2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Bende kizima hic hazir mama vermedim 6 ay anne sutu sonra kendi yaptim corbalar yogurtlar benim kizin tatliyala kizartmalarla hic yemez bi cikolata bazen yer o kadar baska hic yani. bebek bezi beni bile dusundurdun esime desem hemen alir
Ama ben nasil bas ederim bilmiyorum. Gercekden sabir isi

Kizlar doktor randevume geldim. Bebegin bacaklarini bukmus cinsiyet gostermedi. Doktora bebegimi hissediyorum artik dedim bana bi ay daha hissedemezsn bagirsak hareketi dedi. ben bariz belli dedim baktim bu isin sonu bi zitlasmaya gidiyo. Vitaminlerime simdi baslatti ayrintili ultrasyonlar icin arastirmayi aramami soyledi. Bebegim tekmeleri cok asagida hissediyordum gercekdende doktor okkadar asadan bebege bakti bence ben hakliyim cok eminim anayim anaaaa

Son düzenleme:
Benim doktorum daha 13. Haftada evet hissettiğin bebek hareketi demişti hatta ben bagırsak değil midir demiştim ısrarla, yok hissedilir minik minik demişti ve o günden beni hissediyorum hatta hissedemedigim de üzülüyorum bebek neden kıpırdamıyor diye. Geçen hafta hastalanmıştım çok fazla serum vs kullanmak zorunda kaldım hiç kıpırdamadı yavrum ama iyileşinceye yine başladı. Sabah babası işe giderken saat çalmaya başladığında bıdır bıdır başlıyor harekete bunları neden anlatıyorum çünkü seninle günlerimiz aynı ve bence tabiki sen de hissediyorsun

Günaydın kızlar . Bizde dün esimle konuştuk ve önümüzdeki ay bebek odasını almakla baslayalım dedik hem taksitli alırız ve sıkışmayız bebek odası için kocaman bi odam var resmen evde . Ayrıca yatak odamada tahta sepet tarzı besikler var onlardan alıcam açıkcası konuşmaların hepsini okuyorum ama ilk çocukta olması ve evimde bol bol yer olması nedeniyle park yatak falan almak istemiyorum . Biraz canım ne isterse onu yapan anne olucam galiba . He bide ben hala hissetmiyorum bebişimi ya bazen bi kıpırtılar oluyor ama ewet bu benim bebeğim diyebileceğim bişey hissetmedim emin olamıyorum o yüzden

Korkma canım yorma kendini dikkat et artık büyüdü o başedebilir annesi stres yapıp daha kötü olma Allaha emanet

kızlar cuma randevum var doktorum dörtlü test yapacağız dedi bu ikili test gibi bir şey mi kan ve ölçüm mü yani yaptıran var mı

bende bugün yediklerimi affedersiniz yedikten sonra çıkartıyorum.sabah ve öğlen ikidir oldu.doktora yazdım henüz cevap gelmedi.midemde hafif yanma oluyor.eskiden bol bol fazla yiyordum şimdi ı ıh tam dolu yemek iyi gelmiyor.sizde de oluyor mu bu haftalarda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…