- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.261
Ben şuan 18+3 deyim ve bir haftadır hissediyorum canım, dönüyormu tekme mi atıyor artık orasını tam kestiremedimMerhaba mayis anneleri.ben haziran annelerinden kacak olarak katiliyorum:)) sezaryen olursam mayista dogum olabilir elbet.size sorum bebisi hissetmeye basladiniz mi basladiysaniz nasi bi his nasi tarif edersinz ve ne zaman basladiniz.bu arada benim de bi kizim olacak insaallah en son 3boyutlu goruntude bakip kesin kiz dediler degismez herhalde.cabuk yorulma bende de var
Canım travelin görünüş açısından gösterişli olduğunu düşünüyorum. Baston ise kullanışlı ve alan bakımından daha az yer kaplıyorGünaydın güzel annelerinşallah hepiniz iyisinizdir.
Ben 30 aralık için ali ipekten randevu aldım 19+2 olacağız o zaman. Minik kuşumun cinsiyetini hala bilmiyoruz göbek kordonundan göremedik.
Kızlar bir de baston araba mı travel sistem mi daha kullanışlı?
Ben yaptiracam heralde seker yukleme testini ya. Hamileligimin basinda rafine seker tuketmeme karari almistim. Sadece meyvelerden alacaktim vucuduma seker. Ama tabiki normalde hic sevmememe ragmen son zamanlar tatliya asiri dustum ve tuketiyorum. Sabahlari gune bir bardak komposto ile basliyorum o derece. Vucudumun sekere ihtiyac duydugunu hissesiyorum ve bu beni nedense endiselendiriyor. Eger seker tuketmeme kararimi uygulasaydim yaptirmazdim testi. Ama dusunsene orda icecegim bir bardak sekerli suyu gun icerisinde zaten yedigim cikolatan, ictigim kompostodan ve diger tukettigim tatli seylerden fazlasiyla aliyorum.
Hayırlı sabahları hanımlar bugün kontrolüm var bana dua edin plasenta yukarı çıkmış olsun. Birde aşırı Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum yutkunamıyorum öksürükte var neler tavsiye etmiştiniz bu durum için
Gecmis olsun cnm ayni durum bnde var hasta olmk istemiyorum dier hastlgmi 3 hafta cktim resmenHayırlı sabahları hanımlar bugün kontrolüm var bana dua edin plasenta yukarı çıkmış olsun. Birde aşırı Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum yutkunamıyorum öksürükte var neler tavsiye etmiştiniz bu durum için
Bilmem ki valla. Ekmege hala karsi koyabiliyorum ama tatliya imkan yokEvet bende hamilelik öncesi ekmek ve tatlıyı sınırlı tüketirdim hele ekmeği hiç yemekdim hamileliğimin başındada iyiydim ama sonra bana bişey oldu ekmek yemeğe başladım , ve canım acayip tatlı istiyor bende yiyiyorum ne yazıkki ne oldu neden oldu anlamadım
Güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllahHayırlı sabahları hanımlar bugün kontrolüm var bana dua edin plasenta yukarı çıkmış olsun. Birde aşırı Boğaz enfeksiyonu geçiriyorum yutkunamıyorum öksürükte var neler tavsiye etmiştiniz bu durum için
Olmazsın inşallah ya bende öksürükte başladı kasıklarım sancılanıyor şuanGecmis olsun cnm ayni durum bnde var hasta olmk istemiyorum dier hastlgmi 3 hafta cktim resmen
Sagol canim oyle yapayim ben o zamanYani literatür emerken 4 hafta arayla diyor ama engeç nekadar o konuda bir bilgi Yok. Sadece bunlar ilk dozlar olduğu için bağışıklığın desteklenmesi açısından 8-10 haftadan fazla uzatmıyoruz biz arayı. Oyuzden 10.hafta da olduysan 20yi geçirme dedim hatta ptesi git yaptır bence
Bunu bilmiyorum ama ben ‘bebeginizi beklerken sizi neler bekler’ aldim cok guzel bi kitap her detay tek tek yazıyoİyi akşamlar arkadaşlar ben bu kitabı almayı düşünüyorum bu konuda yorumunuz nedir ya da daha faydalı bir kitap önerebilecek olan...
stetskopla duyamazsın ama bu haftlarda el doppleriyle çok rahat duuyabilir hemşiren. ama işte iş biraz onların vicdani insiyatifine kalıyor. dinlemek iistemezse duyulmuyor der gönderir başındanCanım kaç haftadan itibaren duyuluyor sağlık ocağındaki aletle kalp atışı? Ben bi gittiğimde sordum hemşire daha duyulmaz demişti...kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum...artık duyuluyor mu yani? Bi de bizim okulda steteskop var onunla duyabilir miyim acaba denesem
Ben de endişeleniyordum ama iki gündür ciddi şekilde hissediyorum. 19 hafta bitti. Tekme gibi değil. Böyle değişik bişey. Kelebek çırpınıyor sanki pır pır ediyor bişeyler. Uzun sürüyor birde hemen geçmiyor. Özellikle bir seyler yedikten sonra. Senin de olacaktır Can'ım. Endişelenme.Merhaba hanımlar.ne zamandır giremedim 2 çocuktan fırsat bulup.bebeklerin hareketleri nasıl kızlar.18 haftama giricem pek hareket hissedemiyorum endişeleniyorum
ben de pek hissedemiyorum ama dün kontrolde kıpır kıpır yerinde durmuyordu zıpırım. endişelenme keyfi yerindedirMerhaba hanımlar.ne zamandır giremedim 2 çocuktan fırsat bulup.bebeklerin hareketleri nasıl kızlar.18 haftama giricem pek hareket hissedemiyorum endişeleniyorum
O senin iyi niyetin canım her ebe senin gibi degilki canimYani evet bu kesinlikle büyük bir artı benim için ama ben gerçekten kalbimi rahat tutmak istiyorum İnan kötü hiçbirşey düşünmüyorum ve hayatta hiç olmadığım kadar sabırlıyım gerçekten ben de 4sene bekledim bu bebek için ve bana bu evlat en çok sabretmeyi öğretti. Bir de başıma gelenler hiç yoktan aklıma gelmeyenin başıma gelmesi hayatta herşey olacağına varıyor bunu anladımbi de şey dicem siz de böyle kendinizi kötü hissetiğiniZ de nebileyim bebek nasıldır acaba diye içinizin içinizi gediği durumlarda sağlık ocağına gitseniz hemşireleriniz bakmaz mı doppler ile??? Benim çok hastam oldu öyle hergün gelenler vardı. Tüp bebekliler, daha önce defalarca düşük yapanlar , son haftada ölü Doğum yapanlar İnan birkez olsun hiçbirini geri çevirmedim üşenmeden baktım kalp atışlarına hergün. Bence şansınızı deneyin, insan o pıtpıtları duyunca günü bile bir başka güzel geçiyor. Hemşireleriniz sizi kırmaz inşallahh
Mesela benimki şimdi duyulmaz 2 ay sonra ancak dedi komikk salagiz sanki ..stetskopla duyamazsın ama bu haftlarda el doppleriyle çok rahat duuyabilir hemşiren. ama işte iş biraz onların vicdani insiyatifine kalıyor. dinlemek iistemezse duyulmuyor der gönderir başından
Ay almalı mıyız acaba? Ben de dünden beri hissedemiyorum ve acayip endişeleniyor insan.Eki Görüntüle 2080004 El dopleri ali expresste 22 tl ne zamana gelir bilinmez ama kargo ödenirse çabuk geliyo bide galiba mng kargo yeni anlaşma yapmış çabuk geldğini duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?