- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.181
Sağol Can'ım.Tiny love ın zemini sert canım. Gece rahat edemiyor. İçine bişey diker diktirirsen belki olabilir. Tiny love gündüz anne yanı gece için ideal :)
Ay maşaşlah çok güzel benim göbüşten halliceniye böyle büyük oldular anlamadım ama çok güzel duruyor :)
Maşallah ilk hamileliğim gibi. Çok zarif
Hurafe canım o kıskanmıştır o kesin seni. Saçmalığa bak.
Can'ım bu medikal için fiyatı Yen'i mi öğrendin? Öyleyse gerçekten çok iyiymiş.yan taraf derken gaziosmanpaşa hastanesini mi kastediyorsun??? medikalde 2400müş dogum paketi yapmışlar sezaryan için tabi bu fiyat.fiyata oda süsleme ve fotograf çekimi falan da dahilmiş bana gayet uygun geldi.gaziosmanpaşa 4000 falan istiyor diye biliyorum sezaryana.ben koç üni.ye gidiyorum 5500 tl orda da dogum fiyatı.medikal bayaaa hesaplı gibi geldi bana bu yüzden
Canim bence tekrar bi doktoruna sor. Cunku demir ilaci hangisi olursa olsun kalsiyum ve kafein demirin emilimini azaltiyo. Sen yine de 2 saat oncesinde ve 2 saat sonrasinda kalsiyum ve kafein almamaya dikkat et. Hatta doktorum bana demir ilacini portakal suyuyla birlikte alabilirsin c vitamini demirin emilimi artirir dedi. Ben dikkat ediyorum. Iciyoruz katlaniyoruz yan etkilerine bari bi ise yarasinBgün sağlık ocağına gitcem zaten tetenoz asısı için orayada söylerim tahlil için gerro sanol da pek dikkat edememiştim kahvaltı olayını hmen yapıyodum çünkü midemi bulandırıyıdu ama bu verdiği aç tok fark etmez dedi
Medicalin fiyatı gerçekten çok. İyiymiş oğlumu medicalparkta dogurmustum 2012 de 900 tl idi ah ahyan taraf derken gaziosmanpaşa hastanesini mi kastediyorsun??? medikalde 2400müş dogum paketi yapmışlar sezaryan için tabi bu fiyat.fiyata oda süsleme ve fotograf çekimi falan da dahilmiş bana gayet uygun geldi.gaziosmanpaşa 4000 falan istiyor diye biliyorum sezaryana.ben koç üni.ye gidiyorum 5500 tl orda da dogum fiyatı.medikal bayaaa hesaplı gibi geldi bana bu yüzden
Evet oylesi cok mantikli gece pek kalkmiyorum ama denenebilir en kotu yatmadan once alinabilir aslinda. Yatmaya yakin cok bisey yemiyorum cunku.Canım gece wc ye kalkıyorsan o zaman al ilacı. Ben oğluma hamileyken her sabah 5 gibi kalkardim o zaman içer tekrar yatar uyurdum. Şimdi dr yazdı ama kan değerlerim iyi daha başlamadım başlarsam böyle içerim sonuç ta saat sayma derdi yok
Bildigin yarisiyor anneler bu gosterislerde . Isteyen istedigini yapar tabi ama bana da bu abartilardan bo geldi etrafta gordukce iki yasina kadar her ay sosyal medyada resimli kutlama her firsatta da parti. Bu nedir ya, bide korkmuyorlar da nazar deger cocuk sahibi olamayan bir suru kadinin cani yanar, uzulur hic dusunce yok. Cocuklar Allahin bize emaneti bunu unutup bazen cok simariyor insanlar. Soyleyince de senin cocugun yasamadi oldu ya ondan kiskaniyor oluyosunBiberona simli taşmıya bazen hakikaten her şeyin okunu çıkarıyoruz , yok hastane süslemesi, yok bebek öncesi partisi, yok diş buğdayı, yok hastane foto çekimi bi tek bana mı saçma geliyo bütün bunlar acaba
Ne uyduracaklarini sasirdi bu insanlar. Dengesizligine ver gec her seyide bilmesi gerekmiyo demek ki. Demek ki gereksiz bi kisilikKızlar cok alakasız ama bişey sorucam hamileliğimi gec duyan patavatsız bir insan aman cocuk sağır olur mazallah dedi iyi bişey mi dedi kötü bişey mi dedi anlamadım nasıl canımı sıktı bilmesi gereken bi insanda değil zaten ben kimseye gidipte ben hamileyim demedim zaten dısarda bol giyiniyorum normaldede kapalıyım farkedip sorarlarsa söyledim oglumdada öyleydi şimdide ilan etmedim yani sevmiyorum da elbet zamanla ögrenilcek bu insanların gereksiz merakı herseyi öğrenme merakı nedir ya
evet yeni fiyatSağol Can'ım.Benim ilk hamileliğim Zaten. Bir de erkek ya ondan öne doğru büyüyor :)
Can'ım bu medikal için fiyatı Yen'i mi öğrendin? Öyleyse gerçekten çok iyiymiş.
