2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Arkadasim bumalima girme seni anliyorum cocuklarin kucuk ama Allah bunun gucunu sevgisini ve sabrini verecektir. Cok guzel gunleriniz olacak insallah hep iyi dusun yeterki bebegin saglikli olsun. Sen kendine dikkat et biliyorum bende sezeryanliyim hatta sezeryan oldumda daha cocuk yapmam dedim acisindan ama bunlar hep geciyor. Evinde huzur nesen eksik olmasin bunlar bizim evimizin nesesi olacak insallah. Hic sitresde yapma sıkınti sitres tansiyon yukseltiyor kafana taktikca yukselir seni Allah yaratti sana dayanma gucude verecek insallah bebegin ve sen iyi olacaksiniz. Bénde nazim kimse gecmez annemden kaynanamdan sansim yok ayaklarimin ustune dogdum dogali durmak zorundayim tek basima buyutuyo gibi birseyim esim hic bana oyle yardimi bile olmaz iki cocuk cok zorlanicam biliyorum ama Allah bana o gucu verecek insallah ve sanada

Canım benim oğlum 26 aylık biizde başladık. Bu fisher priceın müzikli ve konusan lazımlığı var. Şeklide aynı klozet gibi. Oğlum bayıldı. Çiş yapınca yani su değince şarkı çalmaya başlıyor. O da bildiği için hemen çişini yapıyor. Yapandan üretenden allah razı olsun. Deneyebilirsin bence. Şiddetle tavsiye ederim.

Arkadaşımda kullanıyor çok memnun olduğunu söyledi. netteki yorumlarda da sesinin çok az çıktığı çocuğun dikkatini çekmediği yazıyor. açıkçası kafam karıştı. Acaba alsam mi oğlumun dikkatini çeker mi yoksa oyuncağa mi çevirir, kararsiz kaldim. Bu arada sana da kolay gelsin inşallah kolaylıkla öğrenirler

loveren semabsrn Her çocuk aynı değil...hepsi aynı anda yürüdü mü konuştu mu diş çıkardı mı, hayır!!! Oğlum ilk dişini 10 aylıkken çıkardı o boş damaklarla çiğnedi balığı tavuğu garibim Tuvaleti de aynı anda öğrenmeyebilirler. Kenarda o süslü lazımlık bulunsun, mümkünse oyuncak gibi değil koridorda ya da tuvalete yakın yerde sadece tuvalet için kullanılacağını söyleyin ve sorun ister misin buna yapmak diye olmuyorsa zorlamayın...ben sınıf ögretmeniyim oğlum 65 aylık kendi kendine harfleri öğreniyor ama bu yıl da anasınıfına verdim çünkü kalemi düzgün tutamıyor parmak kasları yazı yazacak kadar olgunlaşmamış gitse eziyet olacaktı biraz daha oynasın ömür boyu oynayacak...Sizinkiler de tuvalete gidecek ha 1 ay önce ha 1 ay sonra kardeşi olacak diye sıkıştırarak şimdiden soğutmayın hele bunları çocuğun yanında hiç konuşmayın konuşturmayın...deneyin ama istemiyorsa zorlamayın kendi istemeden bu iş olmaz...siz sakin olun onlar da sakin olsun acele ettikçe iteledikçe ters teper...Relax canlarım

Çok teşekkürler canım. Benim oğlum heves etti sürekli çişim geldi diye banyoya koşuyoruz. Bazen yapıyr. Bazen bir kaç damla ıkınıyor zorla :) sırf ona oturmak için..bezini henüz çıkarmadım. Suan bi 20 25 gün böylr gidiyoruz. Çıkarınca alışır altına yapmaz umarım. Ben memnunum sesi bize geliyor. Baya iyi geliyor. Çalan şarkıyı ezberledi söylemeye çalışıyor kendi dilince :) bence deneyin :) size de kolay gelsin :)

Benimde çin takvimi tutmadi aslinda çok inaniyodum sasirdim nub ne oluyo..?

Benim kizimin ismi Alya bebegim de erkek dedi drumuz Ayaz dusunuyoruz

Mrb kaucuk hic onerilmiyor biberon da lansinoh ve dr brown oneririm

Kızlar bebek çamaşırları için hangi deterjanı kullanmayı dusunuyodunuz oğlumda Dalan kullanmıştım bunda ne alicam gene Dalan mi alsam acaba
Kizim 1.5 yaasinda dalin ve hacisakir kullaniyorum bebegimde de bunlari kullanirim yine dalinin yumusaticisinida aldim

Genelde 0 3 ay oldugundan bol duruyo hastane cikislari ama fotograf cektiriceksen tekli satilan şık tulumlar var uzerinde cm si yaziyo bebeginin asagi yukari boyunu ogrenirsin ona gore alirsin

Ates olceri temassiz alicaksaniz sicaklik olcere gerek yok benim de temassiz hem odanin hemde banyo suyunun isisini olcuyoruz

Mrb benim kizimda 1.5 yasinda ve bu planli bi gebelik degildi ilk hamile oldugumu ogrendigimde cok agladim kizima haksizlik yaptim dedim daha ona doyamamisken onunla yasamaya alisamamisken yeni bir bebek cok korkutucuydu 1 hafta boyunca kizim agladi ben agladim sutten keserken simdi bile ara ara istiyor ve resmen canim aciyo vardir bunda da bi hayir diyorum artik ama elbette sizin durumunuz daha zormus demekki sizin icinde boylesi hayirliymis Rabbim evlatlarimiza can sagligi versin ins

