2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Be

Bende başladım ek gıdaya 90 liraydı vitamin baştan almıyım dedim ama Sonra aldım kullanıyorum decavit gereksiz kilo alımı yapabilir demişti doktor kilodan geçtim ben bebeğe iyi gelsinde İnş
Decaviti bana da yazmıstı doktor ama bende kusma ve ishal yaptı malesef bunun üzerine imom diye bi hap kullanıyorum.

Evet onu bende okumustum :)
Benim merak ettigim bu ultrasonda bebek sata gore 6 gun onden gidiyor yani aslinda 2 tane hesaplama var hangisini kullanmam lazim yani ben 14 haftalikmiyim yoksa 15 haftalikmi :)
Bebiş önden gider o önemli değil boyu uzun olacaktır sen son adet tarihine bakacaksın sadece, maşallah bizimki de 3-4 gün önde babası uzun ondandır diyoruz. ilerde değişebiliyor da. önemli olan son adet tarihinin başladığı gün.

Masallah :) tskr ederim ozaman ben sat'a gore devam ediyim en iyisi

Hangi hesaplamaya gore ayimizi belirliyecez ben daha tam anliyamadim
Benimde 6 gun onden gidiyo ultrasonda. Yani sat'a gore bugun 14+3 ama ultrasonda 15+2.
Kac haftaliksin diye soranlara ne diyecegimi sasiriyorum
Konu komşuya normal gününü söyle ama doktor ultrasyon tarihi uyumuna bakar mesela ben 26 haftalık doğum yaptım ama bebek 21 le uyumluydu 21 haftalık doğum dendi... Yani ultrason tarihi doğum gününü belirleyen şey aslında canım

Canım aynı durumu ben de yaşıyorum hatta sabah ben de yazdım konu ile bilgim yok internette araştırdım biraz kafam karıştı . kanama olunca gel dedi bana da
İnşallah kanama olmaz. Bana doktorum ilk söylediğin de hiç bilgim yoktu. İnsan başına geldikçe araştırıyor. 20 haftadan sonra belli oluyormuş net olarak. Çünkü ilerleyen haftalarda rahim büyüdükçe yukarı çıkabiliyormuş.

Benim programda hamilelikte 1 ay 40 den hesaplanır yazıyor ama bazı arkadaşlar kabul etmiyor mantıklı aslında yoksa 9 ayda değil 10. ayda doğurmuş oluruz bebişleri :)
7*4 28 eder biz 4 hafta doldum 1 ay diyoruz ama aslında 30 gün 1 ay eder canım program doğru söylüyor mesela ay ilerledikçe program geç tarih atıcak mesela ben pazar gunu 16 hafta bitiyor ama 4. Ayım taaa diğer cuma bitiyor o 5 gun 30 gün hesabı

Bu haftalarda anne adaylarında kabus kötü rüya sık olabilirmiş. Bi internet sitesinde okumuştum. İçin rahat olsun, hiç strese sokma kendini

İnşallah öyledir canım.yarını dörtgözle bekliyorum. Gerçi rüyada kanda ( kanamam olduğunu da) gördüm öyle rahatları yorum içimi

Anladim canim tskr ederim

Evet onu bende okumustum :)
Benim merak ettigim bu ultrasonda bebek sata gore 6 gun onden gidiyor yani aslinda 2 tane hesaplama var hangisini kullanmam lazim yani ben 14 haftalikmiyim yoksa 15 haftalikmi :)
Canım sen 15le uyumlu 14 haftalık sın bu şuan çok önemli değil zaten geri olmadı sıkıntı ileri olmadı 3 haftadan sonra sıkıntı... Riskler 21 haftadan sonra oluyor malesef... Ya başta olup gelişmeyip düşüyor yada 21 sonrası ortaya çıkıyor yada son haftalarda çıkıyor... En tehlikelisi 21 sonrası çıkan durum li ben yaşadım.. Ne yaparsan yap ne yersen ye olmuyo bebek haftasına yetişmiyor... İnş birdaha aynı şey başıma gelmez ve İnş kimsenin başına gelmez ama buda işte tıpkı ikili test gibi tombala yani malesef 10 gebede 1 oluyor... İnş biz hiç bunları yaşamıcaz büyük olsun küçük olmasınlar içimiz rahat eder nolur erken doğururuz 39 değilde 36 da doğar olay bu ama gerilik öyle değil hergün büyük risk oluyo.... Dualarım hep bu yönde İnş hiç kimse bu durumda olmasın

Maalesef eşim iki yumurtayı birbirine vurup kıramayan biri pek yardımı olmuyor bu süreç her türlü yıpratıcı sonucu güzel olur inşallah yardımcı bir kadın araştırıyorum ama onlarda o kadar saçma fiyatlar istiyorlar ki

İnşallah öyledir canım.yarını dörtgözle bekliyorum. Gerçi rüyada kanda ( kanamam olduğunu da) gördüm öyle rahatları yorum içimi
Canım kan gördüysen rüyanda zaten geçersiz olmuş lütfen takılma bilinç altı oyunu bunlar bu haftalardan sonra kabus olayı herkeste artıcak malesef bu rahat yatamıyo olmak hani hep aklımızda korkular var... Ve kan basıncı ile ilgili benimde başladı canım bol dua edip okuyalım kendimize

Benimkide aaa aşkım yorma kendini der... Hadi kalk şuna yardım ediver derim çok yorgunum yaa der... Gülermisin ağlarmısın.. Bırak kalsın diyo herşeyi ev batsın umrumda değil ama ben kuduruyorum sürekli ayaktayım malesef

Bende temizlik için yardımcı bayan alıyorum. Tam zamanlı güvenebileceğin birini bulmak zor, dediğin gibi yüksek maaş istiyorlar

amin inşallah Allahım hepimize kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Gecmis olsun canim Allah'im kimseye yasatmasin ama basimiza hersey gelebiliyor malesef. Gelen herseyide kabullenmemiz lazim zaten hakkimizda hayirli olan neyse o olsun. Allah'im sag salim hayirli evlatlar kucagimiza almayi nasip etsin insallah

öyle canım gerçekten süreç yıpratıcıydı babası olarak onunda hakkı bi süre sessiz kalayım tartışma olmasın sonra koyarız ismini, sağlıkla Doğsunda bi kaç gün isimsiz bile kalabilir

Yaaa Doğu çok güzel, bende Batı İstiyordum erkek olsaydı
Doğu ismine aşırı alıştım hatta bebeğimi severken Doğu diyorum ya
teşekkür ederim Doğu ismine sıcak bakmayan Yok nerdeyse sevindim

Çok haklısın en doğrusu o aslında
canım ben gynoferrasonal kullanıyorum 12. Haftadan beri ayrıntılı yapılırken genel kontrolüm yapılacak o zaman varsa bi eksik takviye kullanılacak. Magnezyum için de yazdı kontrole gittiğim doktor ama tüp bebek doktorum kullanma gerek Yok besinler ile alıyorsun diyor , almadım bile eczaneden

Evet bizde de durum o maalesef iyiler hoşlarda erkeklerin genel sorunu bu sanırım
Bende temizlik için yardımcı bayan alıyorum. Tam zamanlı güvenebileceğin birini bulmak zor, dediğin gibi yüksek maaş istiyorlar
Haftanın beş günü yarım gün alayım diyorum 2000 tl diyor yemek yapmam ütü olmazsa iyi olur şartları da en düşük isteyen asgari ücret İstiyor maalesef yarım güne biz zaten 3 kişiyiz çocukta okula başlayacak evime göre bana çok yüksek geldi inşallah en kısa zamanda kafama göre birini bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…