2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İyi akşamlar arkadaşlar ben bu kitabı almayı düşünüyorum bu konuda yorumunuz nedir ya da daha faydalı bir kitap önerebilecek olan...

Eklentiler

• WEBPAGE_20171215_193809.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 39
Can'ım daha önce de medikal parka mı gidiyordun? Ben bayan dr arıyorum da.
Bir de medikalparkın dr ları mesai dışında geliyor mu bilgin var mı

Pihtilasma icin igne kullananlara ve sofiarya zahmet olmazsa bisey sorucam. Bu aksam ignemi gobekten yaparken beceremedm yemek yemistim gobegim buyuktu igneyi deri altina degilde deri icine yana dogru itmisim yarisina kadar bastim canim cok yandi derim ari sokmus gibi kabardi korktum cektim. Ozel hastaneye kostum hemen hemsire bir cocuk o icinde yarim kalan ilaci baska enjeksiyona cekti kolumdan vurdu ilac yeterli gelir mi cok korkuyorm ilk bebegimi 22 de pihtilasmadan kaybettim simdi de 20+1 im yaklastikca zaman tedirginim. Yanimda yeni bir igne daha goturdum ama bu kalani vuralim dedi cocuk da yeni mezun gibi gencti .bu ignenin etkisi 24 saat mi bide.Bu gece bana uyku yok

Can'ım daha önce de medikal parka mı gidiyordun? Ben bayan dr arıyorum da.
Bir de medikalparkın dr ları mesai dışında geliyor mu bilgin var mı
Daha once sultangazide medigolda zehra ya gidiyordm iyi doktor ama sormazsan konusmuyor hic sorarsan herseyi anlatiyor yakin diye gittim kanamam olup plasenta sikintili olunca medicalparka gittim. Ibrahim hoca gece 've haftasonu gelmiyomus. Bende normal dogumda cekinirim erkekten ama pihtilasma falan var sezeryan olur gibi geliyor

Fonetik canım medigoldun eski binasına istanbulum tıp merkezi açıldı Ayşe sercin kulsoy benim doktorum mükemmel bence fiyatlarında çok uygun sigortasız muayene 50 TL

Can'ım Emin'im tüp bebek doktorun da Perinatologa gitmeni önerecektir. Bunun sıkıntısını yaşama bence. Benim kendi tüp doktorum yönlendirdi Prof perinatologa. Sonuçta herkesin uzmanlığı farklı
Tüp bebek doktorum kendisi yaptığı için ayrintiliya gelirsin dedi, hiç demedi perinatolog a git diye. Arkadaşım da benim doktoruma gidiyordu onun ayrıntılısını da o yaptı.
300 lira alacak Zaten, perinatolog da 400 -500 alıyor. Parasında değilim ama sonra doktoruma gidince kendimi kötü hissederim saçma bir şekilde.
Perinatologlar bu işin uzmanı olduğu için bir sıkıntı olduğunda daha kolay anlıyorlarmış. Zaten işleri, varsa bir sıkıntı onu bulmak.

Bence perinatolog canım. Sonuçta her işin uzmanı farklı. Ben çok farklı gözle incelikle baktıklarıma inanıyorum.

Evet bence de öyle ama doktoruma karşı da saçma sapan bir şekilde kendimi kötü hissederim gibi geliyor. O da yaparken ben başkasına gittim demeye çekinirim gibi.

Anladım canım. Sezaryen olacağını bilsem ben de erkek dr olmasını önemsemezdim. Eşim de istemiyor maalesef. Halbuki erkek doktorların çoğu çok daha iyi.
Yasemin tontuş u duydum ben de. O geçiyor aklımdan ama dediğim gibi gece gelmesi önemli. Çünkü medikalpark ta 4 erkek 4 bayan dr var. Mesai dışı Erkeğe denk gelme olasılığı yüzde 50.

Bunlar normal sigorta fiyati canim benim özel.olduğu için ucuruyorlar fiyatları pazartesi GOP medikal park a çarşamba GOP yeniyuzyil hastanesine aldim randevu doğum fiyatlarini sorcam bakalim ona göre doktor hastane secimi yapacagim çokta uzatmak iyi değil benim 6 aylik oldu belli süreden sonra kabul etmiyor hastaneler

Bende sigortalı değilim fiyat aldığında bilgilendirirsen çok sevinirim

Aaa evet anladım canım.
Senden bir şey rica edebilir miyim? Medikalpark a gittiğinde bayan doktorların mesai saatleri dışında gelip gelmediğini sorabilir misin? Geliyorsa ekstra ücreti?
Telefonda doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Gelip görüşmeniz gerek diyorlar. Ben de uzaktayım. Sadece bilgi için gelmem çok zor.
Sorman mümkün olursa çok memnun olurum

İyi akşamlar arkadaşlar ben bu kitabı almayı düşünüyorum bu konuda yorumunuz nedir ya da daha faydalı bir kitap önerebilecek olan...
Canım ben 3 kitap aldım biri de bu:)bunda dogumsonrasi öneriler de baya var ama çok reklam var.ben daha çok hafta hafta hamilelik kağan kocatepenin kitabına bakıyorum gelişmeleri takip etmek için. Bunu daha çok seviyorum

Benimki özel hastane onlarda bakmadı kan değerlerime 2 li 3 lü yaptılar detay yapmadı ben her gelişte detay bakıyorum zaten dedi ... Şeker yüklemesi yapacakmış ama keşke onu yapmasaydı

Arkadaş yazınca aklıma geldi. Şeker yüklemesi yaptiracak misiniz
Ben hala sabah bulantılarını çekiyorum birde şeker yüklemesi beni mahveder o yüzden çok kararsizim ne yapsam bilemedim.

Tamam canım sorarım:)

Sanirim ben agirlastikca oluyo bu agrilar cogu yerde doguma yakin oluyo yazio ama bende masallah daha 17 haftada basldi cok erkenciyiz :)

ahh canım bugün aynı korkuları yasamisiz Ben de ecopirin icip uyudun 2csaat kaktin midekötü istifra ettim ilaç sapa sağlam çıktı ...korkudan bidaha icmedimde. ..diğer bebeğim pihtilasmadan 26 haftada doğdu benimde korkuyorum sofiarya bizim endişemiz bosunami yoksa sıkıntı olurmu acaba off rabbim sen bizi aynı acı ve korkularla imtihan etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…