2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben şuan 18+3 deyim ve bir haftadır hissediyorum canım, dönüyormu tekme mi atıyor artık orasını tam kestiremedim

Canım travelin görünüş açısından gösterişli olduğunu düşünüyorum. Baston ise kullanışlı ve alan bakımından daha az yer kaplıyor

Evet bende hamilelik öncesi ekmek ve tatlıyı sınırlı tüketirdim hele ekmeği hiç yemekdim hamileliğimin başındada iyiydim ama sonra bana bişey oldu ekmek yemeğe başladım , ve canım acayip tatlı istiyor bende yiyiyorum ne yazıkki ne oldu neden oldu anlamadım

Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah doktorun yuzunu guldurur bogaz enfeksiyonu icin yine doktoruna danis bence biz nedesek hamile oldugun icin riskli olabilir.

Gecmis olsun cnm ayni durum bnde var hasta olmk istemiyorum dier hastlgmi 3 hafta cktim resmen

Bilmem ki valla. Ekmege hala karsi koyabiliyorum ama tatliya imkan yok

Sagol canim oyle yapayim ben o zaman

stetskopla duyamazsın ama bu haftlarda el doppleriyle çok rahat duuyabilir hemşiren. ama işte iş biraz onların vicdani insiyatifine kalıyor. dinlemek iistemezse duyulmuyor der gönderir başından

Merhaba hanımlar.ne zamandır giremedim 2 çocuktan fırsat bulup.bebeklerin hareketleri nasıl kızlar.18 haftama giricem pek hareket hissedemiyorum endişeleniyorum

Merhaba hanımlar.ne zamandır giremedim 2 çocuktan fırsat bulup.bebeklerin hareketleri nasıl kızlar.18 haftama giricem pek hareket hissedemiyorum endişeleniyorum
Ben de endişeleniyordum ama iki gündür ciddi şekilde hissediyorum. 19 hafta bitti. Tekme gibi değil. Böyle değişik bişey. Kelebek çırpınıyor sanki pır pır ediyor bişeyler. Uzun sürüyor birde hemen geçmiyor. Özellikle bir seyler yedikten sonra. Senin de olacaktır Can'ım. Endişelenme.

ben de pek hissedemiyorum ama dün kontrolde kıpır kıpır yerinde durmuyordu zıpırım. endişelenme keyfi yerindedir

El dopleri ali expresste 22 tl ne zamana gelir bilinmez ama kargo ödenirse çabuk geliyo bide galiba mng kargo yeni anlaşma yapmış çabuk geldğini duydum.

O senin iyi niyetin canım her ebe senin gibi degilki canim

stetskopla duyamazsın ama bu haftlarda el doppleriyle çok rahat duuyabilir hemşiren. ama işte iş biraz onların vicdani insiyatifine kalıyor. dinlemek iistemezse duyulmuyor der gönderir başından
Mesela benimki şimdi duyulmaz 2 ay sonra ancak dedi komikk salagiz sanki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…