2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kimseyi dinlemiycez duymıycaz kızlar...keyfinize bakın...bebekler kaç kilo doğarsa doğsun ne yerse yesin büyüyorlar...
Aynen öyle kim doğduğu gibi kalmiski bizimkiler kalsın .hiç umursamiycz zaten bebekle yeni bı psikolojiye giriyoruz bide etraftakkleri hiççç cekemeyiz

Millet düşünmeden konuşmaya bayılıyo , yok göbeğin çok büyük , biraz kilo alsay vay çok kilo almışsın , bebek doğsun aç bu diye konuşurlar

Sorma ac bu bebek diyenleri benimde dövesin var. Oğlum 3 aylıkken ocak ayiydi annanem vefat etti defin için memlekete götürdük. Oğlum gazdan dolayı ağlıyo çayını yapamıyorum cunki köydeki ev yazın açık kışın kapalı neyse orada köydeki teyzeler bu çocuk ac süt ver emzir yahu tok diyorum anlamıyorlar emzirsen eksilirmi sutun yok bu yeni nesil bi garip emzirmeye çekiniyor ac olmasa ağlamaz bu çocuk yahu gaz sancısı diyorum anlatamıyorum. Zaten acım var cenaze evi ay yeter dedim emzirdim. Oglum susmak yerine daha cok aglamaya basladi ortaligi birak köyü ayagi kaldirdi. Baktım teyzelerde ses yok. Bitanesi ay bu yeni nesil çocuklarda gaz diye bisi varmış dedi. Nasıl kendimi zor tuttum o gün hala hayret ederim ve tabii ki unutmam
O günden sonra akrabalarımızdan kimse karışmadı benim emzirmeme çünkü ben 2 saatte 1 emziriyordum bana kızıyorlardı

Ben nilüferde yuliya dostere gidiyorum özel muayenehane. Ama tahlilleri dışarda yaptırıyorum ondan sordum uygun geldi fiyat

Mantıklı olmuş tahlil sonuçlarımı genelde ben mesaj atıyorum doktoruma gerek görürse çağırıyo. Sağlık ocagında yapılan kan tahlillerini bende yaptırıyorm. doktorum aslında bi çok doktorun muayenehanesinin olduğu natal diye bi klinikte. Hepsinin muayenahanesi ayrı fakat klinikte kan alınıyo biyotıpa gönderiyo. Sağlık ocagında yapılmayanlarıda öyle yaptıyorm. Dörtlü tarama yaptırıcam haftaya cumartesi. Geçen ikili test için zübeydeye gitmiştim tam bir rezillikti. Yanlış ölçüm yaptı zaten iki gün önce ölçülen ense 1,8 mm iken o 1.2 mm ölçtü zaman geçti çocuğun ensesi küçüldü sanki. Bi daha ultrasona girmem zübeydede çok kötü hiç bir şey gözükmüyo zaten ekran simsiyah.

sofiarya canım basımız sıkısınca sendeyiz karnım bos gibi yazmıstım ya bu haftalarda yukarı cıkıyo mu göbek deliğimin 3 parmak filan altındaydı şimdi tam göbek deliğinde sanki orasıda yağlı oldugu icin benden ondan mı hissetmiyorum acaba

Bende bıktım şu ağzı olan herkesin konuşmasından ... tuturmuşlar göbeğin çok büyük 4 aylık gibi değil , maşallahta demiyo hayvanlar

Gerçektende öyle herkes sanki ilk kez hamile görmüş gibi davranıyor. Kendilerinin kaçar tane çocukları var ama nazar ediyorlar işte. Kem gözlere geliyoruz resmen. Allahım korusun hepimiizi

Ay İnş ramazanda kuzularımız yanımızda olur inşallah yarabbim.... Geçen senede bunı düşünüyordum nasip olmadı hatta kırkım çıktı oruç bile tuttum İnş bu sene sağlıklı sıhhatli kuzularımız hepimizin yanında olur zaten İnş dönem uyumazlar sahurda otururuz... Eşim oruç tutuyor annem tutuyor kayın validem gelir istanbuldan oda tutuyor herkes oruçlu olsun minnakımla ben yer gezeriz sonrada borç düşünürüz