Nisa ya karar vermiştim ama medikal i de düşünebilirim tekrar
şimdi norma düzende 17.haftadan sonra yapıyoruz aşıyı ama genelde de 20.haftaya çağırıyoruz sonra 4hafta sonrasına da 2.aşının randevusunu veriyoruz. senin tabi özel bir durum olmuş erken yaptırmak zoeunda kkalmışsın.bence 20.haftadan daha geç bir tarihe ertelemenin anlamı yok hatta şimdi bile yaptırabilirsin ama 20. haftayı geçmesofiarya canim nasilsin. Bir sey soracagim. Ben 9. Yada 10. Haftamda tetanoz asisi oldum. Cunku ayagima civi batti. Dontoruma soyledim tetanoz asisi vurdur demisti. Simdi ikinci dozu olacaksin dedi doktorum saglik ocagi yonlendirir seni demisti. Sence 20. Haftada mi yoksa daha sonra bi zamanda mi olmaliyim. Bilgin var mi bu konuyla ilgili?
Benimde yok çevremde giden ben senden önce gitcem anlatırım nasıl olduğunu
Maşallah diyeyim o zMan hala tık yok cünkü :)Bendede ağrı olmamıştı canım sadece kolumu havaya kaldırırken yük varmış gibi kalkamıyorum havaya :)
Tamam canım bnde dikkat edeyim o zamnCanim bence tekrar bi doktoruna sor. Cunku demir ilaci hangisi olursa olsun kalsiyum ve kafein demirin emilimini azaltiyo. Sen yine de 2 saat oncesinde ve 2 saat sonrasinda kalsiyum ve kafein almamaya dikkat et. Hatta doktorum bana demir ilacini portakal suyuyla birlikte alabilirsin c vitamini demirin emilimi artirir dedi. Ben dikkat ediyorum. Iciyoruz katlaniyoruz yan etkilerine bari bi ise yarasin
Cok sagol canim aklima takildi saglik ocaginda sordum 20 dediler tereddutte kaldim oyle olunca. Arasinin bu kadar uzun olmasi etki konusunda bi degisiklige sebep olur muşimdi norma düzende 17.haftadan sonra yapıyoruz aşıyı ama genelde de 20.haftaya çağırıyoruz sonra 4hafta sonrasına da 2.aşının randevusunu veriyoruz. senin tabi özel bir durum olmuş erken yaptırmak zoeunda kkalmışsın.bence 20.haftadan daha geç bir tarihe ertelemenin anlamı yok hatta şimdi bile yaptırabilirsin ama 20. haftayı geçme
yan taraf derken gaziosmanpaşa hastanesini mi kastediyorsun??? medikalde 2400müş dogum paketi yapmışlar sezaryan için tabi bu fiyat.fiyata oda süsleme ve fotograf çekimi falan da dahilmiş bana gayet uygun geldi.gaziosmanpaşa 4000 falan istiyor diye biliyorum sezaryana.ben koç üni.ye gidiyorum 5500 tl orda da dogum fiyatı.medikal bayaaa hesaplı gibi geldi bana bu yüzden
Bende dun tetanoz asisi oldum ne girerken acidi ne aksam ama bugun ogleden beri gucsuzluk 've agri basladi canim 2 gun surer demisti hemsire.Kızlar bgün tetenoz asısı oldum 4 saat oldu olalı ne agrı ne sızı var bende mi anormallik var yoksa sonradan mı agricak
