2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Korkma canım inşallah bişe olmaz bebeğine benimde olmuştu doktor ilaç yada iğne verir geçer inşallah sırt üstü yat dinlen doktora gitmeyi ihmal etme geçmiş olsun

doktorun erkekse, yada anne olmamış bir kadınsa nerden bilecek ya boşver sen onu okuduğu kitaplara göre konuşuyor işte, yaşayan bilir bebiştir o bebiş

Benimki daha tam geçmedi bile...cuma öglen yediklerimi çıkardım cmt pazar iyiydim bugün öğlen yediklerimi az önce yine çıkardım...bi de üstüne mide yanması başladı...1-2 gün kendimi iyi hissediyorum kokrkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye...sonra yine aynı...daha normal halime dönemedim hiç

Bende hissttime cok eminim. Bariz ben bebegim diyen hareket bu yani baska birseyle karistiramicak kadar farkli ayrica hamile olmadanda vucudumuzu taniyoruz. yani doktor beni sinir etti. Cinsiyet gostermedi gerci doktor hic ugrasmadi hizlica gosterdi bide bebegim hepden sezeryanimin orda cok asagida tekmeleride orda hissediyorum. 3lu test icinde kan aldilar.

doktorun erkekse, yada anne olmamış bir kadınsa nerden bilecek ya boşver sen onu okuduğu kitaplara göre konuşuyor işte, yaşayan bilir bebiştir o bebiş

Ben dogru cikaran 2 sey var bence birinci 2 gebelik ikinci ben cok asagida hissediyordum tekmeleri doktorda cok asagida bakti bebegi hissettim yerde. Doktor erkekdi biraz o doktor icin degsik diyolar. Simdide ayrintili icin ugramm gerk ozelmi yapsam devletin yine pesinemi kossam bilemedim.

2liyi yaptırmamış mıydın sen? 3lü neden yapılıyor? Sordu mu sana? Zorunlu muymuş kendin mi istedin?

2liyi yaptırmamış mıydın sen? 3lü neden yapılıyor? Sordu mu sana? Zorunlu muymuş kendin mi istedin?

2li yaptirmadim doktor kendi istedi 3luyu hicde umrumda degildi. ben istiyordum cinsiyet usak kitlemis bacaklari. Zorunlumi bilmem bana 2 kez demisti yapmak icin. Galiba zorunludan once rut gitmeye calisiyolar

Çok geçmiş olsun bişey yoktur ama ihmal etme. Kahverengi kanama tehlikesi geçmiş demekmiş. Sen yine de git muayeneye bence

ayrıntılı için devletten randevu al oraya git bence, arada takıldığın şeyler olursa özele de gidersinBen de araştırma hastanesine gidiyorum şimdilik çok memnunum ayrıntılı randevumu da aldım, sadece doğum konusunda kararsızım

Neden ki ikili testin riskli mi cıkmıştı? İkili normal çıkarsa genelde üçlü ve dörtlü yapmıyorlar diye biliyorum. Cinsiyeti hala belli değilse kızdır belki, erkek bebek daha erken belli ediyor kendini

Slm Ya. Ben ikili testeki hcg yi merak ettim nasıl ölcülüyoor % 50 üzeri kız mış % 50 nın altı erkek mış nasıl anlamadım benim ikinci çocm ama diğerinde sormadım nasıl oluyor bu hcg

Canım sen istanbulda mısın? Hangi hastane? Bir de telefonla alınıyor mu, yoksa önce kadın doğuma randevu mu alcaz?

Kızlar benimde bağırsaklarım çok düzensiz ya kabızım ya ishal multivitaminden kaynaklanıyor olabilirmi?
Ve geceleri 7-8 aylık hamile gibi ağırlaşıyorum sağa sola dönerken göbeğim acıyor sanki

Slm Ya. Ben ikili testeki hcg yi merak ettim nasıl ölcülüyoor % 50 üzeri kız mış % 50 nın altı erkek mış nasıl anlamadım benim ikinci çocm ama diğerinde sormadım nasıl oluyor bu hcg

Onu ben bilmiyorum burda bilen arkadaşlar vardır ama sonucun cinsiyet için belirleyici olduğunu sanmıyorum. Çok testte yanılan arkadaşlar oldu burda.

Ayrıntılı randevu özelde ne kadar acaba bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…