- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #13.941
Ben ayri deterjan almam sanirim. Haci sakir sabunu rendeler onu kullanirim. Bebekler icin satilan deterjanlarda kimyasal dolu. Kimyasali minimuma indirmek icin sabun tercih edecegim.Kızlar bebek çamaşırları için hangi deterjanı kullanmayı dusunuyodunuz oğlumda Dalan kullanmıştım bunda ne alicam gene Dalan mi alsam acaba
Bebeğin boyuna kilosuna göre değişir 0-3 aylıkların bile kendi içinde farklı kalıbı boyu bedeni var aslında...oğlum 4 kiloydu bi arkadaşım tulum ve 2li takım getirmişti 10 günlükken falan, ben onları hiç giydiremedim çok küçüktü2. Bebegi dogacaklara bi sorum var kizlar. Benim gordugum butun bebekler yeni dogdugunda uzerlerindeki kiyafetler buyuk gelio. Yani hastane cikis setleri bile boyle buyuk mu oluyo anlamadim valla. Zaten az alicam 0 1 ay olanlari ama onlarla tam otursun ustune diyorum.
Beni de hiç aramadılar. Bi vitamin verip gönderdiler, onu da hiç kullanmadım zaten. Tetanoz aşısı mı olmamız gerekiyor? Hangi haftalarda? Benimki geçmedi inşallah 16+3 üm
Günaydın güzel anneler. Bana fikir verin kafam çok karıştı.trenyoldan hediye çekim var.bende biberon alayım dedim.ne çok çeşit vermiş ya.eğik uçlu düz uçlu kauçuğu silikonu.yok 0 aylığı yok 2 aylığı.marka desen bi dünya offfne alsam ki ???????
Günaydın hanımlar. Bizde biseyler almaya başladık. Civilde indirim vardı park yatak aldık. Ortak bir renk aldık kardeş nasip ederse inşallah ondada kullanırız diye. Bebek deterjanlarıni aldık. Banyo malzemelerini aldık kova küvet vs. Allah sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah. Daha hiç kıyafet almadık tam ne almam gerektiğini araştırıyorum. 10 lu takımdan bir tane almak yeterlimi? Her markanın aynı mı içinde ki ürün çeşidi.
Teşekkür ederim. Tamam bende bunu merak ediyordum paketin içinde en çok kullanılan hangisi olur diye çok iyi oldu. Battaniye bir örgü bir polar var eşimin bebeklikten. Bir kaç tane penye battaniye almam lazım.10lu takimdan 1 tane alirsin ama penye battaniyeni yedekleyebilirsn kusuyo felan lazim olur ilk cocuksa bide icine ilk giydigi boyle zibindan once kollu birsey var zibin yerine giyiyor adini unuttum simdi onda 3 dort tane olmali marka olarakda mini damla sanki digerlerinden daha pamuklu yumusacik gibi onun disinda alt ust takimlari alirsn zibin felan
2. Bebegi dogacaklara bi sorum var kizlar. Benim gordugum butun bebekler yeni dogdugunda uzerlerindeki kiyafetler buyuk gelio. Yani hastane cikis setleri bile boyle buyuk mu oluyo anlamadim valla. Zaten az alicam 0 1 ay olanlari ama onlarla tam otursun ustune diyorum.
Ben kendi beyazlarimizdada beyaz sabun kullaniyorum. Rendeleyip şişeye dolduruyorum. Üstüne su bir kaç gün bekleyince sıvı deterjan gibi oluyor. Öyle kullanıyorum. Gerçekten çok işe yarıyorOğlumun kıyafetlerinde de sarı lekeler oluşmuş. Beyaz sabunu rendeleyip bir leğende sıcak suyun içinde 1 gece beklettim. sabah 60 derecede makineye attım. çoğu çıktı
Teşekkür ederim. Tamam bende bunu merak ediyordum paketin içinde en çok kullanılan hangisi olur diye çok iyi oldu. Battaniye bir örgü bir polar var eşimin bebeklikten. Bir kaç tane penye battaniye almam lazım.
hacı şakirin sabun tozu var kuzenım hep onu kullandı çok memnunduBen ayri deterjan almam sanirim. Haci sakir sabunu rendeler onu kullanirim. Bebekler icin satilan deterjanlarda kimyasal dolu. Kimyasali minimuma indirmek icin sabun tercih edecegim.
Dogru söylüyorsun.Hemen araştırıyorum internetten. Teşekkür ederim.Aynen bide alt degisme bezi var bunla ilgili fikir verim kizima aldik alti naylon asla su gecirmez ustu pamuklu bu arada naylonu sert degil cok rahat her sekil katlaniyor guzel tarafi bazilari bi zaman sonra naylonu felan bozuluyor bunu biz 12lira felan aldik 2 bucuk yildir kullaniyorum hala ilk gunki gibi yastigiylaberaber bir hemde bi hastane flan yada evde cok rahat kullanabilirsn ilk aylar malum diski nerdesyse basa cikiyor.
Can'ım henüz bir şey almadım. Etraftan herkes bir şeyler söylüyor. Birşeyler almak için :) henüz kim ne alacak bilmediğimden gereksiz yere almak da istemiyorum. Bir de taşınma işimiz var. O netleşsin de.Dolunay22 ne yaptın canm almaya başladın mı biseyler
oh maşallah ne güzel. Evet aldık civilde indirim vardı ordan aldık babyforce kaliteli görünüyor ama kullanımda belli olacak tabiki. Bizimde bebek arabası ablamın iki taneymis kanz marka birini bize verecekCan'ım henüz bir şey almadım. Etraftan herkes bir şeyler söylüyor. Birşeyler almak için :) henüz kim ne alacak bilmediğimden gereksiz yere almak da istemiyorum. Bir de taşınma işimiz var. O netleşsin de.
Ama ufak ufak gelen hediyeler var sadece. Şimdiden 10 tane kadar badisi falan var. 3 pike :)
Bi iki takım.
Önce arkadaşla liste yapıcaz. Gelecek 6 ay boyunca ihtiyaç listesi.
Bebek doğunca da çıkılamıyor malum.
Park yatak almışsınızne marka aldınız?
Cnm senin ikiz miydi?
Bende deneyeyim canım onları öyle görünce üzüldüm yesyeni kaldırmıştım o halde başkasınada verilmez çok sağol deneyeceğimOğlumun kıyafetlerinde de sarı lekeler oluşmuş. Beyaz sabunu rendeleyip bir leğende sıcak suyun içinde 1 gece beklettim. sabah 60 derecede makineye attım. çoğu çıktı
Ayy çok tatlı :)Evt cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?