Sezaryen fiyatı mı bu acaba yoksa normal sezaryen fark etmiyor mu acaba?evet yeni fiyatgeçen hafta personelimizin kızkardeşi dogumyaptı ona özellile sor demişim.onunki de tüp bebekti,tp bebeği gaziosmanpaşa da yaptırmıştı,gaziosmanpaşadaki dogum fiyatları pahalı gelince birkaç yerle görüşüyordu medipol'e,balat or-ahayim'e falan gitmişti enson medikalde karar kılmış,ibrahim çelebi de dogurmuş.odayı falan ssüselemişler şerbet masa hazırlama falan.birde 10poz ameliyathane de 10poz odada fotograf çekimi böyle ilginç şeylerde var pakette şaşırdım ben 2400 diyince emin misin falan diye sordum hatta ama emin kadın yaniiiii . hem ibrahim çelebi de İVF uzmanı bakırköy'ün dktoru aadamı tanıyorm şahane bir doktor. valla ben bile düşünüyorum koç'a değil de oraya mı devam etsem koç!A 5500 bayılmak çok geliyor.yani paramız yok değil allaha şükür ama ne gerek var yaniii diyorum kafam karıışık
Bahçelievler ve Fatih şubeleri çok pahalı.Aaaa sasirdim gidip sormak.lazim ... Benim özel sigorta en son 3.800e kadar karsiliyor sigorta ek ücret odemek istemiyorum acikcasi.ondan ben medikal park Bahçelievler de 7.000 fatura cikardilar guatr ameliyat i olmuştum sigorta hepsini karsiladi ama doğumu 3.800e kadar karsiliyormus ...
Canım benim kontrolüm bir ay sonra drum aç gelmemi söyledi şeker yüklemesi içinmi dedim hayır şeker yükşemesi yapmıyorum sadece açlık ve tokluk şekerine bakacağım dediiyi akşamlar kızlar ben doktorum 18 haftadan sonra demişti vurula bir diye benim sağlık ocagı nda 18ocaga gün ver di şeker yüklemesi yaptıracakmısınız kızlar ben karar vermedim henz doktorda sormayı umutmuşum sağlık ocağı 18 onuda yaparı dedi merak ettim doğrusu
Canim benim plasentadan dolayi kanamam oldugunda gittigim doktor izindeydi Ibrahim beye gittim burda senin onerin uzerine anlayisli bir doktor memnun kaldim sakinlestirdi beni onceki kaybimdan dolayi anlyisli davrandi ona devam ediyorum. Paylasimin icin cok tesekkur ederim hep doktor arayisindaydim sadece bir ay sonra gel dedi okadar bekleyemem sanirim :)evet yeni fiyatgeçen hafta personelimizin kızkardeşi dogumyaptı ona özellile sor demişim.onunki de tüp bebekti,tp bebeği gaziosmanpaşa da yaptırmıştı,gaziosmanpaşadaki dogum fiyatları pahalı gelince birkaç yerle görüşüyordu medipol'e,balat or-ahayim'e falan gitmişti enson medikalde karar kılmış,ibrahim çelebi de dogurmuş.odayı falan ssüselemişler şerbet masa hazırlama falan.birde 10poz ameliyathane de 10poz odada fotograf çekimi böyle ilginç şeylerde var pakette şaşırdım ben 2400 diyince emin misin falan diye sordum hatta ama emin kadın yaniiiii . hem ibrahim çelebi de İVF uzmanı bakırköy'ün dktoru aadamı tanıyorm şahane bir doktor. valla ben bile düşünüyorum koç'a değil de oraya mı devam etsem koç!A 5500 bayılmak çok geliyor.yani paramız yok değil allaha şükür ama ne gerek var yaniii diyorum kafam karıışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?