Ilk gebeligimde ikisinide kullanmistim ama bu gebeligimde drum decavit vermedi hergun 1 meyve yiyosan gerek yok dedi yalniz ilk gebelikte doguma yakin dr fazla ilactan dalak buyumesi olmus hemen ilaclarin hepsini kes demisti

Kusura bakmayin Topladim yine.

sakliyordur. Ben de bilmiyorum cinsiyeti

canim saglicakla rahat bir dogum yaparsiniz umarim. Ablamda 3 uncu oglunu bekliyor, kaza kursunu. Ama teyzesi olarak ben heyecanla bekliyorum her halukarda severiz huylari tipleri farkli farkli zaten. 10 uncu erkek bile olsa farketmez.

Kızlar göğsünden süt gelen varmı

Sanırım benden de geliyor öyle damla görmedim ama göğüs uçlarımda sut cikacak yerlerde yani sarımtırak noktalar var erken degil mi yaaa
Benimde gogus uclarim delinmis, icindede beyaz /sarimsi kivamli bir seyler topaklanmis Kremdir diye dusunmustum. Ilk hamileligim. Dehsete dustum.

Yok canım sıkmıyorum ama ben pek sudyen kullanmıyorum. Yanı dışarı çıkarken takarim ama o zaman bile zor eve atarım kendimi Sanki sıkıyorlar beni .
sutyeniniz yanlis beden olabilir. Bir beden buyuk filan deneyin

Tatanoz aşısı evet gebelikte 2 doz vuruluyor sonrasında 3 doz 5 doz tamamlarsaniz ömür boyu koruma.sagliyor
tetanoz asisi 10 yil Max diye biliyorum sonra yine yapiliyor. Yoksa cocukken hepimiz yapildik

Zaten yakin zamanda kontrolum var. Vajinal kultur bakar herhalde soyledigimde. Bide bosey daha sorucam o vajinal kultur alirken spekulum denilen aletle aciyomu yoksa uzun kulak cubugunu direk mi sokuyo
canim Ben amniyotik kesem patladi diye panikle gitmistim. Canim tatlidir ama o gun bebegin korkusundan hissetmedim. Zaten doktor onlugunun altina mi sakliyor ne hic gormedim o aleti :)

kizlar Azerbaycanda tetanoz asisi diye birsey yok.hamilelere yapilanini hic duymadim.banada yapilmadi. ne de dogumda tetanoza yakalanini duydum.gereksiz bence.bilemiyorum.
Bana da bahsetmediler amerikadayim. Sorayim doktoruma. Bana grip asisi vurdular 12 haftada. :)
Arkadaslar kimse vitamin ilacı kullanmıyor mu
Ben kullaniyorum. Gece uyumadan once atiyorum. Arada bir midem bulanip kusuyorum
Kan degerleri ciksin hepsi birlikte yorumlaniyor.o bile Oran veriyor 1000 de1 gibi. Simdiden siz hic panik yapmayin. Tip bunlari can egrisi seklinde yorumluyor. Can egrisinin tepesinde de olsaniz kuyrugunda da hep bir istatistiksiniz yani bir kesinlik yok. Yani kafanizi bulandirmayin. Rahat olun

F fcevriye canım ben lisedeyken bile eve gelince hemen atardım sudyeni bedeni bol aslında birde ek kullanıyorum. Ama alismadigim için kullanamıyorum. Hele yatarken sudyen kullanmak bana gore bağlı yatmak gibi.

tired canım aynen dediğin gibi hiç zorlamıyorum kendisi gelmek istiyor tuvalete. Lazimlik tuvalette cisin varsa otur oglum o oyuncak degil diyorum evet var diyor fakat yapmiyor. Zorlamiyorum bende ama dışarıdaki insanların etkisi çok fazla. Lazimligi ben almadim mesela hediye geldi baslasin artik tuvalete yapmaya dendi. Nette kadir tugcu yu okurken tuvalet egitimi kopeklere verilir cocuklarinizi zorlamayin yaziyordu. Acaba 18 aylıkken tuvaletini gösterdi bikac kere kaçırdım mi düşüncesi geçiyor ara ara aklımdan. Kaçırdıysam ne yapabilirim ki.

Takma canım sen , çok acımasız birine denk gelmişsin sadece , Allah bilir neyin ne olacağını

Canım ben de antalyadayım. Ben de düzenli olarak endokrinolojiye gidiyorum özel bir hastanede. Kontrollerim için de bir prof.a gidiyorum perinatolog. Belki aynı doktordur. Ben memnunum. Bulunduğun yerdeki doktorun iyiyse ve gebeliğin de sorunsuz ilerliyorsa muayeneye gerek yok burda bence. Ama ayrıntılı ultrasonu yaptırmayı düşünüyorsan o zaman gelmişken yaptır derim.

Canım Allah'ın dediği olur hiç canını sıkma. Gönlünü ferah tut hiç birimizin garantisi yok. Allah hepimiza hayırlı sağlıkli bir şekilde kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…