- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.301
bana da sağlık ocağındaki hemşire 17. haftada duyulmaz, canın sıkılır, 20. haftalarda dinleriz dedi. uğraşmak istemedi demek haa, sorarım ben onaOrtalama 13-14. Haftadan itibaren çoğunlukla duymaya başlarsın tecrübeyle sabittirsenin ebe ne diyim valla
canim tam olarak nerde hissediyorsun benimki kasıkta hepKızlar herkes bebişin hareketlerinden bahsetmiş ben 17. haftamda hissetmeye başladım. Hani karnınız guruldar ya öyle. Ama 1 haftadır benimki içerde bildiğiniz horon tepiyor helede tatlı yedimmi çıldırıyor sanki. Merak etmeyin yakında hareketlerden başınızı alamayacaksınız. Geceleri bile uyandıracak. Allahım korusun bebeklerimizi.
Kızlar ben türkiye hastanesiné gdyrm.normal doğum 3.300 olmuş. Sezeryan 350 lira fazlası. Yakın diye tercih ediyorum.artık mecbur odicez.demir ilaci maltofer verdi deceviti her gün içmene gerek yok halsiz olunca iç dedi ama ben içmeye devam etcem ya siz içiyor musunuz her gün?
Yani ben de şaşırdım e ozaman buralarda da ı fiyatlara var zaten alacaksanız kargo beklemeye gerek Yok bence22 degilki 120 lira dolar canım 22 dolar bu yanlış yazmış arkadaş .. 22 lira nerdeeeee
Yani şimdi hemşireyi de zan altında bırakmış olmayayım ama yani 17. Haftada duyamıyorsa o işi yapmasın o arkadaş. Acemi biri duyamayabilir evet ama o işi yapıyorsa duyması gerekir,bana da sağlık ocağındaki hemşire 17. haftada duyulmaz, canın sıkılır, 20. haftalarda dinleriz dedi. uğraşmak istemedi demek haa, sorarım ben ona
canım sen clexan 0.4 mü kullanıyodun. banada ilk 0.4 le baslatldı tahlil yapıldı yetersz geldi doz 0.6 cıkarıldı 1 ayda öyle kullandım yine tahlil yapıldı ve şuan 0.8 lik clexane igne ve aspirin kullanıyorum. benimde karnımda ölen bebegimde ne iğne ne aspirin doktor hiçbişey vermemişti. doktorunla konus yeterli olup olmadıgına bi baksın dozunCanım benim 3gun ilerdeydi 10 gündür aynı gününde bazı ölçümler 1gun geride çıkıyor korktum yine gelişim gerili olcak diye diğer bebeğim 26 haftada doğdu acil alındı öldü ...bu isaretmi acaba yine basladigina
ay maaşallah, Allah kem gözlerden korusun, ne güzel, sağsalim doğsunlar inşallah...Mrb kizlar bugun kntrlumiz vardi.sabshtan beri hastanelerdeyiz perisan olduk valla.devlet hstanesi bizi kontrol.etmedi malesef bi ton sira beklemsiktik oysaki sinir kupu oldum.sabah 9 da gittigim hastaneden 3 te ciktim ama elimde hic bisey yoktu sadece sira bekledimaksamda ozelde randevuz vardi herseyimiz cok iyiymis kilomuz boyumuz cok guzel.sadece agrilarimiz biraz fazlalasti. Bunada sukur.daha zor gunler geliyo galiba :) bu arada cinsiyetimiz belli oldu 2 erkek bi kiziz. Icerisi biraz dar oldugundan dogru duzgun foto alamadik malesef insallh haftaya.. :)
Aminn insallah hepimizin yavrusunu korusun rabbimay maaşallah, Allah kem gözlerden korusun, ne güzel, sağsalim doğsunlar inşallah...
Kimisi bu konuda çok endişeli oluyor ben hareketlerini takip ediyorum hissetmeye başladığımdan beriAy almalı mıyız acaba? Ben de dünden beri hissedemiyorum ve acayip endişeleniyor insan.