Bende bu haftaya kadar kimseye dememiştim ama artık çok belli evet bebek bekliyoruz diyorum hemen cinsiyet İnş Kızdır diyolar oğlanlar vardiye... Bende nasip diyorum nazardan korkuyorum Allaha emanet yavrularımız

Ben de 2 gündür kendimi epey iyi hissediyorum...bugün yediklerimi çıkarmadım...sabah evde bir sürü iş yaptım bu saate kadar da gezdim...ilk defa bu kadar enerjiğim...hayır mı şer mi Allah ım koru ya rabbim kötüyüm diye mızmızlanıyordum şimdi iyiyim diye huzurlanıyorum

Bende bu haftaya kadar kimseye dememiştim ama artık çok belli evet bebek bekliyoruz diyorum hemen cinsiyet İnş Kızdır diyolar oğlanlar vardiye... Bende nasip diyorum nazardan korkuyorum Allaha emanet yavrularımız

Al işte boş boş konuşuyorlar işte sana ne milletin çocuğu kız olmuş oğlan olmuş... inş kızdır ne demek anneyi niye bu beklentiye sokuyorsun sana ne... ama yok olurmu illa her konuda bi yorumları olacak ... bekarken niye evlenmiyorsun derler, evlenirsin niye çocuk yapmıyorsun derler, çocuk yaparsın karnın çok büyük derler , kızın olur oğlun yok derler oğlun olur kızın yok derler... ikinci ne zaman derler... kuş beyinli cahil mendebur mahluklar hiç maşallah deme iyi niyette bulunma , anneye nasıl destek olurum diye düşünme inceliği yok... eşşekler gibi geviş getire getire konuşmayı bilirler ancak

Aynen tired bugün benimde masallahim vardi oğlumla mahallede gezdik sonra parka gittik evde temizlik yaptım yetmedi çeşit yemek yaptım şimdi biraz şarkım bitmiş gibi aman nazar değmesin bizim gibi hamişlere herzaman boyle iyi enerjik olalim

bende bugün ilk defa enerjigim temizlik yaptım alışverişe gittik geldik yerleştirdim yemek yaptim . Maşallah diyeyim enerjimiz artsun eksilmesin kızlar

Muayene derken normal gittiğimizde odedigimiz fiş parası mi yoksa ayrı mi alniyor
Doktorumun muayene ucreti 55 tl normal gittigimde odedigim. Ama ikili test icin ek olarak 80 tl daha aldilar. Muayene olmadanda ikili test yaptiramazsin zaten ultrason muayene dahilinde olunca..

Platese baslamak istiyorum ama evde yapabilirmiyim fikriniz varmi. Hic bilgim olmadan internetten videolarla olabiliyormu yoksa kursa gitmelimiyim siz neler yapiyorsunuz spor olarak?

Evet rahim giderek yükseliyor artık kasık hizasından çoktan çıktı boyut olarakta rahim bu haftalarda çok hızlı büyüyecek onu da hesaba katarsak göbek deliğine ulaşmış olması muhtemel. Ama göbek deliğinin hemen altı gibi değilde ordan başlıyor yine aşagıya doğru yayılan bir lokalizasonda. Rahim şimdi büyüdükçe içerde organların yeri de değişiyor barsaklar özellikle. Önceden üstten Rahmi baskıladıkları için rahim daha sıkışık olduğundan sert bir şekilde alt kadranda hissediliyordu ama bu haftalarda rahim büyüdükçe barsakları geriye arka çay doğru ittirip önde kendine genişçe yer açıyor. Eğer rahmin o sıkışıklıktan kurtulduysa hissetmemek normal ki büyük ihtimalle öyle olmuştur. Bu haftalarda artık hareketlerini hissetmeye de başlaman lazım yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…