- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.081
Maşallah canım çok sevindim geçmesine riskli dönemin. Güzel güzel beslensinler sen de kan sulandırıcı al bence de. Bir zararı Yok çok iyi yapmışsın. İnşallah sağlıcakla kucakla çok sevindim senin için inanValla aslinda ben cok evhamliyimdir ama sanirim esimden aldim o gucu.o annesiz buyumus com ezilmis simdi dag gibi masallah banada herkesede yetiyo bin sukur :) canm 3 u de 2 aya gelmeden kalp atislari duruyodu.en son 3.gebeligimde pihtilasma var ddiler igne kullandim allah isye nasip etmicek ya gene durdu kalbi.ben ilk defa 3 aya girdim testlerimi yaptirdim.ama bu sefer ignelere ilaclara hamile kalmadan basldim.insallah sonunu da gormek nasip olur.ki devlet hastanesindeki doktorum ignelerimi yazmadi yani ddi gerk yok ogne.kullanmana diyorum 3 tane kaybim var ilk defa 3 aya girdim kullanmak istiyorum yok diyo.ddm yazmazsaniz bende dusuk yaparsam sizi sikayet etcem sorumluluk sizin diye ondan sonra yazdi :)
Allah razi olsun kuzum cok saol guzel dileklerin icin.insallah hepimizin guzel gecer hamilelikleri :)Maşallah canım çok sevindim geçmesine riskli dönemin. Güzel güzel beslensinler sen de kan sulandırıcı al bence de. Bir zararı Yok çok iyi yapmışsın. İnşallah sağlıcakla kucakla çok sevindim senin için inan
Insallah tez zamanda kuzum :)evet canım , mucizelerimiz çok güzel, hep dua ettim , hayırlısı ne ise o olsun,inşallah
Ay hadi hadi insallah guzel dualar cabuk kabul olurmus heleki bi muslumann bi musluman kardesine yaptigi dua arsi alaya cikarmis hemen :) rabbim yavrularini sana bagislasin insallah acilarini yasatmasin.kiz kalabaliklasiyoruz siz 4 kisilik aile biz 5 kisilik aile.insallah insan daha ne ister ki :)
Valla 10yıldır sağlık sektöründeyim hiçbir branş da bana öylesi denk gelmedi herhalde. Mesele kadın olmaları değil mesele kadın doktor olmaları ikisini bir arada kaldıramıyor EGO'ları demekki. Hasta olarak sıkıntı yaşamamışsındır sen onların içlerine girmek lazım anlamak içinCan'ım ya benim tüp bebek doktorum dünya tatlısıydı. Çok ilgili çok tatlı. Tek sıkıntı çok yoğun olması bulunduğu tüp bebek merkezinin. Ve herkes çok seviyor Emin'im çok yakında iyi bir merkeze transfer olacak.
Ayrıca bir kadın doktorum daha var. O da öyle. Sabırlı dikkatli anlayışlı. Ama bulunduğu merkez küçük bir yer. Seninki kıymetli gebelik. Burda Doğum yaptırmam sana dedi. Nisa ya yönlendirdi beni. Ama ben hastane şartları kısıtlı olmasına rağmen sırf o dr için o hastanede Doğum yapsam mı diye düşünüyorum. Yani var bizde de öyle kadın doktorlar :) hemcinslerimize haksızlık etmeyelim
Rabbim bunu bağışlasın sana canım stres yapma benim de 3 kayıptan sonra br oğlum oldu oda çok zor oldu 23 24 haftalıktı rahim açıldı dikiş atıldı hem srt üstü uzanarak 38 . Haftada sezeryan olduk çok şükür rabbim bana bağışladı moralini yüksek tutacaksın inanacaksın dualarm seninlebizde oyle yaptik. ikinci bebeginizi kaybedince isyan etmedik. Allah verdi Allah aldi dedik. uzulmedimmi cok agladim yazdim durdumm ama hep Allahim isyan etmiyorum sadece cok uzgunum dedim. aylarca surdu martta kaybettim. temmuzda tekrar kaldim planli degildi hatta aklimizdan cikarmistik bile diyebilirim. ama o cok icinde kaldi belki ruyaydi sebebi cunku ben test yapmadan once ruya gordum dogurmus tosbik ciplak bebek kucagimda bana cibil cibil bakiyodu yaptim test pozitif cikti. dusuj yaptim gece sadece tost yiyordum birden birsey akti gitti benden bide bakarim kan esim uyuyordu. oda ruyasinda kizimin yaninda bir bebek baba ben gidiyorum demis. esim sitres yapmim diye demedi once ama kaybettik onu. ama biliyorumki o cokdaha guvende biyerde bizi yaratanin yaninda. simdiki bebegimde ise hep inanamadim heveslenemedim hep geri cektim kendimi 3 aylik oldu tam dedim dusuk riskleri kalkti. ertesi gun kanamam oldu. simdide bende korkuyla bekliyorum ama hep pozitif olmaya calisiyorum. kontrollere dah cok gitmek istiyorum. ilk haftalar 3 haftada bir gidiyordum sonra iki hafta dustu hele bu ay her hafta gittim. onunuzdeki haftada gidicem. 