2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ekmek yemiyorum çok az bazen canım isterse ama salatayı çok yiyorum et ürünlerini daha çok yiyemiyorum. Etraftan o kadar çok şey duyuyorumki onu ye bu ye şunu ye diyorum heralde ben beslenemiyorum
Bende öyleyim canım beyaz ekmek çok yerim normalde , hamilelik öncesi et, balık, hamurişi,çay çok severdim ondanda tiksindim Tatlıya bayılırım sewdiğim şeyleri yiyince midem ekşiyor. Buğday ekmeği, köy ekmeği , kepekli ekmek ne varsa denedim 3 aydır kilom aynı bakalım 4. aydayım kilo aldığımı sanmıyorum

biraz akıntı ile karışık kahverengi geliyor ama dr önemli değil o dedi. her hafta düşük önleyici var onu vuruluyorum.

Tatlı ben sevmezdim, halende canım istemiyorum hep ekşi şeyler yiyorum. 3 ay resmen limonu tuzladım tuzladım yedim. Ama midem ekşimeye başlayınca bıraktım. Aslında kilo almamak bence iyi benim dr um 5 aya kadar almamak normal 5 aydan sonrada sınırlı alırsak daha iyi olur dedi. Bence ilerde çok alacağımız için şimdi almayalım daha iyi.

benim de bebeğim tüp bebek ve benim de plasentam aşağıda
bana da doktor ilişki, ağır iş, uzun yol yasak dedi
inşallah çıkar yukarı
Bendede benzer durumlar, doktor yolculuk konusunda birsey dememisti sormakta gelmedi aklima o an, yakin zamanda uc saatlik yola gidecektim problem olurmu ki ?

şöyle bir şey buldum bu galiba doğru hesap
GEBELİK HAFTALARININ DENK GELDİĞİ AYLAR
4 hafta 2 günlük gebelik = 30 günlük = 1 aylık hamile oluyorsunuz.

5 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 35 günlük = 1 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
6 haftalık gebelik kaç aylık oluyor = 42 günlük = 1 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
7 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 49 günlük = 1 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
8 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 56 günlük = 1 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
8 hafta 4 günlük gebelik = 60 günlük = 2 aylık hamile oluyorsunuz.
9 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 63 günlük = 2 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
10 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 70 günlük = 2 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.
11 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 77 günlük = 2 ay 17 günlük hamile oluyorsunuz.
12 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 84 günlük = 2 ay 24 günlük hamile oluyorsunuz.
12 hafta 6 günlük gebelik = 90 günlük = 3 aylık hamile oluyorsunuz.
13 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 91 günlük = 3 ay 1 günlük hamile oluyorsunuz.
14 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 98 günlük = 3 ay 8 günlük hamile oluyorsunuz.
15 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 105 günlük = 3 ay 15 günlük hamile oluyorsunuz.
16 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 112 günlük = 3 ay 22 günlük hamile oluyorsunuz.
17 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 119 günlük = 3 ay 29 günlük hamile oluyorsunuz.
17 hafta 1 günlük gebelik = 120 günlük = 4 aylık hamile oluyorsunuz.
18 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 126 günlük = 4 ay 6 günlük hamile oluyorsunuz.
19 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 133 günlük = 4 ay 13 günlük hamile oluyorsunuz.
20 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 140 günlük = 4 ay 20 günlük hamile oluyorsunuz.
21 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 147 günlük = 4 ay 27 günlük hamile oluyorsunuz.
21 hafta 3 günlük gebelik = 150 günlük = 5 aylık hamile oluyorsunuz.
22 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 154 günlük = 5 ay 4 günlük hamile oluyorsunuz.
23 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 161 günlük = 5 ay 11 günlük hamile oluyorsunuz.
24 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 168 günlük = 5 ay 18 günlük hamile oluyorsunuz.
25 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 175 günlük = 5 ay 25 günlük hamile oluyorsunuz.
25 hafta 5 günlük gebelik = 180 günlük = 6 aylık hamile oluyorsunuz.
26 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 182 günlük = 6 ay 2 günlük hamile oluyorsunuz.
27 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 189 günlük = 6 ay 9 günlük hamile oluyorsunuz.
28 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 196 günlük = 6 ay 16 günlük hamile oluyorsunuz.
29 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 203 günlük = 6 ay 23 günlük hamile oluyorsunuz.
30 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 210 günlük = 7 aylık hamile oluyorsunuz.
31 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 217 günlük =7 ay 7 günlük hamile oluyorsunuz.
32 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 224 günlük = 7 ay 14 günlük hamile oluyorsunuz.
33 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 231 günlük = 7 ay 21 günlük hamile oluyorsunuz.
34 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 238 günlük = 7 ay 28 günlük hamile oluyorsunuz.
34 hafta 2 günlük gebelik = 240 günlük = 8 aylık hamile oluyorsunuz.
35 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 245 günlük = 8 ay 5 günlük hamile oluyorsunuz.
36 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 252 günlük = 8 ay 12 günlük hamile oluyorsunuz.
37 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 259 günlük = 8 ay 19 günlük hamile oluyorsunuz.
38 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 266 günlük = 8 ay 26 günlük hamile oluyorsunuz.
38 hafta 4 günlük gebelik = 270 günlük = 9 aylık hamile oluyorsunuz.
39 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 273 günlük = 9 ay 3 günlük hamile oluyorsunuz.
40 haftalık gebelik kaç aylık oluyor= 280 günlük = 9 ay 10 günlük hamile oluyorsunuz.[/QUOTE]

