- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.061
Can'ım ya benim tüp bebek doktorum dünya tatlısıydı. Çok ilgili çok tatlı. Tek sıkıntı çok yoğun olması bulunduğu tüp bebek merkezinin. Ve herkes çok seviyor Emin'im çok yakında iyi bir merkeze transfer olacak.Ooo la la laa memleket stalker kaynıyor anasını satiiim hemen keşfetmişler kadınıkadın tatlı yaa fotoğraflarından da belli bizim buralarda öyle tatlı doktor hem de kadın hah ne mümkün çölde kutup ayısı görürsün de Türkiye de tatlış kadın doktor göremezsin, hayatta sevmem kadın doktorları
Hahaha güldürdün beni Allah herkesim gönlündekini versin :))
Cinsiyet belli mi canım senin ?
Kuzum benim kimseye yasatmasin insallah rabbim senn yavrunuda sana bagislasin insallah burda hep guzel mutlu haberlerimizi verelim dogan tosbiklerimizin mutlulugunu paylasalim insallah :)Canım benim yazdıklarını okuyunca çok duygulandım rabbim sağ salim yavrularına kavuştursun bir daha böyle acılar yasatmasın inşallah
:) senin gozlerin guzel bakiyo da ondan yuregin gibi :)Güzel anne
Yaaaa ayy butun tuylerim diken diken olduKıyamam canım imtihan işte napalım bak negüzel imtihanı güzel geçtinki Rabbim sana bu müjdeyi verdi bana yumurtan bitmiş asla olmaz artık dediler sonra hamile kalınca doktorum dediki düşün bakalım kime ne iyilik yaptın evladını kaybettikten sonra imtihanı nasıl atlattın dedi içim bi hoş oldu dedim doğru söylüyor hiç isyan etmedim dua dua dua dedim hep şükür olsun Rabbime bizleri unutmadı ve hiç bir kulunu unutmaz
Gecmis olsun canim doktora gittin mi dikkat et kendine. Uzulme her gebelik ayni degil bu sefer hersey guzel olacak bak ben de tsh'im yuksek doye kendimi yedim zeka geriligi vs yapiyormusama yok srtik pozitif dusunucem hersey guzel olacak sen 2 hsftada bir git doktoruna. Suanki bulantin icin de git yine doktora. Salgin vs olabilir. Ilac gerekirse serum verirler icemedigin sivilari almis olursin boylece
ne diyim Allah yolunuzu açık etsin, kimseye muhtaç etmesin sizi,Rabbim cumlenizin yardimcisi olsun canm.cok zor heleki yeni bebegini kaybetmis bi anneye bunu yasatmak daha zor.esim den allah razi olsun o kadar yardimci oldu ki bana en ufak gozumun doldugunu gordugu anda hemen cekip goturuyodu beni o olmasaydi cok zordu cok.o insalara gelince allaha havale ettim cok kisakndim ama cok isyan ettim ama hic kotuluklerini istemedim bi gun bizimde yuzumuz gulcek cok sukur rabbim tamamina erdirir insallah hepimizinkini.ama insanlar yasadikklarindan tecrube sahibi oluyo.iste olgunlasiyo.allah var gam yok.durmak yok yola devam :)
Saglik ocagindan alabiliyormuyum clexane yiKızlar elimde ilaçlar kaldı...Protestan ampul 1 kutu..clexane 0.4 iğne 1,5 kutu toplam 16 tane...ihtiyacı olup Ankara da oturan birine verebilirim...
Oh hadi gözünaydın çok sevindim :))Kizlar ya randevudan ciktim. once aileye haber ettimm sonra hemen burasi
Hersey yolunda bebegimiz saglikla buyuyor. Insallah boyle devam eder hem bizim hem de burdaki herkesin bebegi
Cinsiyetimiz kesinlesti minik bir oglumuz olacak Allah'in izniyle. Nub teorisi ben de tuttu yani
Aminn canım inşaallahKuzum benim kimseye yasatmasin insallah rabbim senn yavrunuda sana bagislasin insallah burda hep guzel mutlu haberlerimizi verelim dogan tosbiklerimizin mutlulugunu paylasalim insallah :)
Çok zor bir süreç çok güçlükle atlatmışınızdır ama geçmiş gitmiş çok şükür. Rabbim üçünü de hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin inşallah canım. Demekki sen çok güçlü birisin ki yaşamışsın ve atlatmışsın. Neden düşüyordu Peki teşhis var mı. Kaç aylıklardı düştüklerindeCok zor dimi bisey olcak diye dusunmek.ben her ultrasona girdimde hatim ediyorum resmen nolur rabbim bagisla bizi diye.valla doktordan foto bile istemiyorum iyi diyin biz eve gidelim bi an once cunku oraya gidene kadar buyuk stres yasiyoruz.o bu demek degil ki illa olsun.tabi isterim sag salim dogsunlar hayirli evlat olsunlar ama nasipleri yoksa elimden bisey gelmez ben dua ederim allaha tevvekkul ederim gerisini ona birakirim.cunku ben cok isyan ettim cezasinida cok agir cektim.simdi herseyi sadece rabbim bilir baska bisey demem :)
Ay bende yazdım yolladım resim bana cevap yazmadı@sofiarya soficim biliyor musun senin doktoru benim baska arkadaslar da biliyormus az da degiller hani bir whatsapp grubunda paylastim da oyle ogrendim. Neyse bugun haberi alinca ona da haber ettim. Seker kadin ya cevap yazdi hemen. Ekliyorum. Onun memlekette olsam ona giderdim walla