3lu testler icin test bahane bebek icin cok endiselim kalbi atiyo dediler tamam 12 hafta 6 gunlukden beri bu sitres var simdi 16 hafta 1 gunlugum. 12 hafta 6 gunken ozelde erkek dediler o gunden sonra hep devlet gittim. kanamadan oturu ultrasyon ciktisida almadim cinsiyette sormadim tek dedim sey yasiyo mu iyimi hep bu. simdide agir hastayim kusuyorum ishalim ictim su bile cikiyo kollarim agriyo. kizimida birakip gidemiyorum insallah toparlarim biran once sende hep iyi dusun seni anliyorum ben bi tanede boyle oldum sen kac tanede Allah evlatlarinla kucaklarini doldursun insallah
Rabbim bunu bağışlasın sana canım stres yapma benim de 3 kayıptan sonra br oğlum oldu oda çok zor oldu 23 24 haftalıktı rahim açıldı dikiş atıldı hem srt üstü uzanarak 38 . Haftada sezeryan olduk çok şükür rabbim bana bağışladı moralini yüksek tutacaksın inanacaksın dualarm seninle
Kıyamam canım imtihan işte napalım bak negüzel imtihanı güzel geçtinki Rabbim sana bu müjdeyi verdi bana yumurtan bitmiş asla olmaz artık dediler sonra hamile kalınca doktorum dediki düşün bakalım kime ne iyilik yaptın evladını kaybettikten sonra imtihanı nasıl atlattın dedi içim bi hoş oldu dedim doğru söylüyor hiç isyan etmedim dua dua dua dedim hep şükür olsun Rabbime bizleri unutmadı ve hiç bir kulunu unutmaz
Gözlerim dolu dolu okudum sen neler hissetmişsindir yaşarken rabbim kimseye yaşatmasın öncelikle sizi eşinle birbirinize bağışlasın ve inşallah 3 kuzuyu beraber çok çok güzel günlerde büyütünElbetteki.ya nasil bisey biliyomusun.biz 4 eltiyiz.ben hepimizin dugunu birbirine yakin oldu.e haliyle hepimiz beraber hamile kaldik.ilk eltim benden once hamile kaldi aramizda 1 ay vardi o dogurdu ben kaybettim.onn oglu simdi 2 yasinda.esim saolsun etkilenmeyim diye hemen tatile goturdu beni.gezdim tozdum geldim.ddm tamm olan oldu bi daha deneyelim.tekrar hamile kaldim hemde hemen.dier bi eltimde benden hemen sonra hamile kaldi.onun kizi oldu simdi 1 yasinda.bunu kolay atlatamadim cunku herseyi belliydi cok alsmistim.neyse esim hemen araba aldi.onunla ugrastik biraz bana hergun ders veriyodu.6 ay korundum.o ara evlenmeyen bi eltim daha vardi o evlenmesine yakin hamile kalmsti evlendgnde 3 aylikti.bende tekrar kaldim rabbimin lutfu iste ben yone kaybettin o dogurdu oglu oldu.tekrar bi tatil yaptik esimde bende cok yiprandik.bize cocuk vermiyolardi sevdirmiyolardi cok agladik.el ele verdik atlattik coo sukur cunku cok zor evlendik biz.7 senen konustuk esimle.cok yalvardim.simdi ole korkuyorum ki hemen dogsun gozumun onunde olsunlar.degisik iste
Doğrudur. Beraber çalışma noktasında sadece sağlık sektörü öyle değil maalesef. Her sektörde kadına yetki verilince kaldıramıyorlar. Özel hayatlarını işe yansıtıyorlar.Valla 10yıldır sağlık sektöründeyim hiçbir branş da bana öylesi denk gelmedi herhalde. Mesele kadın olmaları değil mesele kadın doktor olmaları ikisini bir arada kaldıramıyor EGO'ları demekki. Hasta olarak sıkıntı yaşamamışsındır sen onların içlerine girmek lazım anlamak için
