2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mrb kizlar bugun kntrlumiz vardi.sabshtan beri hastanelerdeyiz perisan olduk valla.devlet hstanesi bizi kontrol.etmedi malesef bi ton sira beklemsiktik oysaki sinir kupu oldum.sabah 9 da gittigim hastaneden 3 te ciktim ama elimde hic bisey yoktu sadece sira bekledim :( aksamda ozelde randevuz vardi herseyimiz cok iyiymis kilomuz boyumuz cok guzel.sadece agrilarimiz biraz fazlalasti. Bunada sukur.daha zor gunler geliyo galiba :) bu arada cinsiyetimiz belli oldu 2 erkek bi kiziz. Icerisi biraz dar oldugundan dogru duzgun foto alamadik malesef insallh haftaya.. :)

ahh canım bugün aynı korkuları yasamisiz Ben de ecopirin icip uyudun 2csaat kaktin midekötü istifra ettim ilaç sapa sağlam çıktı ...korkudan bidaha icmedimde. ..diğer bebeğim pihtilasmadan 26 haftada doğdu benimde korkuyorum sofiarya sofiarya bizim endişemiz bosunami yoksa sıkıntı olurmu acaba off rabbim sen bizi aynı acı ve korkularla imtihan etme...
Amin aminnn insallah

Merhabalar Sevgili Mayıs anneleri :KK200: Her birinize hatta birimize :) Rabbimden sağlıklı doğumlar diliyorum ... Hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alalım .:anne:

Ben de bir Haziran annesiyim (hatta Mayısta olabilirim :)) ) ... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...

Şimdiden çok teşekkürler :KK15:

Şeker yüklemesini hiç istemiyorum ısrar etmezse yaptırmıycam...sekerim hep alt sınırda 60-100 ise mesela aralık benimki 61 falan çıkıyor...çok gerekliyse açlık- tokluk bakılabiliyor

Kızlar bgün tetenoz asısı oldum 4 saat oldu olalı ne agrı ne sızı var bende mi anormallik var yoksa sonradan mı agricak :işsiz:
Bende bugün sabah 10 da oldum henüz ağrı siz bende de yok..inşallah olmaz diyelim
Arkadaş yazınca aklıma geldi. Şeker yüklemesi yaptiracak misiniz
Ben hala sabah bulantılarını çekiyorum birde şeker yüklemesi beni mahveder o yüzden çok kararsizim ne yapsam bilemedim.
Ben yaptırmıycağım doktorum zayıf olduğum ve ailede şeker problemi olmadığı için gerek görmedi...doktoruna danışmak en iyisi sanırım

Arkadaş yazınca aklıma geldi. Şeker yüklemesi yaptiracak misiniz
Ben hala sabah bulantılarını çekiyorum birde şeker yüklemesi beni mahveder o yüzden çok kararsizim ne yapsam bilemedim.
Ben yaptircam. Benim doktorum taramaları hiç onermemisti ama şeker yuklemesini özelikle yaptirmamiz gerektiğini belirtti.

ahh canım bugün aynı korkuları yasamisiz Ben de ecopirin icip uyudun 2csaat kaktin midekötü istifra ettim ilaç sapa sağlam çıktı ...korkudan bidaha icmedimde. ..diğer bebeğim pihtilasmadan 26 haftada doğdu benimde korkuyorum sofiarya sofiarya bizim endişemiz bosunami yoksa sıkıntı olurmu acaba off rabbim sen bizi aynı acı ve korkularla imtihan etme...
Canim benim Allahim korktugumuza ugratmasin, bebeklerimizi korusun bize bagislasin insallah

Sezaryen fiyatı mı bu acaba yoksa normal sezaryen fark etmiyor mu acaba?
Aslında erkek kadın dr fark etmese İbrahim beye gitmek isterim. Çok övülüyor gerçekten.
Benim için doktorun gece gelmesi de önemli ya. Sırf bu yüzden Nisa'yı düşünmeye başlamıştım. Medikalpark ta geliyorlar mıdır ki
Can'ım 5500 çokmuş ya. Bence sen de medikalpark ı düşün.

Bahçelievler ve Fatih şubeleri çok pahalı.
Paket olmasa bile gop medikalpark uygun diye biliyorum. Yakın zamanda arkadaşın tanıdığı 2250 ye Doğum yapmıştı. Hatta sezaryen bile olabilir.
Evet sezaryen fiyatı bu,normal Doğum daha da uygundur. Gece doktor gelir mi bilmiyorum ama onu ayrıca sormak lazım ;)

Herkese merhabalar:KK25: bir şey sormak istiyorum.yaklaşık bir haftadır alt karın bölgesinde sertleşmem oluyor. Bazen sağda bazen solda değişiyor.18. Haftamdayım. Bu bebek mi?Korkmalı mıyım :KK17:internette bi kaç şey okudum. Lütfen içimi rahatlatın.

