- Konu Sahibi kardelen384
-
- #14.341
Kanamam vardı ondan dolayı ilk hamileliğim de sıkıntılıydı her hafta gidiyordum nerdeyse hemde 4 boyutlu bakılıyordu hiç zararsız diyemem tabi ama çok şükür sağlıklı bir kızım varCanım sen neden her hafta girdin ben çok korkuyorum çocukta bir sıkıntı olursa diyecanım çok sıkılıyor ya
İlk defa bu kadar net anladımCanım 5 aylık olabilmemiz için 21 hafta 3 günlük olması lazim
20 haftalık olduğumuzda 4 ay 20 günlük oluyor
Çünkü 4 hafta 1 aylık olmuyor
4hafta 2 gün 1 ay oluyor
8+ 4gunluk 2 ay oluyor
12+ 6 olduğunda 3 ay oluyor
17+1 olduğunda 4 ay oluyor
Iste boyle
Ben varım bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yoktur heralde ama bende halsizlik sırt ağrısı arttı decavit kullanıyorum ama yeterli gelmiyor olabilirKizlar iyi geceler. Benim gibi 20. Haftasinda olup da kilo almayanlar var mi aranizda ya. İyice dert yaptim bu konuyu.
Bence mayis ayi gelsin artik. Ben bu hamileligin yarattigi her an endise halini pek sevmedimKızlaaarrr cumartesi günü amniyosentezim var günler azaldıkça beni stress bastıŞu ocak ayı gelsin artık yaaa
Korkma canim. Ultrason cihazlari cocuga ses dalgasi gonderiyor. Ses dalgalarinin bir engele carpip geri donmesiyle ekrandan goruntu aliyorlar. Radyasyon yok. Ses dalgalari zarar vermez.Canım sen neden her hafta girdin ben çok korkuyorum çocukta bir sıkıntı olursa diyecanım çok sıkılıyor ya
Bana da oyle. Yanlis hatirlamiyorsam daha bir ay varHerkese iyi geceler kizlar benim ayrintilima daha 1 ay var insalh yakin zamanda giricek arkadaslarim hayirli sonucla cikarlar buarada benim ilk defa tansiyonum dustu normalde hep cikardi gebelikte bu ilk oldu rabbim hepimze gayret kuvvet versin insalh.
Halsizlik aslinsa gunden gune degisiyor. Sirt agrisi bende de var. Ya bebegimin gelisimi hakkinda hicbir sey soylemiyor ki egt. Arastirmanin Doktorlari. Boyu kilosu su, gelisimi normal, saglikli. Hicbir sey yok. Cinsiyeti bile ben sorunca soyledi.Kanamam vardı ondan dolayı ilk hamileliğim de sıkıntılıydı her hafta gidiyordum nerdeyse hemde 4 boyutlu bakılıyordu hiç zararsız diyemem tabi ama çok şükür sağlıklı bir kızım var
İlk defa bu kadar net anladımteşekkürler
Ben varım bebeğin gelişimi iyiyse sıkıntı yoktur heralde ama bende halsizlik sırt ağrısı arttı decavit kullanıyorum ama yeterli gelmiyor olabilir
Şöyle düşün canım Allah korusun olumsuz birşey olsa hemen söylerler demekki sıkıntı Yok ondan yorum yapmıyorlarHalsizlik aslinsa gunden gune degisiyor. Sirt agrisi bende de var. Ya bebegimin gelisimi hakkinda hicbir sey soylemiyor ki egt. Arastirmanin Doktorlari. Boyu kilosu su, gelisimi normal, saglikli. Hicbir sey yok. Cinsiyeti bile ben sorunca soyledi.
Orasi oyle tabi. Pazartesiye randevu aldim ama belki yarin bi yol giderim. Zaten bizim hastanede kontrol olmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Gittigimde yine bir saat 3 lu test yaptirmayacam polemigine girisiriz. Sonra beni muayene etmeden yollarlar biliyorum.Şöyle düşün canım Allah korusun olumsuz birşey olsa hemen söylerler demekki sıkıntı Yok ondan yorum yapmıyorlartabi yinede keşke biraz anneyi de düşünse o doktorlar
Allah kolaylık versin anlayışlı insanlarla karşılaşırsın umarımOrasi oyle tabi. Pazartesiye randevu aldim ama belki yarin bi yol giderim. Zaten bizim hastanede kontrol olmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Gittigimde yine bir saat 3 lu test yaptirmayacam polemigine girisiriz. Sonra beni muayene etmeden yollarlar biliyorum.
