- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
- #14.141
Selamlar... ilk defa yaziyo olsamda buralarin gediklisiyimben habersizce hamile kalip yaklasik 3 ay bir bunalima giren biri olarak arada sizleri okuyorum.. zira yaklasik 5 aylik bor oglusum var uken tekrar hamilr kalmak ve sezeryanli olmak cok zor bi psikoloji.. tabu bitanede dunyalar yakisijlisi 4 yasinda oglum var.. ikisi ile hayat zor iken okadar tedbire ragmen nasil hamile kaldim bilmeden yasiyorum gercekten cok zor bir surec.. buarada 3. Bebegim de erkek .. 3 erkek annesi olucam yakinda insallah.. sizin yaIlarinizi okudukca ilk oglumdaki heyecanlarim geliyo gunler gecmek bilmezdi ne gorsem almak isterdim kendimi cok fazla dinler ayy keain bisey oldu diyip doktora kosardim halbuki amac bebegi gormek .. en zoruda zaman gecmezdi.. simdi anladim ki herkes bu surecleri yaaiyo hemde aynisini.. simdi 3 . Oglum ve buarada tansiyon hastasiyim doktor vucudun kendini toplamadan hamile oldugun icin tansiyon cok fena olmus diguma kadar yasarsan ne ala dedi.. daha bircok sey dedi haklida zira tansiyonum 17/10 ... size birsey soylemek istiyorum ufak seylere takilip uzulmeyin inanin gelede ilk bebekte cok cok rahatsiniz tadini cikarin bol bol aserin bol bol naz yapin ... tek oldugunuz icin hasta olmak bile keyifli inanin bana.. beb hasta bile olamiyorum cunku bebeklerim kucuk yakinimda kimse yok .. ohhhh yatin dinlenin yatakta yuvarlanin battaniye orun ... sakin caninizi biseye sikmayin
.. hayirli dogumlariniz olsun..
Arkadasim bumalima girme seni anliyorum cocuklarin kucuk ama Allah bunun gucunu sevgisini ve sabrini verecektir. Cok guzel gunleriniz olacak insallah hep iyi dusun yeterki bebegin saglikli olsun. Sen kendine dikkat et biliyorum bende sezeryanliyim hatta sezeryan oldumda daha cocuk yapmam dedim acisindan ama bunlar hep geciyor. Evinde huzur nesen eksik olmasin bunlar bizim evimizin nesesi olacak insallah. Hic sitresde yapma sıkınti sitres tansiyon yukseltiyor kafana taktikca yukselir seni Allah yaratti sana dayanma gucude verecek insallah bebegin ve sen iyi olacaksiniz. Bénde nazim kimse gecmez annemden kaynanamdan sansim yok ayaklarimin ustune dogdum dogali durmak zorundayim tek basima buyutuyo gibi birseyim esim hic bana oyle yardimi bile olmaz iki cocuk cok zorlanicam biliyorum ama Allah bana o gucu verecek insallah ve sanada