2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oooh ne güzel. Esinde o heyecani yasamak istiyor çok guzel.benim esimde benden daha merakli biseyler almaya.Anne yani çok ufak 6 ay kadar yatiyorlarmis sanırım o yüzden her halükarda beşik alman gerekicek canım. Dolap konusunuda büyüyünce de kullanabilecegi bişey dusunebilirsin bir kere masraf yapmak adına hiç degilse.

Evet o 6 ay mevzusu da sorun ay ne yapsam bilmiyorum .

Oylemi doğru söylediğin iyi oldu canım . Bir tane yeni doğan almıştım iyi bari. Islak mendile yukleniyim ben o zaman

Tevafuk alttada bebek bezi reklamı çıkıyor
Bende istenmeyen tüylerden kurtulma metodları araba kanz marka çok iyi memnuniyetler var , casual dikkatimi çekti e bebekte . Kullananlara ulaşmaya çalışıyorum şu sıra. Travel sistem bebek arabası onlar ana kucağı ve taşıma bölmesi iki parça kolay kapanıyor şimdilik gönlüm onda gibi

. Bende kanz düşünüyorum. Hiç bu kadar bebek malzemesi olduğunu bilmiyordum doğrusu.

Tam dişimin yanında yanağa doğru diş etinde çıkmış. Tuzlu suyla gargara öneriliyor. inşallah geçer de sorun çıkarmaz bana.

Nasıl bir his ?? Ay çok heyecanlı . Bende de bir hareketlilik oluyor çok derinden ama anlam veremiyorum öZellikle soluma yattığımda ufak bir his var hayrolsun
Çok enteresan bir his annelik hissimi yoksa hissetmeye başlamanın heyecanimi bilmiyorum canım. Bende sırt üstü yattığımda oluyor genelde evet aynen çok derinden.burdayim diyor sanirim

Çok enteresan bir his annelik hissimi yoksa hissetmeye başlamanın heyecanimi bilmiyorum canım. Bende sırt üstü yattığımda oluyor genelde evet aynen çok derinden.burdayim diyor sanirim
Emin olmak istiyor insan o mu diye ama Harika bir his . Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize

Seni çok iyi anlıyorum oğlum haftaya 3 yaşına girecek. 1.5 yaşından beri bize çektiriyor. 2 yaş sendromu olduğunu düşünüyorum. Ağlama krizlerini anlatamam, istediği olmayınca kendini yere atmalar, kesintisiz 1 saat ağladığını bilirim. yüzü gözü şişiyor ağlamaktan bu durumda yapılması gereken ona nedeni ve sonucuyla olayı anlatmak ve çok zor olsa da sakin kalmak. Bunlar zamanla ise yarıyor ama bazen o krizlerin önüne geçilmiyor malesef. Geçen eşime dedim kardeşi olunca çok işimiz var. Benim yanımda annem kayinvalidem de yok. idare etmek bana ve eşime düşecek. Allah hepimize kolaylık versin. Bu arada Hatice kübra tongarin Bağırmayan Anneler kitabını öneririm. şuan okuyorum gayet güzel bir kitap

Kızlar beşik konusu konuşulmuş. Görüntü olarak hoş olmasa da en kullanışlı olan park yataklar. Oğlum şuana kadar onda yattı. yaza doğru montesorri tarzı yatak yaptıralım diyoruz. Park yataklar 3.5 yaşına kadar kurtarıcı. ilk 6 ay orta katta yatiyor bebek. tutunup kalkmaya başlayınca yatağı zemine indiriyorsunuz. Bir de kafasını çarptı etti derdi yok. oğlum çok deli yatiyor onu anca park yatak paklarmış diyorum hep. Bir de biz ilk 5 ay için ev tipi ana kucağı kullandık. Gece de onda uyudu. Alıp emzirmem kolay oluyordu. sonra onu bir arkadaşım istedi ve 2 yıldır geri vermedi geçen gün arıyor ana kucağını biz baya eskittik size doğum hediyesi olarak başkasını alıcaz falan dedi. Ama bizim ana kucağıni vermesi gerekirdi. Tabiki bisey diyemedim ama eskise bile zaten en fazla 4-5 ay kullanılan bisey. idare ederdik tekrar. Neyse artık sağlık olsun dedim. Sizin de aklınızda olsun Ev tipi ana kucağı olmazsa olmazlar arasında.

Kardeşi olacağını bilmiyor söylemedik bu yüzden. Bazen sabrım taşacak gibi oluyor eşime bırakıp gidiyorum ama daha çok ağlıyor. Kurallı olmaya çalışıyorum ama kızan bir anne değilim. İnşallah sabırlı olabilirim bazen dolacak taşacak gibi oluyorum.

Bebeği bilmiyor zaten canım haklısın klasik sendromlar. Ben liğini kurmak ispatlamak istiyor bana. Herşeye eyvallah ana kardeşi olunca sabredebilmek miyim bukadar. Dün dediğini farkettim eşim açıklamaya çalıştıkça daha çok bağırıyor kızıyor bize bazen vuruyor. Ben susmaya çalışıyorum dikkatini dağıtıp başka bileyle kandırmaya karşıyım ama dediğini deneyip eşimle konuşacağım. O işe yarar kesin :) bak aklıma gelmemişti işte bu tepki vermiyorum kesinlikle açıklamaya çalışıyorum sonradan ama şuanlık nafile anlamıyor. Tek bilmek istediğim bu sendromlar geçecek değil mi

Of aynı şeyleri yazmışsın işte rahatlıyorum okuyunca. Ben iyi anne değilime bağlıyorum sanırım hamilelikten ama okuyunca çocukla alakalı diyorum. Dediğin gibi ağlayıp bağırıp hasta oluyor İnan. Şişiyor gözleri mosmor birebir aynı şeyleri yazmışsın. Bizim de anneanne gidecek bize kalacak herşey ama Allah sağlık verdin böyle mutsuz bir çocuk olmasın o beni kahrediyor. Hiç mi mutlu edemiyoruz diye düşünüp duruyorum. fıtrat pedagojisi kitabını okuyorum ben de canım. Onu da okuyacağım muhakkak ama sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…