2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay canım aynen öyle oldu sanırım daha bi baskı hissediyorum şimdi o gitti daha asağıdayken hareketleride hissediyodum yeni imkansız desede doktorlar hissettim ben ama iki gündür yok bide göbek yağlıda ondan sanırım

amin!...

Bugun kasiklarimda inceden bir sizi hissediyorum. Dun cok yoruldum ondan olabilir mi? İdrar yolu enfeksiyonu da geciriyor olabilirim 3 gundur yine maydonozu abarttim. Dilerim ondan degildir of. Hamile hamile bu maydonoz sevdam nerden cikti bilmiyorum aman yaa.

Kızlar arka dişlerden birinin yanında et gibi bişey çıkmış. küçüktü büyümüş biraz daha internette de gebelikte sorunlu dişlerde çıkabilir gibi şeyler yazıyor. inşallah daha da büyümez. o kadar diş fırçalayan ben hamilelikte diş sıkıntısı çekiyorum hep. oğlum da 4. ayda bir başladı doğuma kadar uykusuz geceler geçirdim. Doğum sonrası dişim kırıldı ve çektirdim. Şimdi de bu çıktı Canım sıkıldı inşallah önemsiz bişeydir

Ya o dişten mi acaba? Geçen hafta bende de oldu sonra boğazımda yara çıktı ikisi birlikte ağrıdı yutkunamıyordum doktora gittim o da bişey olmaz geçer dedi yani ılık bişeyler iç ilaç veremem vs aradan yaklaşük 1 hafta geçti tamamen iyileştim

Kizlar gunaydin epeydir giremiyordum yazilanlarada bakamadim bana yardimci olabilcek varmi veya benim gibi olan vajinamla kasik aradi gibi ama vajinaya daha yakin zonklama gibi agrilarim var neden olur bunlar bilen varmi ama hafif agri degil gozlerimden yas getircek sekilde doktoruma gitsem hastanede yoktur yarini beklicem ama cok korkuyorum kanama falan yok cok sukur

Bende de var Can'ım o ağrı. Gözümden yaş getirtecek kadar olmasa da. Dr için çarşamba yı bekliyorum mecbur.

Bilemiyorum ki canım o kadar şiddetliyse doktora mı gitsen

Ozele gidiyorum doktor bugun yoktur yarin gidicem cnm
Merhaba yaşadığınız ağrı benim ilk gebeligimde oldu nedeni plasenta rahim ağzına yakinmis bu konuda size önerim ilişki yasak yükseğe uzanmayin çok egilmeyin ağır kaldırmayın bunlara dikkat ederseniz sıkıntı olmuyor tabi benim yaşadığım ağrı gibiyse hatta çok yürürsem sanki vajinanın olduğu yeri tırnakliyor gibi ağrı oluyordu geçmiş olsun sizede.

Sagolasin cnm cevap icin benim zaten 3 kez kayibim oldugundan iliski hamileligin basi dan beri yasak dediklerinede dikkat edicem uzanma olayini cok yapiorum unutup tabak bardak alirken

Sagolasin cnm cevap icin benim zaten 3 kez kayibim oldugundan iliski hamileligin basi dan beri yasak dediklerinede dikkat edicem uzanma olayini cok yapiorum unutup tabak bardak alirken
İnşallah bu sağlıkla gelir canım calismiyorsan işin kolay al eline kumandayı pjamani giy ayağının altına yastık yat stres yapma ben oğlumu bu şekilde doğurdum resmen 4 ay yattım bir yemek yaptım o kadar oda basit yemekler çok ayakta kalmadım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin Dr ihmal etme selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…