- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.901
Onların sallananları da var, ben de dün baktım daha :) baby mall da bir sürü bebek takımı var, bebek küçükken beşik görevi gören sallanan var, istersen sabitleyedebiliyorsun. Sonra rafları dışarı çıkarıp beşiği büyütüyorsun. Çok kullanışlı geldi ama bilemedim.Ben baktım. Büyüten beşik iyi güzel de sallanmıyor. Aldığıma pişman olur muyum ki. Normal sallanan besikle idare edip baza sistemine geçemez miyiz
Benim kontrolüm de perşembe, ne cinsiyetini öğrenebildim ne hissedebildim dahaHerkese mutlu sağlıklı güzel haberli haftalar diliyorum.. Bu hafta kontrol var heyecanla cumayı bekliyorum.. Bu arada benim minnak artık ben burdayım anne demeye başladı çok şükür darısı hissetmeyen annelerimize
Onların sallananları da var, ben de dün baktım daha :) baby mall da bir sürü bebek takımı var, bebek küçükken beşik görevi gören sallanan var, istersen sabitleyedebiliyorsun. Sonra rafları dışarı çıkarıp beşiği büyütüyorsun. Çok kullanışlı geldi ama bilemedim.
Zaten bebeği hunharca sallamayacağım, çok sallamak bebeğin beynine zarar veriyor diye duymuştum. Mantıklı da aslında, çocuğu sersem edip uyutmak sağlıklı olmasa gerek. O nedenle hafif sallamalı beşikler en ideali gibi geldi bana
Canım ben 7. Aylar falan kışa denk geldiğinden masko’ya gidip baktım alacağım yeri belirledim fiyatlar 4 binden 8 bine kadar var herşeyi seçtim 7. Ay bi dolsun hayırlısıyla sipariş vericem gidip..Arkadaşlar bebek odası almaya karar verdim . Kızıma park yatak almıştım. Bunda da büyüyebilen beşikli oda takımı almak istedim, dönüşümlü kullanırlar zamanla, var mı alıcak olan . Araştıran oldu mu hiç ,
Ben bayiliyorum bazi takimlara boyle ustlugunu eldiven gibi kivirip kullanabiliyorsn boylece eldiven gibide cikmiyor o takimdan almistim ikinci dusugume
Kızlar bu hastane çıkış setlerinden 3lü 4 lü 10 lular var. Hangisini almak daha mantıklı?
Benim kontrolüm de perşembe, ne cinsiyetini öğrenebildim ne hissedebildim dahanasıl hissedebiliyorsunuz? Ben neden hissedemiyorum
Günaydın...
Arkadaşlar aile hekimliğinden sizi arıyorlar mı ben kayıt yaptırmıştım ama ne arayan ne soran var
QUOTE5 ve 1o lu olarak toplam iki takım mı aldınız?? Hangi marka aldınız memnun kaldınız mı?[/Ikisi de kullanışlı. Ama ben bi 5 li vi 10lu almıştım oglum da bu bebeğim içinde aynı şekilde alicam. Biraz da bütçe meselesi Sonuç ta aileye yeni bir birey katılıyor
Neden biberon alıyorsun ki? İlk 6 ay zaten sadece annesinin tombul memişlerinden mis gibi sütler emecek sonra da yine hem emecek hem ek gıda yiyecek, sonra eğer çalışıyorsan sağıp bırakmak ve biberonla beslemek gerekebilir...şimdiden biberon fikri...bilemedim nasıl...oğlumda ben hiç biberon kullanmadım 1buçuk yaşına kadar çalışmaya başlamamıştım hep emzirdim...hele o ilk zamanlar sütüm gelsin diye emmesi gerekiyordu biberon kolay gekir emmez korkusuyla hiç almadım azmetti sütü çıkardıGünaydın güzel anneler. Bana fikir verin kafam çok karıştı.trenyoldan hediye çekim var.bende biberon alayım dedim.ne çok çeşit vermiş ya.eğik uçlu düz uçlu kauçuğu silikonu.yok 0 aylığı yok 2 aylığı.marka desen bi dünya offfne alsam ki ???????
Günaydın...
Arkadaşlar aile hekimliğinden sizi arıyorlar mı ben kayıt yaptırmıştım ama ne arayan ne soran var
Neden biberon alıyorsun ki? İlk 6 ay zaten sadece annesinin tombul memişlerinden mis gibi sütler emecek sonra da yine hem emecek hem ek gıda yiyecek, sonra eğer çalışıyorsan sağıp bırakmak ve biberonla beslemek gerekebilir...şimdiden biberon fikri...bilemedim nasıl...oğlumda ben hiç biberon kullanmadım 1buçuk yaşına kadar çalışmaya başlamamıştım hep emzirdim...hele o ilk zamanlar sütüm gelsin diye emmesi gerekiyordu biberon kolay gekir emmez korkusuyla hiç almadım azmetti sütü çıkardı
Günaydın...
5 ve 1o lu olarak toplam iki takım mı aldınız?? Hangi marka aldınız memnun kaldınız mı?
Bana aşı için dedi ki sağlık ocağı 20.haftada gel daha doğrusu bebeği ne zaman hissedersen ozaman gel ama 20.haftadan önce yaptırmamCanim gunumuz seninle ayni :)
Beni kayit yaptirmadigim icin aramislardi gelmemi ve kayit yapmami soylediler. Gittigimde kayit yaptik ve tetanoz asisi icin bana randevu verdiler. 2 hafta sonra asi zamanim var sende bu hafta bi ugra asi icin randevunu ayarla bence?
Çok ilaç aldım 7 haftada kanamam oldu ondan bu yana iğne ilaç tedavisine devam ediyorum eşim gidip kayıt yaptırdı hatta aşı için falan aramamaları Çanımı sıktıhiç doğumla ilgili ilaç almamışsındır. Benim düşük için ilaç kullandığımı görüp aramışlardı hamilelik var mı diye.Benim bu ayın 12 de kontrol var aile hakimliği de sanırım aşı yapacaklar.sen git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?