukafati daha buyuk :) rabbim hepimiz nazarlardn kotu dusunceli seytanla butunlesmis insanlarin serrinden korusun amainnnn

gitmek istiyorum ama kizim var birakacak biri yok kendime guvenmiyorum onla nasil gideyim esimi bekliyorum aksam bi hal olacak artik. bende hep pozitif olmaya calisiyorum. zaten en basindan beri doktorlar 2 haftada bir cagriyo beni ben ilkden kizimdan oturu hep 3 hafta sonra gidiyordum ama artik cok sık bu pazartesinden sonra iki hafta sonra giderim heralde. bencede testleri cok kafana takma insallah cok saglikli ve zeki olur. annem kiz kardesimi 6 ay bilmeden cok agir ilaclar icmis. 6 aylik olana kadar anlamamis hamilelik. sonra doktorlar hep ya beynen yada bedenen ozurlu olucani soylemis babam aldirmak icin bile ugrasmis ama gunu vardi gayet saglikli ve cok zeki bi kiz oldu. insallah hepimizinkide oyle olur.

ne diyim Allah yolunuzu açık etsin, kimseye muhtaç etmesin sizi,
benim geçen seneki kaybımda suni sancı vererek kürtaj yaptılar,
eşim saatlerce o acımı görüp yaşayınca, aslında bir daha çocuk istemedi açıkçası,
ben onun içinin gittiğini biliyordum bunları derken, çünkü o da istiyor evladı olsun,
genetik testler vs.. benim fizik tedavim derken zaman geçti ,korunmayı bıraktık, bir kaç ay geçti
normal yol ile olmayacak sanırım dedim eşime ,doktorumuza danışalım
yaş 40 oldu ,yumurta sayısı ve kalitesi günden güne azalıyor
ne tür bir yola sevkedecek derken
randevu aldığım hafta 4 hafta lık hamileymişim,
bugüne kadar geldik, yarın randevum var bana da dua edin

Oh hadi gözünaydın çok sevindim :))

Çok zor bir süreç çok güçlükle atlatmışınızdır ama geçmiş gitmiş çok şükür. Rabbim üçünü de hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin inşallah canım. Demekki sen çok güçlü birisin ki yaşamışsın ve atlatmışsın. Neden düşüyordu Peki teşhis var mı. Kaç aylıklardı düştüklerinde

Ay bende yazdım yolladım resim bana cevap yazmadı eklesem resmini benimkinide sorar mısın sana zahmet

Allahim olmayanlarin yuzunude guldursun insallah. bende suan cok inaniyorum onsuz yasiyamam deme seni onsuzda yasatirim o yuzden hic birsey yok gozumde. kizimi cok seviyorum ama bu lafida aklimda cok tutuyorum. sen kendine cok dikkat et hic agir bi is yapma. Allah sana 3uzler nasip etmis onca uzuntune Allah onlara uzun omurler versin seni cok cok guldursunler insallah. inan benide bazen ikinci olacak diye cok diyolar zor felan bazen bende oyle dusunmuyo degilim ama Allah bi kolaylini verecek insallah. bide evladini kucana alinca resmen ask yasiyorsun. sabrinida veriyo bu sevgi insallah sende en az 35i felan gorursun insallah 3uz oldugu icin. bu sefer kavusacaksin insallah bide hic sitres yapma benim kananmam kesiliyo sitres yapinca geri geliyo onu cok iyi anladim.

Ay hadi hadi insallah guzel dualar cabuk kabul olurmus heleki bi muslumann bi musluman kardesine yaptigi dua arsi alaya cikarmis hemen :) rabbim yavrularini sana bagislasin insallah acilarini yasatmasin.kiz kalabaliklasiyoruz siz 4 kisilik aile biz 5 kisilik aile.insallah insan daha ne ister ki :)

Valla aslinda ben cok evhamliyimdir ama sanirim esimden aldim o gucu.o annesiz buyumus com ezilmis simdi dag gibi masallah banada herkesede yetiyo bin sukur :) canm 3 u de 2 aya gelmeden kalp atislari duruyodu.en son 3.gebeligimde pihtilasma var ddiler igne kullandim allah isye nasip etmicek ya gene durdu kalbi.ben ilk defa 3 aya girdim testlerimi yaptirdim.ama bu sefer ignelere ilaclara hamile kalmadan basldim.insallah sonunu da gormek nasip olur.ki devlet hastanesindeki doktorum ignelerimi yazmadi yani ddi gerk yok ogne.kullanmana diyorum 3 tane kaybim var ilk defa 3 aya girdim kullanmak istiyorum yok diyo.ddm yazmazsaniz bende dusuk yaparsam sizi sikayet etcem sorumluluk sizin diye ondan sonra yazdi :)

Ayyyy kiyamam erkekler kadinlardan daha hasas oluyo sanki :) rabbim yarsimcin olsun canm benim insallah bu skntilarin bi mükafati olcak insallah bu dunyada da ahirettede.rabbim mucize veriyo hepimize demek.bizim dualarizmi duyuyo cok sukur.rabbim saglikli haberlerini verdirir insallah :)

evet canım , mucizelerimiz çok güzel, hep dua ettim , hayırlısı ne ise o olsun, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…