Ayyy kuzum benim gozlerim dolu dolu okudum.kendimi gordum sende.biliyorum ki bu acilarin bi mukafati olack.insallah.hayirli evlatlarimiz bizi hic uzmicekler eminim.rabbim bi yerden alip bi yerden veriyo.cok sukur ki bu duygulari acida olsa yasadik hic yasayamayan arkdslar var okuyorum icim parcalaniyo rabbim sabir versin o dahada zor.ama neyi cok istersen rabbim onla imtahan ediyo cok isteme ben istrsem olur diyo.gercekten de dogru.ben suan dikkat ediyorum ama hic hamile gibi davranmiyorum. Rabbim hayirlisini versin insallah.yedigim herseyi cikariyorum hergun igne oluyorum canm cok yaniyo ama kusarken bile elhamdulillah diyorum allah buyuk bunlar bile mutlu ediyo beni :) insallah tez zamanda iylesirsin canm hstalik cok zor.bi grip oldum 3 hafta gecmedi kendimden cok bebeklerden korktum beslenemiyolar diye ama simdi iyiyim cok sukur.serum falan bi nebze mide bulantisini bastiriyo limon yiyebilirsin cok iyi geliyo rabbim yardimcimiz olsun
Ben o değilim canım mesajlar karışmış galiba :)geçmiş olsun canım, nasılsın bugün, mide ağrın geçtimi biraz
aaaa hatlar karıştıBen o değilim canım mesajlar karışmış galiba :)
Ay hadi hadi insallah guzel dualar cabuk kabul olurmus heleki bi muslumann bi musluman kardesine yaptigi dua arsi alaya cikarmis hemen :) rabbim yavrularini sana bagislasin insallah acilarini yasatmasin.kiz kalabaliklasiyoruz siz 4 kisilik aile biz 5 kisilik aile.insallah insan daha ne ister ki :)Allahim olmayanlarin yuzunude guldursun insallah. bende suan cok inaniyorum onsuz yasiyamam deme seni onsuzda yasatirim o yuzden hic birsey yok gozumde. kizimi cok seviyorum ama bu lafida aklimda cok tutuyorum. sen kendine cok dikkat et hic agir bi is yapma. Allah sana 3uzler nasip etmis onca uzuntune Allah onlara uzun omurler versin seni cok cok guldursunler insallah. inan benide bazen ikinci olacak diye cok diyolar zor felan bazen bende oyle dusunmuyo degilim ama Allah bi kolaylini verecek insallah. bide evladini kucana alinca resmen ask yasiyorsun. sabrinida veriyo bu sevgi insallah sende en az 35i felan gorursun insallah 3uz oldugu icin. bu sefer kavusacaksin insallah bide hic sitres yapma benim kananmam kesiliyo sitres yapinca geri geliyo onu cok iyi anladim.
Valla aslinda ben cok evhamliyimdir ama sanirim esimden aldim o gucu.o annesiz buyumus com ezilmis simdi dag gibi masallah banada herkesede yetiyo bin sukur :) canm 3 u de 2 aya gelmeden kalp atislari duruyodu.en son 3.gebeligimde pihtilasma var ddiler igne kullandim allah isye nasip etmicek ya gene durdu kalbi.ben ilk defa 3 aya girdim testlerimi yaptirdim.ama bu sefer ignelere ilaclara hamile kalmadan basldim.insallah sonunu da gormek nasip olur.ki devlet hastanesindeki doktorum ignelerimi yazmadi yani ddi gerk yok ogne.kullanmana diyorum 3 tane kaybim var ilk defa 3 aya girdim kullanmak istiyorum yok diyo.ddm yazmazsaniz bende dusuk yaparsam sizi sikayet etcem sorumluluk sizin diye ondan sonra yazdi :)Çok zor bir süreç çok güçlükle atlatmışınızdır ama geçmiş gitmiş çok şükür. Rabbim üçünü de hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin inşallah canım. Demekki sen çok güçlü birisin ki yaşamışsın ve atlatmışsın. Neden düşüyordu Peki teşhis var mı. Kaç aylıklardı düştüklerinde
Ayyyy kiyamam erkekler kadinlardan daha hasas oluyo sanki :) rabbim yarsimcin olsun canm benim insallah bu skntilarin bi mükafati olcak insallah bu dunyada da ahirettede.rabbim mucize veriyo hepimize demek.bizim dualarizmi duyuyo cok sukur.rabbim saglikli haberlerini verdirir insallah :)ne diyim Allah yolunuzu açık etsin, kimseye muhtaç etmesin sizi,
benim geçen seneki kaybımda suni sancı vererek kürtaj yaptılar,
eşim saatlerce o acımı görüp yaşayınca, aslında bir daha çocuk istemedi açıkçası,
ben onun içinin gittiğini biliyordum bunları derken, çünkü o da istiyor evladı olsun,
genetik testler vs.. benim fizik tedavim derken zaman geçti ,korunmayı bıraktık, bir kaç ay geçti
normal yol ile olmayacak sanırım dedim eşime ,doktorumuza danışalım
yaş 40 oldu ,yumurta sayısı ve kalitesi günden güne azalıyor
ne tür bir yola sevkedecek derken
randevu aldığım hafta 4 hafta lık hamileymişim,
bugüne kadar geldik, yarın randevum var bana da dua edin
evet canım , mucizelerimiz çok güzel, hep dua ettim , hayırlısı ne ise o olsun,Ayyyy kiyamam erkekler kadinlardan daha hasas oluyo sanki :) rabbim yarsimcin olsun canm benim insallah bu skntilarin bi mükafati olcak insallah bu dunyada da ahirettede.rabbim mucize veriyo hepimize demek.bizim dualarizmi duyuyo cok sukur.rabbim saglikli haberlerini verdirir insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?