Bendede var çok azmış ama ben kullanmak istemiyordm dr çok az br ihtöal olsada kullanacksn dedi iğneyi yoksa allah korusun kalbi duruyormuş ama ben özele gidiyorm ilk gebelikte gitti kaybettim sonra yarı özele gittim ordada iki kaybm oldu en büyüğü 16 haftalıktı oğlumda özelegittm çok şükür kucağımoza aldık önce allahım bize bağışladı sonra dr çom ilgili çok blgili br dr şindide yanına gidiyorm inş bunu da kucağımoza alırız sizde inş kucağınıza alırsınız kan sulandırıcı iğne şartmiş kan pıhtılaşmadı olan bayanlardaValla aslinda ben cok evhamliyimdir ama sanirim esimden aldim o gucu.o annesiz buyumus com ezilmis simdi dag gibi masallah banada herkesede yetiyo bin sukur :) canm 3 u de 2 aya gelmeden kalp atislari duruyodu.en son 3.gebeligimde pihtilasma var ddiler igne kullandim allah isye nasip etmicek ya gene durdu kalbi.ben ilk defa 3 aya girdim testlerimi yaptirdim.ama bu sefer ignelere ilaclara hamile kalmadan basldim.insallah sonunu da gormek nasip olur.ki devlet hastanesindeki doktorum ignelerimi yazmadi yani ddi gerk yok ogne.kullanmana diyorum 3 tane kaybim var ilk defa 3 aya girdim kullanmak istiyorum yok diyo.ddm yazmazsaniz bende dusuk yaparsam sizi sikayet etcem sorumluluk sizin diye ondan sonra yazdi :)
Aynen :) insallah canm benim :):) artik mutsuz yok umidimizi yitirmiyoruz. hersey Allahdan dua ile beklicez insallah
Rabbim bagislasin insallah kuzum.ben farkindayim.kullanmam gerktiginn ama devletteki doktor farkinda degil hala isin ciddiyetinn neyse sagsalim dogsunlarda hic bise istemiyorum :)Bendede var çok azmış ama ben kullanmak istemiyordm dr çok az br ihtöal olsada kullanacksn dedi iğneyi yoksa allah korusun kalbi duruyormuş ama ben özele gidiyorm ilk gebelikte gitti kaybettim sonra yarı özele gittim ordada iki kaybm oldu en büyüğü 16 haftalıktı oğlumda özelegittm çok şükür kucağımoza aldık önce allahım bize bağışladı sonra dr çom ilgili çok blgili br dr şindide yanına gidiyorm inş bunu da kucağımoza alırız sizde inş kucağınıza alırsınız kan sulandırıcı iğne şartmiş kan pıhtılaşmadı olan bayanlarda
:) amin allah razi olsun olsun kuzum.ya ole bisey ki ne yasarsan yasa ne kadar hayat olumsuzluklar getirsede yukarda rabbim seni seven bi es olduktan sonra hersey viz geliyo valla belki benim uerimde bi baskasi olsa zor atlatirdi ama biraz umursamaz bi tipim ddm ya allah bismillah vardir bunda da bi hayir :) rabbim cumlemizin herkesin yavrusunu korusun insallahGözlerim dolu dolu okudum sen neler hissetmişsindir yaşarken rabbim kimseye yaşatmasın öncelikle sizi eşinle birbirinize bağışlasın ve inşallah 3 kuzuyu beraber çok çok güzel günlerde büyütün
Ayy kuzum benim bende bazen ole agriyan yerime koydugmda orda oldugunu dusunup elimi orya koyuyorum bende de ayni his oluyo bi kaz kez denedim hep olunca esimin karnina koydum elimi onda da oldu sanirim parmaklarimizdaki kaslardan oluyo yada bana ole geldi bilemiyorum :)Arkadaşlar merhaba :) 14.haftanın içindeyim, ilk gebeliğim. Yatarken elimi karnıma koyduğumda bazen kalp atışı hissediyorum. Bu bebeğimin kalp atışı ya da hareketi olabilir mi? Tecrübesizim, artık hissetmek istiyorum belki de bu yaşadığım psikolojiktir :) gerçi dün akşam eşim de elini koyduğunda aynı şeyi söyledi.
CAnım benim durumum farklı ben 112 kiloydum diyet ve spor yaptım 50 kilo verdim hamile kaldım sonra mecburen yeme düzenim ve spor düzenim değişince kilo aldım ama çok şükür durdu ya da yavasladı ilk 3 ayda ki gibi hızlı almıyorum artık7 kilo mu :/ 15. Haftada çok fazla değil mi canım ya. Cok erken almaya başlamışsın sanki.
kalp atışı o :) devlet hastanesine kalp atışı için gitmiştim.yanımdaki hamile kadınla ki benden baya küçük sohbet ettik biraz.böyle böyle geldim dediğimde göbek deliğinin üstüne elini koy hissedersin demişti :) tabi daha o zaman yeniydi benim hamileliğim 6. haftadaydım, herhalde hissedemiyordum.şimdi artık iyice hissediyorum göbek deliğinin üzerinde de hissediyorum.eşimde hissediyor zaman zaman baktığında.Arkadaşlar merhaba :) 14.haftanın içindeyim, ilk gebeliğim. Yatarken elimi karnıma koyduğumda bazen kalp atışı hissediyorum. Bu bebeğimin kalp atışı ya da hareketi olabilir mi? Tecrübesizim, artık hissetmek istiyorum belki de bu yaşadığım psikolojiktir :) gerçi dün akşam eşim de elini koyduğunda aynı şeyi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?