Kizlae kullandiginiz vitaminler demir vs ishal veya bulanti yapti mi? Bende baya ciddi ishal var 2 gundur. Isten ciktim Doktora geldim bekliyorim cok endiselendim.
Haftasoni disarda et yemistikm acaba cig miydi ben anlamadim ici. Listeria da ishal yaparmis. Cok canim sıkkin. Bakalim doktor ne diyecek

Sanırım bu durumlarda en iyisi 45-50 yaş ihtiyacı olan birini bulmak. Evet yüksekmiş canım.

Ahh hayirli olsun netlesmis doktor bana en son kiz oldugunu dusunuyorum dedi ama cok da emin degil gibiydi. Bende bi doktora daha gittim tabi teyit ettireyim dedim Ama benim tatli yavrumun bu seferde bacak arasinda kordonu vardi o doktorda kiza benziyor dedi. Kizdir heralde artık. Dün ona oyun halısı ve kundak gibi bişey aldım yapıştırdım pembeleri. Ayy ama oyin halisinin ustunde benim oynayasim var cok tatli pofidik bisey

Bendede benzer durumlar, doktor yolculuk konusunda birsey dememisti sormakta gelmedi aklima o an, yakin zamanda uc saatlik yola gidecektim problem olurmu ki ?
ben 2 saatlik falan yol gittim, dönüşü de var
bir sıkıntı olmaz bence
doktorun bahsettiği herhalde şu uzuun saatler süren yolculuklar

Bana kan ilacı verdi Dr bende şişkinlik ve döküntü yaptı vcudumda bıraktım şuan balık yağını içiyorum bebek için haftaya degistrcm ins o iyi gelir

geçmiş olsun, ben de öğretmenim sürekli ayakta olmak yoruyor gerçekten

geçmiş olsun size de, ben de nöbetlerde çok yoruluyorum ve anlayışsız bir müdür yardımcısına sahibim korkuyorum birşey olacak diye. rabbim meleklerimizi korusun inşallah

Vinalac ben iciyodum ama sonra gittim kendim decavit aldim icerigine baktim cok az fark var hatta decavitte bazilari daha fazla var. omega 3 icin bana duosvit verdi les gibi icemedim illa ic diyo baska vereyim dedi verdi soruyo iciyo musun diye icemiyorum dedim o zaman krill yagi al dedi daha az kokuluymus illa takti omega 3 e. Icmesek nolur ben balik da yiyemiyorum

Bu arada decavit haricinde demir hapi iciyorum gyno ferro sanol fena degil memnunum. Demir hpini tahlil yapip oyle verdi belki eksiklik yoktur sende. Ama magnezyum ya da kalsiyum bana da vermedi doktor.

[/QUOTE]
Aynen bu canım ama bursa mesela 17 haftalık 4 aylık oluyorsunuz diyor aslında 4 ay doldu 4den gün alıyorsun tani 5e gün topluyorsun

Benim programda hamilelikte 1 ay 40 den hesaplanır yazıyor ama bazı arkadaşlar kabul etmiyor mantıklı aslında yoksa 9 ayda değil 10. ayda doğurmuş oluruz bebişleri :)
40 haftanin bir haftasi adet, bir haftasi adetten sonra yumurtlamaya kadar gecen sure.
Geriye kaliyo 38 hafta. 9 ay 36 haftaya esitse geriye kalan 2 haftayla aslinda 9 ay 15 gun suren hamilelige denk geliyo diye dusunuyorum. Ama 4 haftalik diyince tam bir aylik da olmuyo. 4 hafta 28 gun yapiyor. Hesap biraz karisik. Ama eklenen liste bana mantikli geldi.

Maşallah cinsiyeti belli değil mi henüz? Yiğit Ali çok güzzel bir isim, bizde kız olursa Nehir Bera olacak nasipse tabi :)

Bana 12 hafta 6 gun ken erkek dedi 17 haftalik gittimde bebegim gostermedi kizimdada 17 haftaya kadar erkek dedikleri icin henuz birsey alamiyorum tabi haftaya gidecegim insallah artik kesinlesir. Yigit ali istiyorum bende kizim olursa asya cok istiyordum yanina isim arayisindaydim kiza donerse isim arayis devam edecegim. Insallah hepikizin biran once kesinlesir. Nehir berada guzel isim gerci dogana kadar isim hep degisiyo ama ben herkezde sabitledim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…