- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
- 648
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.101
Ayy kuzum benim bende bazen ole agriyan yerime koydugmda orda oldugunu dusunup elimi orya koyuyorum bende de ayni his oluyo bi kaz kez denedim hep olunca esimin karnina koydum elimi onda da oldu sanirim parmaklarimizdaki kaslardan oluyo yada bana ole geldi bilemiyorum :)
kalp atışı o :) devlet hastanesine kalp atışı için gitmiştim.yanımdaki hamile kadınla ki benden baya küçük sohbet ettik biraz.böyle böyle geldim dediğimde göbek deliğinin üstüne elini koy hissedersin demişti :) tabi daha o zaman yeniydi benim hamileliğim 6. haftadaydım, herhalde hissedemiyordum.şimdi artık iyice hissediyorum göbek deliğinin üzerinde de hissediyorum.eşimde hissediyor zaman zaman baktığında.
eger kalp atisiysa daha ne isterim ki yaniKalp atışıdır inşallah o zaman
Doktora gittikten sonra 1 hafta geçince tedirgin olmaya başlıyorum acaba bir şey oldu mu diye
Elimi karnıma koyduğumda hissettiğim şey beni biraz olsun rahatlatıyor :) Umarım en kısa zamanda hareketlerini de hissederiz
merhabalar bayanlar ,
benimde 12. haftada erkek gibi dedi, 2 hafta sonra kontrolum vardı, hocam cinsiyete tekrar bakarmısınız dedim ,iilk çocuktan tecrübe, demese de hocam pipisi görünüyor işte dedim şimdilik erkek ama bu haftalarda birbirine çok benzer dedi siz hazırlık falan yapmayın 16. haftayı bekleyelim net sonuç için dedi .
Etrafımda başına gelmeyen olmasa beklemezdim 2 arkadaşımın ilk erkek dediler sonra kıza döndü 3 hafta sonra kontrolum var bakalım oğlum kendine arkadaş istiyor bende bir kızım olsa iyi olur diyorum hayırlısı bakalım
İnşallah Can'ım. Bugün sanki beni duymuş gibi eskisi gibi oldu şişti karnım ve hareketini hissettimDolunay22 canım insallah sıkıntı yoktur kötü düşünme gene icin rahat etmiyosa bi git doktora
CAnım benim durumum farklı ben 112 kiloydum diyet ve spor yaptım 50 kilo verdim hamile kaldım sonra mecburen yeme düzenim ve spor düzenim değişince kilo aldım ama çok şükür durdu ya da yavasladı ilk 3 ayda ki gibi hızlı almıyorum artık
Ah canım benim ne kadar aynı yaşananlar... sevsen acaba yanlış düşünür mü sevmesen uzak dursan acaba kıskandığını mı düşünür... bebek muhabbeti olur sen susarsın yorum yapamazsın anlamazlar konuşacak bir şeyin kalmaz iyice uzaklaşırsın. Vefasız olursun. Gözüne sokar gibi bilmem kaçıncı kez hamile oluşunun müjdesini verirler.Bende böyle akrabalarin,arkadaşların çocuklarının doğum günleri olunca çok üzülürdüm.neden derseniz beni cagirmazlardi.o kadar incinir o kadar kirilirdimki size anlatamam.kendimi eksik,yetersiz ve dışlanmış hissederdim.sonra gene kendimi kendim teselli ederdim.üzülme onlarda seni kırmak istemedikleri için cagirmiyorlardir diye ama ne olursa olsun uzulmekten alamazsın kendimi.birde birgün dizinin birinde çocuğu olmayan bir kadın yeni dogum yapmış komşusuna hayırlı olsuna gitmişti.kadın bebeği elletmemisti ve gitsin diye uyuma numarası yapmıştı.o sahneden sonra saatlerce agladigimi bilirim.bunun gibi bir sürü şey yaşadım.çocukları çok severim ama ışte böyle şeylerden dolayı hep mesafeli durmaya özen gösterdim.arkadaşın mesajından sonra biraz bende hassaslastim galiba kusura bakmayın kızlar.içimden geldiği gibi yazdım.
YaaaaaaaaaaŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Bende böyle akrabalarin,arkadaşların çocuklarının doğum günleri olunca çok üzülürdüm.neden derseniz beni cagirmazlardi.o kadar incinir o kadar kirilirdimki size anlatamam.kendimi eksik,yetersiz ve dışlanmış hissederdim.sonra gene kendimi kendim teselli ederdim.üzülme onlarda seni kırmak istemedikleri için cagirmiyorlardir diye ama ne olursa olsun uzulmekten alamazsın kendimi.birde birgün dizinin birinde çocuğu olmayan bir kadın yeni dogum yapmış komşusuna hayırlı olsuna gitmişti.kadın bebeği elletmemisti ve gitsin diye uyuma numarası yapmıştı.o sahneden sonra saatlerce agladigimi bilirim.bunun gibi bir sürü şey yaşadım.çocukları çok severim ama ışte böyle şeylerden dolayı hep mesafeli durmaya özen gösterdim.arkadaşın mesajından sonra biraz bende hassaslastim galiba kusura bakmayın kızlar.içimden geldiği gibi yazdım.
gözünüz aydın Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsinŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Canım karnına mı yaptın eline miAz önce denedim yüzük testini 11 gr koca yüzük halkalar çizdi yaaaa :) :)
Aa şok şok şok flaş flaşŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Müsait oldugunda su yüzük testini yapar mısın sana zahmet karnına bebeğin oldugu yere tutuyosun altın bi yüzüğü ipe bağlayıp ileri geri giderse erkek yuvarlak cizerse kızmıs cinsiyeti kesinleşenlerde yapabilir kızlar bakalım neler cıkcak cok merak ediyorum cok inandırıcı değik ama bu kuş yetiştiricileri yapıyomus bunu kuslara youtubeda izledim cok ilginc geldiŞimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Şimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Şimdi doktordan geldim kızım oluyor birtane daha kızıııııımmmm evde bayram havası var eşimde kızımda annem kızkardeşin herkes çıldırmış durumdaaneam kimse erkek olsun istemiyormuş meğer bitek ben istiyormuşum ahanda resimde de nub u var. Nub teorisi Çin takvimi tuş takvimi yaş yenilenme şeysi hiçbiri bende tutmadı buarada hepsinde erkek diyordu
Canım alyansım yok benim yaaMüsait oldugunda su yüzük testini yapar mısın sana zahmet karnına bebeğin oldugu yere tutuyosun altın bi yüzüğü ipe bağlayıp ileri geri giderse erkek yuvarlak cizerse kızmıs cinsiyeti kesinleşenlerde yapabilir kızlar bakalım neler cıkcak cok merak ediyorum cok inandırıcı değik ama bu kuş yetiştiricileri yapıyomus bunu kuslara youtubeda izledim cok ilginc geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?