Canim benim plasentadan dolayi kanamam oldugunda gittigim doktor izindeydi Ibrahim beye gittim burda senin onerin uzerine anlayisli bir doktor memnun kaldim sakinlestirdi beni onceki kaybimdan dolayi anlyisli davrandi ona devam ediyorum. Paylasimin icin cok tesekkur ederim hep doktor arayisindaydim sadece bir ay sonra gel dedi okadar bekleyemem sanirim :)
Ayda 1 kontrol normaldir yaaa, ben çok rahatım herhalde enson 13+5 de gitmiştim bugün 18+1 oldum hala gitmedim :) ayrıntılıya gidicem ocak ayının ilk haftası,diyorum ozamana kadar hiç gitmesem mi?? :oha:

Canim benim plasentadan dolayi kanamam oldugunda gittigim doktor izindeydi Ibrahim beye gittim burda senin onerin uzerine anlayisli bir doktor memnun kaldim sakinlestirdi beni onceki kaybimdan dolayi anlyisli davrandi ona devam ediyorum. Paylasimin icin cok tesekkur ederim hep doktor arayisindaydim sadece bir ay sonra gel dedi okadar bekleyemem sanirim :)
Ayda 1 kontrol normaldir yaaa, ben çok rahatım herhalde enson 13+5 de gitmiştim bugün 18+1 oldum hala gitmedim :) ayrıntılıya gidicem ocak ayının ilk haftası,diyorum ozamana kadar hiç gitmesem mi?? :oha:

Aaaa sasirdim gidip sormak.lazim ... Benim özel sigorta en son 3.800e kadar karsiliyor sigorta ek ücret odemek istemiyorum acikcasi.ondan ben medikal park Bahçelievler de 7.000 fatura cikardilar guatr ameliyat i olmuştum sigorta hepsini karsiladi ama doğumu 3.800e kadar karsiliyormus ...
Ben fiyattan Eminim canım 2400 sezaryen kesin bilgi ;) ama özel sigorta için ayrıca konuşmak gerekir mi? Bu SGK'lı fiyatı da olabilir. Özel sağlık sigortasına daha fazla fiyat çıkaracaklardır muhtemelen :)

Cok sagol canim aklima takildi saglik ocaginda sordum 20 dediler tereddutte kaldim oyle olunca. Arasinin bu kadar uzun olmasi etki konusunda bi degisiklige sebep olur mu
Yani literatür emerken 4 hafta arayla diyor ama engeç nekadar o konuda bir bilgi Yok. Sadece bunlar ilk dozlar olduğu için bağışıklığın desteklenmesi açısından 8-10 haftadan fazla uzatmıyoruz biz arayı. Oyuzden 10.hafta da olduysan 20yi geçirme dedim hatta ptesi git yaptır bence ;)

Sanırım tecruben ve mesleğin geregi rahatsin kalbini falan dilediginde dinlersin
bu bile iyi gelir ...bazılarımız kayıplarından bazılarımız tecrübe olmadığından heralde daha panik moddayiz. .Bende ayda bir taraftarıyım aksi durum dışında tabiki

Olu dogumum ve sikintili olmasa ben de gitmem ama insan hep gene bisey olacak diye korkuyor

Herkese merhabalar:KK25: bir şey sormak istiyorum.yaklaşık bir haftadır alt karın bölgesinde sertleşmem oluyor. Bazen sağda bazen solda değişiyor.18. Haftamdayım. Bu bebek mi?Korkmalı mıyım :KK17:internette bi kaç şey okudum. Lütfen içimi rahatlatın.
bebek o canım rahatsız bu kasilmadeğilse endişe etme içerde geziyo minnaklar bu müddet sonra sıkışıp kalacaklar bırak keyfini sürsün :emir_bebek:

Pihtilasma icin igne kullananlara ve sofiarya sofiarya zahmet olmazsa bisey sorucam. Bu aksam ignemi gobekten yaparken beceremedm yemek yemistim gobegim buyuktu igneyi deri altina degilde deri icine yana dogru itmisim yarisina kadar bastim canim cok yandi derim ari sokmus gibi kabardi korktum cektim. Ozel hastaneye kostum hemen hemsire bir cocuk o icinde yarim kalan ilaci baska enjeksiyona cekti kolumdan vurdu ilac yeterli gelir mi cok korkuyorm ilk bebegimi 22 de pihtilasmadan kaybettim simdi de 20+1 im yaklastikca zaman tedirginim. Yanimda yeni bir igne daha goturdum ama bu kalani vuralim dedi cocuk da yeni mezun gibi gencti .bu ignenin etkisi 24 saat mi bide.Bu gece bana uyku yok
Tatlım sen bu gece mışıl mışıl uyu, bu anlattığından ne sana ne de bebişe hiçbirşey olmaz. İlaç cilt altına bile gitse netice de emilecek. Hadi emilmesi yarısı sadece koluna yapılan gitti diyelim yine sıkıntı Yok. Öyle kan sulandırıcılar kısa etkili ilaçlar değiller uzun salınımlılar hiç merak etme. Şöyle düşün mesela ameliyat olMadan 1 hafta 10gün önce kesiyorlar kan sulandırıcı ilaçları ki ameliyat gününe ancak etkisi geçmiş olsun, derin bir nefes ve bunları hiiiç düşünmesen güzel güzel uyu ;)

Bence doktora söylemelisin sanmıyorum ama kasılma olabilir riske atma doktoruna danışmalısın telf ile de olsa

Back
X