2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Daha once bi dusugum var ikinci dustu bu ucuncu bundada kanamam oldu galiba ondan ama bana kanama sebebi soylemedi progestan verip yolladi

Kanama sebebi söylemedi bana da Daha doğrusu hastaneye gittiğimde ve hastanede yatarken kanama da yoktu zaten ve ultrasonda hiç görünmüyordu kanama alanı

Canım benim çok cesaretim yok aslında ama deneyeyimmi diye düşünüyordum 5 yıl önce doğum yaptım druma danıştım macera aramaya gerek yok dedi desteklemiyor yani

diğerinde de en başından beri hep bir hafta geri idi, bunda da aynı, 9 haftalıkken kalbi durmuştu. ayrıntılı ultrasona daha var, hala 14 haftalık göründüğüm için haftaya bi tarih verecek doktor, ama ben o kadar beklemeden başka bir şehirde adam gibi bi özel hastaneye gideceğim (burada özel hastane yok, devlette de malum bu kadar bakıyorlar). Sorun varsa da baştan bilmek isterim. Kayıp sonrası her hangi bir test yapılmadı 10 hafta öncesi olduğu için normal dendi. Hayırlısı olsun artık. Teşekkür ederim tavsiyelerin için..

Istanbuldamisn bilmiyorum ama yusuf olgac diye bir doktor var. Ssvd yaptirdigi o kdr cok hastasi var ki. Instagramdan takip edip inceleyebilirsin. Ki yorumlarindada ne kdr destekledigini anlatiyor hep.

Him, bende de aynı sorun var bebek normal yerinde de plasenta aşağıda o kanamaya sebep oluyormuş, böyle plasenta asagidayken vajinal muayene tehlikeli diye yapılmıyor da ondan sordum. Enfeksiyon için idrar tahlili, Bakteri mantar için de idrar kültürü isteniyor. Aynı idrar da bakılıyor sadece kabı steril kap ve bazisinda enjekte aleti oluyor.

Him, bende de aynı sorun var bebek normal yerinde de plasenta aşağıda o kanamaya sebep oluyormuş, böyle plasenta asagidayken vajinal muayene tehlikeli diye yapılmıyor da ondan sordum. Enfeksiyon için idrar tahlili, Bakteri mantar için de idrar kültürü isteniyor. Aynı idrar da bakılıyor sadece kabı steril kap ve bazisinda enjekte aleti oluyor.
Anladım can sıkıcı olmuş ama sen gene de uzme kendini. Sebebini söyleseler bilir ona göre davranirdin belki bebeğin eşi asagidadir bendeki gibi bunun bebeğe zararı yok sadece kanama olmaması için yatmalisin Sen istanbul da hangi ilçede oturuyorsun canım zeynep kamile gitmistm ben başlarda ilgilenmislerdi sıkıntı olmamıştı ama devlette şunu anladım iyi dediğin doktorun ne zaman tepesinin atacaginin garantisi yok çok yogunlar patlicak yer ariyolar Allah yardimcin olsun

Bence doktorun bi yanda cok hakli cunku sitres is yapmakdan daha beter birsey ama vucudunda iki kisi besledigi icin cokda yorulmamak gerek. bana aynen bu kadar riskli oldumu soyledi sok oldum. yani ben bebegimi kaybetmesem bile erkenmi dogum edicem diye dusunmeye basladim. yuzde iki sans herkeze vurmaz sonucda o yuzden Allah hepimize zamaninda sagsalim kucamiza kazasiz belasiz nasip eder insallah. Ben zaten cok yatmam mumkun degil kizim var yemek yapiyorum evi cekiyorum kizim bakiyorum camasir asiyorum yani ev isi cogunu mecbur yapiyorum zaten. Ama oda oyle konusunca herkez dusunce sana sorarim diyor yatsan yatamazsn kalksan sorun boyle gidiyor.

Kanama sebebi söylemedi bana da Daha doğrusu hastaneye gittiğimde ve hastanede yatarken kanama da yoktu zaten ve ultrasonda hiç görünmüyordu kanama alanı

Sonumuz guzel olsun insallah doktor cok onemli yine pozitif olucaz vucud benimsicekki sahiplenicek insallah Allah gununu vermisse birsey olmayacak ama temkinlide olmak gerek tabi

B Bejnaaa Vinalac kullanıyorum yemekle birlikte alınıyor takviye gıda diye geçiyor kanım 11.8e düşmüştü bunun icinde demir B12 D vitamini magnezyum kalsiyum her şey var dedi, devlet ödemiyor 50 lira

Benim 11+4 te 1.3 tü ense kalınlığı haftasına göre de değisebilir sonuç gelmeden endişelenmeyin

Ben beykozun koylerindenim. Bana umraniye daha yakin zeynep kamil gore bende onun icin doktora dedimki sizi anliyorum o kadar hasta ugrasiyorsunuz haklisiniz felan ama yok yani cok sert ve cins simdi ozelle konustum 235 tl ayrintili ayrica doktoruna gostermen 65 tl geliyor yarin gitmezsem mecbur ozel

Ben düşünüyorum son ayimda gidicem küçükköy de bir hastane orada yapıyorlar ssvd fiyatları biraz pahalı ama yapabilirsek değer bence

Hicbir şekilde ne tuvalete ne lazımlığa oturmuyor bi otursa gerisi gelecekte ilk aşamayı geçemedik henüz

O zaman biraz daha beklemem gerekiyor sanırım psikolojik açıdan hazır değil demekki kuzun
3 yaşında tam. herşeyin farkında yapmadan söylüyor sonra altına yapıyor. hiç bağırıp kızmadım da neden oturmuyor lazimliga bilmiyorum normalde de inatçı bi çocuk. Tuvalet işini de inada bindirdi sanırım

İşte canım imatlasmamak gerek böyle.durumlarda bir iki ay daha bekle.tekrar dene bence

Klozete de oturmuyor. sesli müzikli kitaplar aldım onlara bakıyor. mumu ve ece tuvalete yapsın ben yapmicam diyor ya bir de altına yapınca anne temizle diyor. deliricem gerçekten bunaldım. neden böyle yapıyor anlayamıyorum.

İşte canım imatlasmamak gerek böyle.durumlarda bir iki ay daha bekle.tekrar dene bence
Ah arkadasim 2.5 yaşında denedim aynı sorundu yine oturtamadik. aradan 6 ay geçti yine aynı sorun tek fark 6 ay önce çok farkında değildi. şimdi yapmadan hemen önce anne benim çişim geldi diyor. yaza doğru ağırlaşınca bana zor olacak diye şimdi öğrensin istiyodum. Bakalım hayırlısı

Allah yardımcın olsun zor ve sabır isteyen bir süreç tuvalet eğitimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…