2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oooo hadi gözünüzaydın, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin. Bu arada idrar rengi tuttu mu, köyü ve kat mıydı?
İdrarım açık renkliydi canım yaa o da tutmamış oluyor galiba? Benim gerçekten nekadar test yaptıysam bütün işaretler bütün elittiler hep erkek çıkıyordu ama kızım varmış meğer

sofiarya gozunaydin canım hayırlı evlat olsun inşallah.bizim ultrason fotoğraflarını çok benzetmistik hatirlarsan bana da kız dedi büyük ihtimalle.

Son düzenleme:
Allah sağlıklı saatli kucağına almayı nasip etsin maşallah bebişlerine

Allah kucagina aldirsin canim benim saglikla gelsin prenses benimde ikinci kizim geliyor allahin izniyle isim derdine dustuk ablasina uysun diye oyle beklemedeyiz :)))
Yaa evet bizde de var aynı dert , sırf erkeğin ismi hazır diye erkek olsun dediğim bile oldu bazen. Kızımın adı da sofi arya hadi bakalım uydur uydurabilirsen eşim Selin koyacam ben dedi sanırım Selin de karar kılacaz bence başka alternatifi Yok senin kızın adı ne??

İdrarım açık renkliydi canım yaa o da tutmamış oluyor galiba? Benim gerçekten nekadar test yaptıysam bütün işaretler bütün elittiler hep erkek çıkıyordu ama kızım varmış meğer
Bu ara değişen de cok duyuyorum ama doktorun kesin görmüştür heralde zaten sende biliyosun anlıyosun

Evettt benim yuzuk testinde karnimdan ilki daire cizdi kizim var dogru ikincisi ileri geri gitti oda erkek oluyor ama benim ikinciside kiz :)) ucuncusudr ileri geri gitti bakalim sonuc ne olucak :))

Evettt benim yuzuk testinde karnimdan ilki daire cizdi kizim var dogru ikincisi ileri geri gitti oda erkek oluyor ama benim ikinciside kiz :)) ucuncusudr ileri geri gitti bakalim sonuc ne olucak :))
Canın karında ilk cıkana bakılıyo sanırım eldeki gibi değil bende mesela bi sekil yapıyo baska yapmıyo

Ismi gibi bahtida guzel olsun insalh canim benim benimde kizimin adini babasi koymustu ismi duru simdikinde ise ben koyucam diyorum tamam diyor yinede gonulden okeylemiyor derin ,nehir , berrak , irmak ve ada bunlarda gidip geliyoruz :)

Bu ara değişen de cok duyuyorum ama doktorun kesin görmüştür heralde zaten sende biliyosun anlıyosun
Ya söylemiyordu doktor nerdeyse 17. Haftada görüşürüz falan soracağın birşey var mı dedi? Cinsiyeti dedim ben? Baktı evde ne vardı dedi, kız dedim hımmm daha iyi bakayım ozaman dedi baktırdı etti baya sonra o nub şeysini gösterdi birtane daha evdekinden geliyor dedi hatta sonrasında %99 kız dedi gayet emindi kendinden. Ayyy değişmesin yaa kızım öldü sevinçten çığlık çığlığa yavrum söylediğimizden beri hergördüğüne söylüyor çok mutlu

3 düşük var öncesinde.inşallah bunu kucagimiza alınca ilk olacak.bide aynı tüp bebek:)
Yaaa ilkin kız olması çok ama çok güzel hatta şuan da ikincinin kız olması da süper diyebilirim öyle mutluyuz ki kızımıza arkadaş geliyor diye off nebiliim. Çok güzel duygular yaa Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Ay hadi bakalim rabbim saglik versin insallah.inanin evde bi kiz cocugunn ablasi yada kiz kardesi olcak.cunku tek kiz olmak cok zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…