Hiç ayrıntı düşünmüyorum valla ben 4 hafta 1 ay gidiyorum hafta önemli yuvarlak olarakda ay hesabı yapıyorum oldu bitti
Benim doktorumun da perinatolojide uzmanligi var biz ozel muayenesine gidiyoruz hic randevu al falan demedi bana herhangi bi yerden. Acaba unuttu mu diye aklima takildi benimde. Belkide vardir kendi yerinde. Emin olamadim amaHı şunda belirteyim bazı doktorlar perintolog eğitimi almış oluyor buyuzden önemli noktalara kendisi bakıyor mesela medikal hastanesi bahar çelen doçent yardımcısı o bakabiliyor onada gitmiştim normal muayenede ayrıntılı baktı
Allah sifani versin insallah, saglikla kavus yavruna.Rahatsız olan herkese allah şifa versin inş hepimiz vaktinde kucaklarız bebeleri arkadaşlar bana da dua edin salı randevm var çarşamba serklaj olacam stresten kendimi yiyiyorm sanırım korkuyorm da
4. Ay bitti 5. Ayin ilk haftasindasinizKızlar ben 18. Haftaya gircem şuan kaç aylık hamile oluyorum?? kafam karışıyo sürekli..
ben 17 nin icindeyim bende hic almadm kilo 2 haftasonra kontrolumKizlar iyi geceler. Benim gibi 20. Haftasinda olup da kilo almayanlar var mi aranizda ya. İyice dert yaptim bu konuyu.
bende de şeker yüklemesi yapılmıştı gebeliğin başında. değerlerim sınırın biraz altında ve biraz üstünde çıktı.Diyabetli olan varmı benim gibi Dr um beni çok korkuttu bugün dikkat etmezsen çocuğunun 20. Yaşını göremezsin dedi yarın endokrinoloji ye gitcem bakalım hangi ilacı vercek insüline de başlayabilirlermiş hamileligim çok kötü geçiyo baş ağrıları bulantılar beni mahvediyo
Bende gidebilirim haftaya belki.kendi doktorum degil devleteSonra ne oldu peki. Saglikla aldin mi kucagina?
Sertleşme oluyor canım o bölgede canın acımıyor ama değişik bi duygu oluyo hani nefesini falan tutmak gibi.. En yakın zamanda hissedeceksin İnş stres yapma o oynuyor ama herkes aynı zamanda hissedemiyorsun... Bi başladımı hiç durmadan oynayacak annesi merak etmeNasıl bu kadar net hissediyorsunuz ayağının sezaryen yerine geldiğini bilecek kadar maşallah ben hiç biiey hissetmiyorum bazen çok çok nadir bağırsak hareketi gibi o da bir yada iki kere oldu
Canım 17+1de tam 4 doldu tani sen tam 5 aylık oldun ama 5. Ay için 6 gün aldın her aya fazla 2 gün koyun toplarken 4 hafta 2 gün 1 ay yapar okBizim günlerimiz aynı çözersen beni de aydınlar mutlaka :)
Malesef acil sezeryan oldum 12 gün yaşadı yavrucum melek oldu annesini yaktı çok ama nasibi buymuş onunda benimde.. Rabbim aynı acıyı kimseye vermesin..Sonra ne oldu peki. Saglikla aldin mi kucagina?
İnsallah canim.Allah kolaylık versin anlayışlı insanlarla karşılaşırsın umarım
Evet malesef egitim arastirma. Sinir ediyorlar beni.Ssedmikraska o polemik eğitim araştırmada oluyor değil mi? Yanı ben anlamıyorum her tahlili yaptırmak zorundamıyız neden diretiyorlar ki
Bakalım bende yarın zeynep kamil egitim arastirmaya gidecegim ayrintili ultrason icin marmarada ki isi yokusami surecekler yoksa gun verecekler mi cok merak ediyorum benimde 3 lu test zamanim ve bende yaptırmayı dusunmuyorum.
Bir de sağlıklı olmasa kesin söylerler sorun yok ya lafda yok. Çünkü araştırılacak bir olay yok.
Malesef acil sezeryan oldum 12 gün yaşadı yavrucum melek oldu annesini yaktı çok ama nasibi buymuş onunda benimde.. Rabbim aynı acıyı kimseye vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?