- 13 Kasım 2017
- 267
- 380
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #11.641
Bende cok merak ettim.harmony testi dna yetersiz diye gelince yeniden mi ucret ödenerek 2. yi yaptıriyorsunuz ? O zaman hem sonuç bekliyorum hem sonuc gelmeyip artı para ödeme oluyor.benim genetik tarama sonucu sağlıklı embriyom oldugu halde dr. Harmony test yazdı yaptıramadım artık maddi açıdan.dünden beri okuyorumda harmoni testin sonucu da gelmiyor yanlislık olabiliyormus.bu kadar ucuz mu bu konular cevap alamamak cok yanlıs.ikili ultrasonda hersey normaldi.yas sebebiyle istendi.
Evet bir aksilik olmazsa inşallah öyle olacak gibi duruyor bizde iki tarafında ailesi uzakta ilk bebek sezaryandı buda öyle olacak muhtemelen nasıl yapacam bilmiyorum Kızlar sanırım birçoğumuzun doğumu ramazana denk gelecek. 15 Mayıs 2018 ramazanın başlangıcı.
Benimki kesin ramazan a denk geliyo napalim sağlıcakla gelsinler de bizlik birşey yok ta bakanlarımızın Allah yardımcısi olsun ...Kızlar sanırım birçoğumuzun doğumu ramazana denk gelecek. 15 Mayıs 2018 ramazanın başlangıcı.
Doktorum harmony için bu eksiklerini de anlatmıyor teste iyi diyor.illa buradan mı duyacağızMerhaba 1kere ucret oduyorsunuz sonuc yetersiz dna ise 2.kez uceetsiz yaptirabiliriniz ben oyle yaptirdim yine ayni sonuc gelince ucretini iade alabilirsiniz 1700 1800 tl fiyati.prena daha pahali 1900 nakit istiyor kredi kartina 2100tlye taksit yapiyor.ben de arada kaldim saglik sigortam kardiladi bu ucreti ama doktorum prenaya verelim birde diyor ben yoruldum.direk amnioyo yaptirip bitsin istiyorum
Test ücretini sigortanızın karşılaması çok iyiMerhaba 1kere ucret oduyorsunuz sonuc yetersiz dna ise 2.kez uceetsiz yaptirabiliriniz ben oyle yaptirdim yine ayni sonuc gelince ucretini iade alabilirsiniz 1700 1800 tl fiyati.prena daha pahali 1900 nakit istiyor kredi kartina 2100tlye taksit yapiyor.ben de arada kaldim saglik sigortam kardiladi bu ucreti ama doktorum prenaya verelim birde diyor ben yoruldum.direk amnioyo yaptirip bitsin istiyorum
Birinci sezaryen olduğu için 38.haftada alacaklar muhtemelen benim bebişi dogum 18 mayıs ama 2 hafta önce olur...doğumda annem babam olacak yanımda eşim oruç tutmaz babam şeker hastası bi tek annem oruç tutuyor ben de lohusa olucam muhtemelen...annemle birbirimize destek olucaz kör topalEvet bir aksilik olmazsa inşallah öyle olacak gibi duruyor bizde iki tarafında ailesi uzakta ilk bebek sezaryandı buda öyle olacak muhtemelen nasıl yapacam bilmiyorum
Nerdeydin sen canım? Doktorunla anlaştınız mı bu konuda? Benim doktorum da normal doğum taraftarıymış ama 1.sezaryen ve zaten bebek doğum kanalına girmiyordu çatı dar olduğundan o yüzden denemeye cesaretim yok bebek sıkışıyormuş falan benim gibi olunca vakumla çekiyorlarmış vs Böyle duyunca hevesleniyorum ama gerçekten sancım başladığında bile benim karnım ta en tepedeydi son güne kadar ne yürümemde ne yatıp kalkmamda sorun yoktu bebek aşağıya inemiyordu...senin ilki neden sezaryen olmuştuBenimde ilk sezeryanla ama bunu normal istiyorum Allah izin verirse eğer geç döllenme olduğum.icinde muhtemelen ramazanda doğacak oglumda ramazanda doğmuştu kendimde ramazanda doğmuşum
28 mayıs gözüküyor Doğum ama ilkinde doktorum en erken 10 gün önce olur demişti şimdiki Dr farklı o ne düşünür hiç bilmiyorum daha erken diye hiç konuşmadık bizde herkes tutuyor Allah yardım eder inşallahBirinci sezaryen olduğu için 38.haftada alacaklar muhtemelen benim bebişi dogum 18 mayıs ama 2 hafta önce olur...doğumda annem babam olacak yanımda eşim oruç tutmaz babam şeker hastası bi tek annem oruç tutuyor ben de lohusa olucam muhtemelen...annemle birbirimize destek olucaz kör topal