Ben şuan hareketlerinden takp ediyorum zaten dediğin gibi çalışacağı da malumYani 22 tl ilginçmiş. Ali Express'ten dijital ürÜnler almak nekadar mantıklı bilemiyorum ki?? Türkiye de 150-200tl arası galiba fiyatları,bu 22 tl gelecek olan şey hiçbir işine yaramayacak birşey de olabilir. Gerçi 22 tl gözden çıkarılmayacak bir meblağ değil belki de normal işe yaratacak bir cihazdır riske etmeye değer bencetabi bir de kullanmayı öğrenme kısmı var çok ta basit değil işe Yen'i başlayan arkadaşlar hep sıkıntı yaşarlardı, kalp atışını bulamadıkları için. Sen de mesela evde duyamazsan panik olacaksın daha çok strese gireceksin Bunları da düşünmek lazım. Sağlık Profesyonelleri dışında ev kullanımına pek uygun olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.ancak belki 25-26 haftadan sonra daha rahat kullanabilirsin ama zaten uzamanda bebekler patır patır hareket etmeye başlayacak ne gerek var
Aaa ben bakmadım o kadar. ateş ölçer bakıyodum bu da orda çıktı görünce paylaşayım dedim. Ateş ölçer tansiyon aleti alanlar memnunmuş kullanıyorlar denenebilir belkiCanım 22 tl olan jeli. aletin kendisi 100 tl bilgin olsun dedim bende bakmıştım satın al butonuna basınca göreceksin
sofiarya digital aletlerde iyi oluyor canım eşim fazlasıyla bilgisayar malzemesi sipariş etmiştir zamanında kaynım güneş enerjisi kurdu balkonuna aliexpresten sipariş vererek ufak elektrik üretiyor gerçi ama yinede evdeki ufak tefek aletlere yariyor
Evet bu haliyle de alınabilir yani bi çok şeyr veriyoruz bu parayı aslındaKahverengikus canım bak 56 tl gerçi sende farketmissindir.
canım sen clexan 0.4 mü kullanıyodun. banada ilk 0.4 le baslatldı tahlil yapıldı yetersz geldi doz 0.6 cıkarıldı 1 ayda öyle kullandım yine tahlil yapıldı ve şuan 0.8 lik clexane igne ve aspirin kullanıyorum. benimde karnımda ölen bebegimde ne iğne ne aspirin doktor hiçbişey vermemişti. doktorunla konus yeterli olup olmadıgına bi baksın dozun[/QU ne
ne testi oluyo pihtilasmami yine dua ilerdeki gunu geri geldi 17+6 yim 17+5 çıktı ölçümler Birdahaki kontrol ayın 8 de ayrıntılı olcak eğer kiii insallah olmaz bu sıkıntı olursa derim doktora ...stres yapmak tehlikeli biliyorum dilim susuyoda gönül konusuyocanım sen clexan 0.4 mü kullanıyodun. banada ilk 0.4 le baslatldı tahlil yapıldı yetersz geldi doz 0.6 cıkarıldı 1 ayda öyle kullandım yine tahlil yapıldı ve şuan 0.8 lik clexane igne ve aspirin kullanıyorum. benimde karnımda ölen bebegimde ne iğne ne aspirin doktor hiçbişey vermemişti. doktorunla konus yeterli olup olmadıgına bi baksın dozun
Kaç haftalık kaybın canım buaradacanım sen clexan 0.4 mü kullanıyodun. banada ilk 0.4 le baslatldı tahlil yapıldı yetersz geldi doz 0.6 cıkarıldı 1 ayda öyle kullandım yine tahlil yapıldı ve şuan 0.8 lik clexane igne ve aspirin kullanıyorum. benimde karnımda ölen bebegimde ne iğne ne aspirin doktor hiçbişey vermemişti. doktorunla konus yeterli olup olmadıgına bi baksın dozun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?