2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende böyle akrabalarin,arkadaşların çocuklarının doğum günleri olunca çok üzülürdüm.neden derseniz beni cagirmazlardi.o kadar incinir o kadar kirilirdimki size anlatamam.kendimi eksik,yetersiz ve dışlanmış hissederdim.sonra gene kendimi kendim teselli ederdim.üzülme onlarda seni kırmak istemedikleri için cagirmiyorlardir diye ama ne olursa olsun uzulmekten alamazsın kendimi.birde birgün dizinin birinde çocuğu olmayan bir kadın yeni dogum yapmış komşusuna hayırlı olsuna gitmişti.kadın bebeği elletmemisti ve gitsin diye uyuma numarası yapmıştı.o sahneden sonra saatlerce agladigimi bilirim.bunun gibi bir sürü şey yaşadım.çocukları çok severim ama ışte böyle şeylerden dolayı hep mesafeli durmaya özen gösterdim.arkadaşın mesajından sonra biraz bende hassaslastim galiba kusura bakmayın kızlar.içimden geldiği gibi yazdım.

Kalp atışıdır inşallah o zaman
Doktora gittikten sonra 1 hafta geçince tedirgin olmaya başlıyorum acaba bir şey oldu mu diye
Elimi karnıma koyduğumda hissettiğim şey beni biraz olsun rahatlatıyor :) Umarım en kısa zamanda hareketlerini de hissederiz

merhabalar bayanlar ,
benimde 12. haftada erkek gibi dedi, 2 hafta sonra kontrolum vardı, hocam cinsiyete tekrar bakarmısınız dedim ,iilk çocuktan tecrübe, demese de hocam pipisi görünüyor işte dedim şimdilik erkek ama bu haftalarda birbirine çok benzer dedi siz hazırlık falan yapmayın 16. haftayı bekleyelim net sonuç için dedi .
Etrafımda başına gelmeyen olmasa beklemezdim 2 arkadaşımın ilk erkek dediler sonra kıza döndü 3 hafta sonra kontrolum var bakalım oğlum kendine arkadaş istiyor bende bir kızım olsa iyi olur diyorum hayırlısı bakalım

eger kalp atisiysa daha ne isterim ki yani insallah canm rabbim nasip etsin hepimize

Merhaba canim, bende gecen hafta 12+3 haftada ikili testte ulstrason da erkek dedi ama kesin degil dedi sonrasinda bacak arasina bakti ve net bi sekilde pipisini gordum oda evet erkek dedi. Dedigin gibi bende o haftalarda birbirine benzedigini duymustum simdi acabami diyorum :) Bi ay sonra gidecem ozaman kesin belli olur bakalim hayirlisi :) Benim ilk olacak insallah o yuzden kiz/erkek fark etmiyor ama ailemde 1 erkek torun var o yuzden kiz istiyorlardi

Anladım canım. Bu arada tebrik ederim 50 kilo vermek hiç kolay birşey ciddi bir disiplin ve irade gerektirir, kutlarım. Umarım bundan sonrada hersey istediğin gibi devam eder.

Şimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumda aneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşumahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 93
Ah canım benim ne kadar aynı yaşananlar... sevsen acaba yanlış düşünür mü sevmesen uzak dursan acaba kıskandığını mı düşünür... bebek muhabbeti olur sen susarsın yorum yapamazsın anlamazlar konuşacak bir şeyin kalmaz iyice uzaklaşırsın. Vefasız olursun. Gözüne sokar gibi bilmem kaçıncı kez hamile oluşunun müjdesini verirler.
Bir aradayken yavrum Can'ım bitanecik kuzum biricik yavrum diye diye abarta abarta bebeğini severler. Senin o an ne hissettiğinin asla önemi yoktur. Sen anne değilsindir onların içine sığmayan sevgisi anlamazsın... daha neler neler...
geçenlerde böyle bir misafirim vardı. Ne zaman bir araya gelsem ertesi gün kendimi odaya kapatıp insan içine çıkmak istemezdim. Tabi ki hakkı. Yavrusunu sevecek ama halini bildiğin insanın karşısında sadece anlayış bekliyor insan. Velhasıl o kişi bizdeyken yıllardır çocuk hasreti çeken başka bir arkadaş vardı. Yine düşüncesizce sevgi gösterileri. O gösteriyi izlerken arkadaşın yüzündeki hüznü gördüm. İçim nasıl sızladı anlatamam. Yıllardır yaşadıklarım geldi gözümün önüne. Dua ettim o kadar içten. Rabbim kimseyi bu duygularla sınamasın. Damdan düşeni damdan düşen anlıyor sadece.

Yaaaaaaaaaainanmıyorummm şoktayım şuan :)
2 kız şahane. Ama erkek bekliyorduk orası ayrı :))
Bu arada ben göremedim bebişi

Bazen sevdiklerimizi yakınlarımızı incitmemek adına fazla hassas davranıyoruz,bunun onları daha fazla yaralacagini hic hesaba katmıyoruz. Allah sen ve senin gibi travmalara maruz kalanları tekrar aynı acılarla sınamasın, yaşamayanlara da hiç tattırmasın insallah. Icinizi karartmayın sakın gün bile iki kısım gece gündüze gebe. Acılar da yerini sevinclere bırakacak muhakkak

gözünüz aydın Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin

Aa şok şok şok flaş flaş e resimdeki değilmiş o zaman pipi hadi gözünaydın cnm iki kız kardes cok güzel bence minnosun resmide koy bakalım görelim

Müsait oldugunda su yüzük testini yapar mısın sana zahmet karnına bebeğin oldugu yere tutuyosun altın bi yüzüğü ipe bağlayıp ileri geri giderse erkek yuvarlak cizerse kızmıs cinsiyeti kesinleşenlerde yapabilir kızlar bakalım neler cıkcak cok merak ediyorum cok inandırıcı değik ama bu kuş yetiştiricileri yapıyomus bunu kuslara youtubeda izledim cok ilginc geldi

Oooo hadi gözünüzaydın, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bu arada idrar rengi tuttu mu, köyü ve kat mıydı?

Allah kucagina aldirsin canim benim saglikla gelsin prenses benimde ikinci kizim geliyor allahin izniyle isim derdine dustuk ablasina uysun diye oyle beklemedeyiz :)))

Canım alyansım yok benim yaa 5taş var olur mu o??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…