2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Işığın yolu adlı kitabı tavsiye ederim canım.. Gönül bağını, anlamayı, dinlemeyi o kadar güzel anlatmış ki.. Özellikle annebebek bağlanması konusu işlenmiş.

Işığın yolu adlı kitabı tavsiye ederim canım.. Gönül bağını, anlamayı, dinlemeyi o kadar güzel anlatmış ki.. Özellikle annebebek bağlanması konusu işlenmiş.

Merhaba nasipse bende mayıs annesi olacağım, iş dolayısı ile sizleri takip edemedim. Whstap grubu oluşturuldu mu? Benide ekleyebilir misiniz acaba :)

Hosgeldin cnm. Sahsen herhangi bir grup olusturmadim. Kimsenin gercek kimliginin bilinmemesi tercihim. whatsapta kurulan gruplardan özel kucuk gruplar cikmasiyla ikili dedikodu mesajlarinjn ekran görüntüsü beni benden aliyor

Hoşbulduk :) teşekkür ederim.
Geçen yıl arkadasım subat annesiydi, burdan whtsap grubu olusturmuslardı, çok memnundu, çok sey öğrendim diyordu. isteyen olursa değerlendirelim mi bizde?

Benim pihtilasma sorunu yasayan arkadaslarla bir grubum olmuştu. Illallah dedirtti. Bu benim fikrim tabi. Isteyen oluşturabilir. Ama yasak diye biliyorum

Günaydın herkese. Bütün günümüz sağlıkla huzurla geçsin inşallah. Yanlış bilmiyorsam watsapp grubu kurmak site tarafından yasak.
Alışveriş konusuna gelince benim nacizane fikrim şuan için cok erken olduğunu düşünüyorum onun yerine bir kenara ara ara para koyup son iki ayda alışverişi yapmak daha mantıklı geliyor.
Bez konusundada şimdiden stok yapmamak gerekir heralde. Eylülde doğum yapmış bir arkadaşım var bez stoklamıştı prima çocukta alerji yaptı molfix aldı oda alerji yaptı en sonunda doktor sleepy kullan demiş sleepyden memnun.
Özet olarak bence bisey almayıp kumbara yapalım şimdilik

Günaydın kızlar ben nezle oldum dün ıhlamur icebiliyorduk degil mi ve günde kaç fincana izin vardı.

ben dayanamayıp bi minik ayakkabı aldım :) çok sabırszlanıyorum ama sabretmek en mantıklıısı :)

Reactions: tmz
aynı fikirdeyim, alışveriş için henüz erken, paranızı ayarlayın neleri nasıl istediğinizi kafanızda tasarlayın ama alışverişi son aylara bırakın bencede, para hazır olduktan neler alacağınızı da netleştirdikten sonra alışveriş kolay

benimde gobek deliginin altindaydi ama 2 gundur gobek deligimin ustundede hissediyrm bazen altta da oluyor geziyor sanki

Bide arkadaslar beşik için neler düşünüyorsunuz? Tecrübeli annelerden öneri alabilir miyiz? Nasıl olmalı neye dikkat etmeliyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…