2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Benden de yaş dolayısıyla istendi 37 yaşındayım. ultrason ense normal cikti ama buruna bakildi mi bilmiyorum ama esim gerek yok Allah ın takdiri bir sorun çıksa aldırmayacaksın sadece kalan aylarda üzülüp canin sıkılacak dedi. Bende keske hiç kan vermeseydim sadece ultrason yatırsaydım diyorum.

Doktorum harmony için bu eksiklerini de anlatmıyor teste iyi diyor.illa buradan mı duyacağız .bence de prena yapılmalıydı o halde.harmoni test çok iyi değil yüzde aralığı %93 doğruluğu okuduğumca.benim genetik sonucun % 99 diye biliyorum.çok teşekkürler arkadaşım

Test ücretini sigortanızın karşılaması çok iyi

Evet bir aksilik olmazsa inşallah öyle olacak gibi duruyor bizde iki tarafında ailesi uzakta ilk bebek sezaryandı buda öyle olacak muhtemelen nasıl yapacam bilmiyorum ‍
Birinci sezaryen olduğu için 38.haftada alacaklar muhtemelen benim bebişi dogum 18 mayıs ama 2 hafta önce olur...doğumda annem babam olacak yanımda eşim oruç tutmaz babam şeker hastası bi tek annem oruç tutuyor ben de lohusa olucam muhtemelen...annemle birbirimize destek olucaz kör topal

Benimde ilk sezeryanla ama bunu normal istiyorum Allah izin verirse eğer geç döllenme olduğum.icinde muhtemelen ramazanda doğacak oglumda ramazanda doğmuştu kendimde ramazanda doğmuşum

Benimde ilk sezeryanla ama bunu normal istiyorum Allah izin verirse eğer geç döllenme olduğum.icinde muhtemelen ramazanda doğacak oglumda ramazanda doğmuştu kendimde ramazanda doğmuşum
Nerdeydin sen canım? Doktorunla anlaştınız mı bu konuda? Benim doktorum da normal doğum taraftarıymış ama 1.sezaryen ve zaten bebek doğum kanalına girmiyordu çatı dar olduğundan o yüzden denemeye cesaretim yok bebek sıkışıyormuş falan benim gibi olunca vakumla çekiyorlarmış vs Böyle duyunca hevesleniyorum ama gerçekten sancım başladığında bile benim karnım ta en tepedeydi son güne kadar ne yürümemde ne yatıp kalkmamda sorun yoktu bebek aşağıya inemiyordu...senin ilki neden sezaryen olmuştu

Benim doğumda kesin ramazanda olacak annem yanında olur büyük ihtimal eşimle ikisi oruçlu oğlumla ve bebisimle ben 3 ümüz orucsuz oluruz

28 mayıs gözüküyor Doğum ama ilkinde doktorum en erken 10 gün önce olur demişti şimdiki Dr farklı o ne düşünür hiç bilmiyorum daha erken diye hiç konuşmadık bizde herkes tutuyor Allah yardım eder inşallah

Benim kızım şuan 4’5 yaşında bazen bende düşünüyorum ama riskleri de var ssvd haftalar ilerlesin bakalım doktorlar ne diyecek

Ben İstanbul'dayım
Bana çatıda bir kemik.cikintisi var çocuğun kolu takılır fln dediler 4 kilonun üstünde gorunuyo dediler ultrasonda oyüzden riske atmadım 3 cm acilmam vardı oysa hiçte sancim yoktu korktum kolu takılır dedikleri için sezeryan oldum
Daha sonra doktorunun sezeryanci olduğunu duydum o yüzden normale heves ettim bikac doktor var yapan son aylarda gidicem oraya da olmaz.derse zaten zorlamam kısmet inşallah olur

Benim.oglan 5 buçuk oldu doğuma.kadar 6 yıl geçmiş olacak en azından normal.yapip.yapamicagimi öğrenmek.istiyorum

İnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin... benim de oğlum 4 kiloydu kesilen yerden bile zor çıktı koca kafalı çocuum ...annem erkek kardeşimi dogurduğunda ben 8 yaşındaydım 2buçuk kilo olmasına rağmen çok zor doğmuştu onun da çatı darmış ama o zaman sezaryen mi var zaten köy yerindeydik... Allah tan çocuk cılızdı...çok isterdim ama sanmıyorum yapabileceğimi...sancımı anlamamısım ben 1 gece çektim açılmıyordu inmiyordu bebek...Allah hayırlısını versin

Benimkide 3.750 doğdu ama sislikti 250 Gr mi
Öyle canım Allah hayırlısını versin hangisi hayirliysa o yolla olsun sonuçta ikiside doğum

Benimkide 3.750 doğdu ama sislikti 250 Gr mi
Öyle canım Allah hayırlısını versin hangisi hayirliysa o yolla olsun sonuçta ikiside doğum
Ben doktorları da suçlayamıyorum bu konuda...eskiden doğumda anne ya da bebek ölebiliyor ve bu normal karşılanıyormuş...doğumlar daha küçük yaşlarda oluyormuş...şimdi ilerlemiş yaşlar çeşit çeşit hastalıklar...doğumda ölen olsa o doktoru yaşatmazlar...istisnalar vardır ama genelde risk almak istemiyorlar

Dediğin gibi bazı doktorlar gerçekten risk almak istemiyo oysaki sezaryende çok riskli amaan ne biliyim yaaa hakkımızda hayırlısı olsun

Bende bıktım şu ağzı olan herkesin konuşmasından ... tuturmuşlar göbeğin çok büyük 4 aylık gibi değil , maşallahta demiyo hayvanlar

Ilk gebeliğimde bu kadar büyük olmamıştı karnım bunda bayağı çıktı
Bikac gündür yemek yiyebiliyorum sigara çay tüketmiyorum sanırım o yüzden ama bebisi doğuramam diye korkuyorum oğlum 2.915 kg doğmuştu ondan bile kendimi yırttım yine ameliyata girdim ama nedense sezeryandan çok korkuyorum

Nazardan mi sakarliktan midir bilmem ama evde hergun bisey kırılıyor cam temizlemek sevmedigim bisey birde bitmiyor o cam kiriklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…