Benim kızım şuan 4’5 yaşında bazen bende düşünüyorum ama riskleri de var ssvd haftalar ilerlesin bakalım doktorlar ne diyecekBenimde ilk sezeryanla ama bunu normal istiyorum Allah izin verirse eğer geç döllenme olduğum.icinde muhtemelen ramazanda doğacak oglumda ramazanda doğmuştu kendimde ramazanda doğmuşum
Ben İstanbul'dayımNerdeydin sen canım? Doktorunla anlaştınız mı bu konuda? Benim doktorum da normal doğum taraftarıymış ama 1.sezaryen ve zaten bebek doğum kanalına girmiyordu çatı dar olduğundan o yüzden denemeye cesaretim yok bebek sıkışıyormuş falan benim gibi olunca vakumla çekiyorlarmış vs Böyle duyunca hevesleniyorum ama gerçekten sancım başladığında bile benim karnım ta en tepedeydi son güne kadar ne yürümemde ne yatıp kalkmamda sorun yoktu bebek aşağıya inemiyordu...senin ilki neden sezaryen olmuştu
Benim.oglan 5 buçuk oldu doğuma.kadar 6 yıl geçmiş olacak en azından normal.yapip.yapamicagimi öğrenmek.istiyorum28 mayıs gözüküyor Doğum ama ilkinde doktorum en erken 10 gün önce olur demişti şimdiki Dr farklı o ne düşünür hiç bilmiyorum daha erken diye hiç konuşmadık bizde herkes tutuyor Allah yardım eder inşallah
Benim kızım şuan 4’5 yaşında bazen bende düşünüyorum ama riskleri de var ssvd haftalar ilerlesin bakalım doktorlar ne diyecek
İnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin... benim de oğlum 4 kiloydu kesilen yerden bile zor çıktı koca kafalı çocuumBen İstanbul'dayım
Bana çatıda bir kemik.cikintisi var çocuğun kolu takılır fln dediler 4 kilonun üstünde gorunuyo dediler ultrasonda oyüzden riske atmadım 3 cm acilmam vardı oysa hiçte sancim yoktu korktum kolu takılır dedikleri için sezeryan oldum
Daha sonra doktorunun sezeryanci olduğunu duydum o yüzden normale heves ettim bikac doktor var yapan son aylarda gidicem oraya da olmaz.derse zaten zorlamam kısmet inşallah olur
Benimkide 3.750 doğdu ama sislikti 250 Gr miİnşallah olur canım Allah gönlüne göre versin... benim de oğlum 4 kiloydu kesilen yerden bile zor çıktı koca kafalı çocuum...annem erkek kardeşimi dogurduğunda ben 8 yaşındaydım 2buçuk kilo olmasına rağmen çok zor doğmuştu onun da çatı darmış ama o zaman sezaryen mi var zaten köy yerindeydik... Allah tan çocuk cılızdı...çok isterdim ama sanmıyorum yapabileceğimi...sancımı anlamamısım ben 1 gece çektim açılmıyordu inmiyordu bebek...Allah hayırlısını versin
Ben doktorları da suçlayamıyorum bu konuda...eskiden doğumda anne ya da bebek ölebiliyor ve bu normal karşılanıyormuş...doğumlar daha küçük yaşlarda oluyormuş...şimdi ilerlemiş yaşlar çeşit çeşit hastalıklar...doğumda ölen olsa o doktoru yaşatmazlar...istisnalar vardır ama genelde risk almak istemiyorlarBenimkide 3.750 doğdu ama sislikti 250 Gr mi
Öyle canım Allah hayırlısını versin hangisi hayirliysa o yolla olsun sonuçta ikiside doğum
Dediğin gibi bazı doktorlar gerçekten risk almak istemiyo oysaki sezaryende çok riskli amaan ne biliyim yaaa hakkımızda hayırlısı olsunBen doktorları da suçlayamıyorum bu konuda...eskiden doğumda anne ya da bebek ölebiliyor ve bu normal karşılanıyormuş...doğumlar daha küçük yaşlarda oluyormuş...şimdi ilerlemiş yaşlar çeşit çeşit hastalıklar...doğumda ölen olsa o doktoru yaşatmazlar...istisnalar vardır ama genelde risk almak istemiyorlar
Kesinlikle nazara bende çok inanıyorum. Ne zaman biri görse ay hamilemisin diye ertesi gün hemen hastalanıyorum sürekli okuyorum dua ediyorum ama yetmiyor gerçekten. Dün bile aynısını yaşadım çok iyiydim misafir geldi konuştuk ettik bugün çok fenayım. Birde karnım erken çıktı benim gören 6 aylık bu diyo söylemedinmi diyo. Hop sonra kafam kalkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?