2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Maşallah canım çok sevindim geçmesine riskli dönemin. Güzel güzel beslensinler sen de kan sulandırıcı al bence de. Bir zararı Yok çok iyi yapmışsın. İnşallah sağlıcakla kucakla çok sevindim senin için inan

Allah razi olsun kuzum cok saol guzel dileklerin icin.insallah hepimizin guzel gecer hamilelikleri :)

:) artik mutsuz yok umidimizi yitirmiyoruz. hersey Allahdan dua ile beklicez insallah

Valla 10yıldır sağlık sektöründeyim hiçbir branş da bana öylesi denk gelmedi herhalde. Mesele kadın olmaları değil mesele kadın doktor olmaları ikisini bir arada kaldıramıyor EGO'ları demekki. Hasta olarak sıkıntı yaşamamışsındır sen onların içlerine girmek lazım anlamak için

Kızlar vallaha normalde randevum cumartesiydi ama yarın sabaha çektim:) Vakit geçmeyince böyle oluyor, çok mu paniğim ya...İnşallah cinsiyet de söyler sabahı iple çekiyorum:)

Rabbim bunu bağışlasın sana canım stres yapma benim de 3 kayıptan sonra br oğlum oldu oda çok zor oldu 23 24 haftalıktı rahim açıldı dikiş atıldı hem srt üstü uzanarak 38 . Haftada sezeryan olduk çok şükür rabbim bana bağışladı moralini yüksek tutacaksın inanacaksın dualarm seninle

bunu cok iyi anladim basta biz sahip cikicaz moralimiz bozmucaz uzuntulu vucut atiyo sanki bebegi duayida bırakmicaz insallah bende kavusucam bu kez. Allah hepimizin kucagina bagislasin insallah

Gözlerim dolu dolu okudum sen neler hissetmişsindir yaşarken rabbim kimseye yaşatmasın öncelikle sizi eşinle birbirinize bağışlasın ve inşallah 3 kuzuyu beraber çok çok güzel günlerde büyütün

Doğrudur. Beraber çalışma noktasında sadece sağlık sektörü öyle değil maalesef. Her sektörde kadına yetki verilince kaldıramıyorlar. Özel hayatlarını işe yansıtıyorlar.
Ben de çalıştım bayanlarla. Bu noktada erkekle çalışmak daha kolay.

Bendede var çok azmış ama ben kullanmak istemiyordm dr çok az br ihtöal olsada kullanacksn dedi iğneyi yoksa allah korusun kalbi duruyormuş ama ben özele gidiyorm ilk gebelikte gitti kaybettim sonra yarı özele gittim ordada iki kaybm oldu en büyüğü 16 haftalıktı oğlumda özelegittm çok şükür kucağımoza aldık önce allahım bize bağışladı sonra dr çom ilgili çok blgili br dr şindide yanına gidiyorm inş bunu da kucağımoza alırız sizde inş kucağınıza alırsınız kan sulandırıcı iğne şartmiş kan pıhtılaşmadı olan bayanlarda

Rabbim bagislasin insallah kuzum.ben farkindayim.kullanmam gerktiginn ama devletteki doktor farkinda degil hala isin ciddiyetinn neyse sagsalim dogsunlarda hic bise istemiyorum :)

Gözlerim dolu dolu okudum sen neler hissetmişsindir yaşarken rabbim kimseye yaşatmasın öncelikle sizi eşinle birbirinize bağışlasın ve inşallah 3 kuzuyu beraber çok çok güzel günlerde büyütün
:) amin allah razi olsun olsun kuzum.ya ole bisey ki ne yasarsan yasa ne kadar hayat olumsuzluklar getirsede yukarda rabbim seni seven bi es olduktan sonra hersey viz geliyo valla belki benim uerimde bi baskasi olsa zor atlatirdi ama biraz umursamaz bi tipim ddm ya allah bismillah vardir bunda da bi hayir :) rabbim cumlemizin herkesin yavrusunu korusun insallah

Arkadaşlar merhaba :) 14.haftanın içindeyim, ilk gebeliğim. Yatarken elimi karnıma koyduğumda bazen kalp atışı hissediyorum. Bu bebeğimin kalp atışı ya da hareketi olabilir mi? Tecrübesizim, artık hissetmek istiyorum belki de bu yaşadığım psikolojiktir :) gerçi dün akşam eşim de elini koyduğunda aynı şeyi söyledi.

Ayy kuzum benim bende bazen ole agriyan yerime koydugmda orda oldugunu dusunup elimi orya koyuyorum bende de ayni his oluyo bi kaz kez denedim hep olunca esimin karnina koydum elimi onda da oldu sanirim parmaklarimizdaki kaslardan oluyo yada bana ole geldi bilemiyorum :)

7 kilo mu :/ 15. Haftada çok fazla değil mi canım ya. Cok erken almaya başlamışsın sanki.
CAnım benim durumum farklı ben 112 kiloydum diyet ve spor yaptım 50 kilo verdim hamile kaldım sonra mecburen yeme düzenim ve spor düzenim değişince kilo aldım ama çok şükür durdu ya da yavasladı ilk 3 ayda ki gibi hızlı almıyorum artık

kalp atışı o :) devlet hastanesine kalp atışı için gitmiştim.yanımdaki hamile kadınla ki benden baya küçük sohbet ettik biraz.böyle böyle geldim dediğimde göbek deliğinin üstüne elini koy hissedersin demişti :) tabi daha o zaman yeniydi benim hamileliğim 6. haftadaydım, herhalde hissedemiyordum.şimdi artık iyice hissediyorum göbek deliğinin üzerinde de hissediyorum.eşimde hissediyor zaman zaman baktığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…