2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim doktorum henuz başlamadı kan hapına sadece troid ilacı v devir kullanıyorum bu gidişinde başlayacak sanırım kan ilacinada

canim tam olarak nerde hissediyorsun benimki kasıkta hep

Turkiye hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz. Ben tulay hanima gitmistim bir sefer cok memnun kalmistim fakat uzak devam edemedim.

bana da sağlık ocağındaki hemşire 17. haftada duyulmaz, canın sıkılır, 20. haftalarda dinleriz dedi. uğraşmak istemedi demek haa, sorarım ben ona
Yani şimdi hemşireyi de zan altında bırakmış olmayayım ama yani 17. Haftada duyamıyorsa o işi yapmasın o arkadaş. Acemi biri duyamayabilir evet ama o işi yapıyorsa duyması gerekir,

Ayyy bu hareket iside beni cok tedirgin hissetriyo.ultrasnda kipir kipirlar ama ben hic bisey hissedemiyorum sadece karnim aciyo o kadar.hadi diycem biri tembel.dier ikiside mi tembel :) yada hissettigim bazi seyler hareketmi anlamiyorum ki ne zaman anlicammmm

canım sen clexan 0.4 mü kullanıyodun. banada ilk 0.4 le baslatldı tahlil yapıldı yetersz geldi doz 0.6 cıkarıldı 1 ayda öyle kullandım yine tahlil yapıldı ve şuan 0.8 lik clexane igne ve aspirin kullanıyorum. benimde karnımda ölen bebegimde ne iğne ne aspirin doktor hiçbişey vermemişti. doktorunla konus yeterli olup olmadıgına bi baksın dozun

ay maaşallah, Allah kem gözlerden korusun, ne güzel, sağsalim doğsunlar inşallah...

Ben şuan hareketlerinden takp ediyorum zaten dediğin gibi çalışacağı da malum ama almak isteyenler için daha kalitelileri de mevcut sanırsam ben öyle ateş ölçer bakarken gördüm de paylaşayım dedim

Aaa ben bakmadım o kadar. ateş ölçer bakıyodum bu da orda çıktı görünce paylaşayım dedim. Ateş ölçer tansiyon aleti alanlar memnunmuş kullanıyorlar denenebilir belki

Kızlarrrrr şimdi doktordan geliyorum. Geçen sefer doktorum bebeğime kız gibi demişti ama bu hafta erkek olduğunu öğrendik hiç inanmamıştım zaten kız dediğinde. Ama ona pembe bi kaç bişey almıştım yarın onlatı değiştirmeye gideceğim ilk iş. Anneler hisseder hem iddiaya girmiştik kazanan ben oldum.
Bir de kalbinde küçüçük bi nokta vardı. Doktor bunu takip edicez Ayrıntılı ultrasonda daha detaylı incelenir dedi. Çok önemli bişey değil dedi ama aklım takılı kaldı var mı bilgisi olan

ne testi oluyo pihtilasmami yine dua ilerdeki gunu geri geldi 17+6 yim 17+5 çıktı ölçümler Birdahaki kontrol ayın 8 de ayrıntılı olcak eğer kiii insallah olmaz bu sıkıntı olursa derim doktora ...stres yapmak tehlikeli biliyorum dilim susuyoda gönül konusuyo

Kaç haftalık kaybın canım buarada

Devit 3 başladık biz buarada düşük değil ama sinirmis önlem dedi ...3 4 lokosit çıktı idrarda suya konulup içilen ilaçtan verdi ...okadar ilaç olduki kafam karıştı valla ...iyi olsunda yavrularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…