2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sen istanbulda mısın? Hangi hastane? Bir de telefonla alınıyor mu, yoksa önce kadın doğuma randevu mu alcaz?
hayır canım ben Denizli'deyim,Pamukkale Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine gidiyorum, telefonla alınmıyor gebelik polikliniğine gidiyorsun zaten onlar ayrıntılı randevusu için radyolojiye gönderiyorlar gün alıyorsun, devlet böyle bir imkanı vermiş değerlendirelim bence, daha önceki gebeliklerimde özele çok paralar verdim şimdilik burdan memnunum, ilerde nasıl olacak bakalım

Kizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbirpozisyonda pipi goremediiiik kız bebekdediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlumegöre verdii
Tebrikler canım..ne güzel haber darısı başıma...1 hafta var daha randevumuza çatlamak uzereyim artık

Kızlar tam olarak annelik hissi ne zaman başlıyor. Bazı arkadaşların okuyorum ama emzirmek ne kadar güzeldir veya karnının büyümesine sevinmelerini bende bunlar olmuyor hatta hala yapabilecek miyim korkusu var yillardir bugunleri beklememize rağmen. Garip garip duygular geliyor bana. Gece uykusuzluğa katlanabilecekmiyim. Altını midem kalkmadan degistirebilecekmiyim, 3 yeğenim var daha hiç altlarini degistirmedim. Bir tek bana mı oluyor bunlar. Bir taraftan da çok heyecanlıyım tüm eşyalarını hemen almak istiyorum. Aynı durumları yaşayan varmı bilmek istedim. Doğum yaklaşınca değişir mi bu duygularım.

canim ilk gebelikde hissetmemen gayet noral 1.2haftaya kalmaz hissedrceksin.aslinda hissediyorsundur ama ayirt etmek zor olabilir ilk gebelikde

cok fazla yedigimde oluyor mide eksimesinden uyuyamiyprm aksamlari

Bende ayni duygular içindeyim. Hamile oldugumu unutuyorum bazen. Hele alt degistirmek

hiç merak etme annelik öyle birşeyki onu kucağına aldığın an aşık olacaksın ona ve üzerine titreyeceksin bazı geceler hiç uyuyamıyacaksın belki de ama bu sana hiç dokunmayacak;" yeter ki o iyi olsun"diyeceksin, ve inan bana hiçbirşeyinden asla tiksinmiyeceksin

canim ilk gebelikde hissetmemen gayet noral 1.2haftaya kalmaz hissedrceksin.aslinda hissediyorsundur ama ayirt etmek zor olabilir ilk gebelikde
Ewet ya bazen kıpırtılar oluyo sanki karınca yürüyomuş gbi ama sonra dyorum ki yok sen kendini çok dinliyosun iyi bi tekne yemeden anlayamicam galiba

Kızlar benimde bağırsaklarım çok düzensiz ya kabızım ya ishal multivitaminden kaynaklanıyor olabilirmi?
Ve geceleri 7-8 aylık hamile gibi ağırlaşıyorum sağa sola dönerken göbeğim acıyor sanki
Ağırlaşma normal bence vücut yoruluyor ve benim de sabahla akşam karnım arasında 7 fark bulursun resmen. O derece büyüyor. Ama ishal ve kabızlık için ev yoğurdu öneririm. Posalı yiyecekler de iş görüyor. Bağırsak düzenleyici yiyecekler yemelisin. Hamilelikte bozuluyor çünkü.

Kizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbirpozisyonda pipi goremediiiik kız bebekdediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlumegöre verdii
Çok sevindim maşallah en ideali bir kız bir erkek. Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…