2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sağol Can'ım. Benim ilk hamileliğim Zaten. Bir de erkek ya ondan öne doğru büyüyor :)

Can'ım bu medikal için fiyatı Yen'i mi öğrendin? Öyleyse gerçekten çok iyiymiş.
Nisa ya karar vermiştim ama medikal i de düşünebilirim tekrar

Canim bence tekrar bi doktoruna sor. Cunku demir ilaci hangisi olursa olsun kalsiyum ve kafein demirin emilimini azaltiyo. Sen yine de 2 saat oncesinde ve 2 saat sonrasinda kalsiyum ve kafein almamaya dikkat et. Hatta doktorum bana demir ilacini portakal suyuyla birlikte alabilirsin c vitamini demirin emilimi artirir dedi. Ben dikkat ediyorum. Iciyoruz katlaniyoruz yan etkilerine bari bi ise yarasin

Medicalin fiyatı gerçekten çok. İyiymiş oğlumu medicalparkta dogurmustum 2012 de 900 tl idi ah ah

Evet oylesi cok mantikli gece pek kalkmiyorum ama denenebilir en kotu yatmadan once alinabilir aslinda. Yatmaya yakin cok bisey yemiyorum cunku.

Bildigin yarisiyor anneler bu gosterislerde . Isteyen istedigini yapar tabi ama bana da bu abartilardan bo geldi etrafta gordukce iki yasina kadar her ay sosyal medyada resimli kutlama her firsatta da parti. Bu nedir ya, bide korkmuyorlar da nazar deger cocuk sahibi olamayan bir suru kadinin cani yanar, uzulur hic dusunce yok. Cocuklar Allahin bize emaneti bunu unutup bazen cok simariyor insanlar. Soyleyince de senin cocugun yasamadi oldu ya ondan kiskaniyor oluyosun

Ne uyduracaklarini sasirdi bu insanlar. Dengesizligine ver gec her seyide bilmesi gerekmiyo demek ki. Demek ki gereksiz bi kisilik

evet yeni fiyat geçen hafta personelimizin kızkardeşi dogumyaptı ona özellile sor demişim.onunki de tüp bebekti,tp bebeği gaziosmanpaşa da yaptırmıştı,gaziosmanpaşadaki dogum fiyatları pahalı gelince birkaç yerle görüşüyordu medipol'e,balat or-ahayim'e falan gitmişti enson medikalde karar kılmış,ibrahim çelebi de dogurmuş.odayı falan ssüselemişler şerbet masa hazırlama falan.birde 10poz ameliyathane de 10poz odada fotograf çekimi böyle ilginç şeylerde var pakette şaşırdım ben 2400 diyince emin misin falan diye sordum hatta ama emin kadın yaniiiii . hem ibrahim çelebi de İVF uzmanı bakırköy'ün dktoru aadamı tanıyorm şahane bir doktor. valla ben bile düşünüyorum koç'a değil de oraya mı devam etsem koç!A 5500 bayılmak çok geliyor.yani paramız yok değil allaha şükür ama ne gerek var yaniii diyorum kafam karıışık

sofiarya canim nasilsin. Bir sey soracagim. Ben 9. Yada 10. Haftamda tetanoz asisi oldum. Cunku ayagima civi batti. Dontoruma soyledim tetanoz asisi vurdur demisti. Simdi ikinci dozu olacaksin dedi doktorum saglik ocagi yonlendirir seni demisti. Sence 20. Haftada mi yoksa daha sonra bi zamanda mi olmaliyim. Bilgin var mi bu konuyla ilgili?

şimdi norma düzende 17.haftadan sonra yapıyoruz aşıyı ama genelde de 20.haftaya çağırıyoruz sonra 4hafta sonrasına da 2.aşının randevusunu veriyoruz. senin tabi özel bir durum olmuş erken yaptırmak zoeunda kkalmışsın.bence 20.haftadan daha geç bir tarihe ertelemenin anlamı yok hatta şimdi bile yaptırabilirsin ama 20. haftayı geçme

iyi akşamlar kızlar ben doktorum 18 haftadan sonra demişti vurula bir diye benim sağlık ocagı nda 18ocaga gün ver di şeker yüklemesi yaptıracakmısınız kızlar ben karar vermedim henz doktorda sormayı umutmuşum sağlık ocağı 18 onuda yaparı dedi merak ettim doğrusu

Tamam canım bnde dikkat edeyim o zamn

Cok sagol canim aklima takildi saglik ocaginda sordum 20 dediler tereddutte kaldim oyle olunca. Arasinin bu kadar uzun olmasi etki konusunda bi degisiklige sebep olur mu

Aaaa sasirdim gidip sormak.lazim ... Benim özel sigorta en son 3.800e kadar karsiliyor sigorta ek ücret odemek istemiyorum acikcasi.ondan ben medikal park Bahçelievler de 7.000 fatura cikardilar guatr ameliyat i olmuştum sigorta hepsini karsiladi ama doğumu 3.800e kadar karsiliyormus ...

Sezaryen fiyatı mı bu acaba yoksa normal sezaryen fark etmiyor mu acaba?
Aslında erkek kadın dr fark etmese İbrahim beye gitmek isterim. Çok övülüyor gerçekten.
Benim için doktorun gece gelmesi de önemli ya. Sırf bu yüzden Nisa'yı düşünmeye başlamıştım. Medikalpark ta geliyorlar mıdır ki
Can'ım 5500 çokmuş ya. Bence sen de medikalpark ı düşün.

Bahçelievler ve Fatih şubeleri çok pahalı.
Paket olmasa bile gop medikalpark uygun diye biliyorum. Yakın zamanda arkadaşın tanıdığı 2250 ye Doğum yapmıştı. Hatta sezaryen bile olabilir.

Canım benim kontrolüm bir ay sonra drum aç gelmemi söyledi şeker yüklemesi içinmi dedim hayır şeker yükşemesi yapmıyorum sadece açlık ve tokluk şekerine bakacağım dedi

Canim benim plasentadan dolayi kanamam oldugunda gittigim doktor izindeydi Ibrahim beye gittim burda senin onerin uzerine anlayisli bir doktor memnun kaldim sakinlestirdi beni onceki kaybimdan dolayi anlyisli davrandi ona devam ediyorum. Paylasimin icin cok tesekkur ederim hep doktor arayisindaydim sadece bir ay sonra gel dedi okadar bekleyemem sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…