weryew
cim çok haklisin banada zor olur gibi geliyor ama biraz önceki gönderdiğim linkte okuduğum kadın çalışırken organik yıkayabilir bebek bezi kullandığını ve çok rahat olduğunu yazmış. Oğlum bezi bıraksaydı daha kolay olurdu gibimi geliyor. Bence kısıtlık kesin yapıyor. Hemşire arkadaşımla gecenlerde tupbebek tedavisinin çok erken yaslarla düştügü ile ilgili bir muhabbet içine gitmiştik. Ama sadece kisirlik değil gelecek yıllarda çok fazla kanser vakası da çıkacak gerçi su anda bile cevremde çok fazla kanser var. Üniversite öğrencisi kanser hastası düşünebiliyor musun daha yaşı 22. Ve kanseri tetikleyen yediğimiz hazır gıdalar. O sise sular plastikle iç içe.
bebelerimize o kavanoz mamaları veriliyor hele meyvalı yoğurt şahsen ben yiyemiyorum midem çok hassas hemen yakıyor ama bebeklere veriliyor. Ben oğlumda hiç almadım hatta bakkaldan veya marketten ağladığı birşey yoktur 5 veya 10 kere çikolata yemiştir onuda ben almadım hazır mevta suyu içirmek ama başkası alıp verir laf söylerim birşey olmaz derler. Diretince de çocuğum kıymetli olur. Bankada bir çocuğun elinde cips gördü annesi de bizimkine verdi. O gün bakkala gittiğimizde cilâlerin önünde durdu baktı baktı ne yediğini çıkaramadığı için birşey istemedi
haline çok gülmüştüm Eczane var burada oğlum her dışarı çıktığında oraya gider ve oradakiler şeker verir. Laf söylesen bir dert söylemesen olmaz. Ama oğlusumu kuruyemiscinin manavın önünden geçirme. Hemen atılır onu ister bunu ister isterse ister
Yahuu ne kadar doluymuşum gece yarısı dokturdum okuyana şimdiden teşekkürler