2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende kontroldeyim kızlar 3 gün ondeydi şimdi gününde gidiyor bazı günler 1 gün geri duam gerilememek. ...odum kopuyor ya...buarada esentepe zam yapmis %20 herşeye zam ....idrar aldı onu bekliyorum enfeksiyon varmı diye kasilma için progestan devam dedi ...fitil olarak aldım cildimde tahriş oldu ağızdan al dedi..

Benim 3.gebeliğim olduğu halde fazla korkuyorum.ama daha sert ve sık hareketler için oldukça erken ama gelde anlat kendime :)

Ocak ayını bi bekleselermiş el insaf...ben 26 aralık için ayrıntılı randevusu aldım 150 tl demisti şimdi o da mı değişti acaba...ben de ocak ayına bırakmadım zamlı girmemek için 25 aralık 5 ocak demişti doktorum

Esentepemi canım seninde ben 250 lira vericem

Kızlar herkes bebişin hareketlerinden bahsetmiş ben 17. haftamda hissetmeye başladım. Hani karnınız guruldar ya öyle. Ama 1 haftadır benimki içerde bildiğiniz horon tepiyor helede tatlı yedimmi çıldırıyor sanki. Merak etmeyin yakında hareketlerden başınızı alamayacaksınız. Geceleri bile uyandıracak. Allahım korusun bebeklerimizi.

Esentepemi canım seninde ben 250 lira vericem
Geçen cumartesi oğlum bu salgın boğaz enfeksiyonundan oldu Medicalpark a götürdük bize yakın ve 7/24 çocuk doktoru varmış diye...eşim çok beğendi belki çocuk için gidilebilir doktor da çok iyiydi Hüseyin Zafer Çapar; ama çok pahalı 135 Tl muayene...kadın doğum kim bilir nasıl... hastane bildiğin boş ne sıra var ne kalabalık...var mı giden bildiğiniz...Aritmi de zorda kalırsam gider miyim acaba iyi doktor falan varsa, bi yandan da esnaf gibiler ya bi iğne yapılacak gidip dışarıdan al onu bile parasız yapmıyorlar

Olmazsın inşallah ya bende öksürükte başladı kasıklarım sancılanıyor şuan
Ayyy valla atlatmaya calis.benim burnum akiyo ama yedigim meyveler sanirim ayakta tutuyo beni bi braksam direk hastayim.zaten o oksurp hapsurrken ki kasik agrisi insani bitriyo

Şeker yüklemesini hiç istemiyorum ısrar etmezse yaptırmıycam...sekerim hep alt sınırda 60-100 ise mesela aralık benimki 61 falan çıkıyor...çok gerekliyse açlık- tokluk bakılabiliyor

Benim dr yapmak istiyo ben istemiyorum hiç , sizce ne yapmalıyım... açlık tokluk bakıyorum ben normal çıkıyo , saçma bi prosedür bence ama yapacak sanırım dr offffff

Eki Görüntüle 2080004 El dopleri ali expresste 22 tl ne zamana gelir bilinmez ama kargo ödenirse çabuk geliyo bide galiba mng kargo yeni anlaşma yapmış çabuk geldğini duydum.
Yani 22 tl ilginçmiş. Ali Express'ten dijital ürÜnler almak nekadar mantıklı bilemiyorum ki?? Türkiye de 150-200tl arası galiba fiyatları,bu 22 tl gelecek olan şey hiçbir işine yaramayacak birşey de olabilir. Gerçi 22 tl gözden çıkarılmayacak bir meblağ değil belki de normal işe yaratacak bir cihazdır riske etmeye değer bence tabi bir de kullanmayı öğrenme kısmı var çok ta basit değil işe Yen'i başlayan arkadaşlar hep sıkıntı yaşarlardı, kalp atışını bulamadıkları için. Sen de mesela evde duyamazsan panik olacaksın daha çok strese gireceksin Bunları da düşünmek lazım. Sağlık Profesyonelleri dışında ev kullanımına pek uygun olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.ancak belki 25-26 haftadan sonra daha rahat kullanabilirsin ama zaten uzamanda bebekler patır patır hareket etmeye başlayacak ne gerek var

B
Canım banada 250 dediler ayrıntılı ultrason için. Muayenelerde bir değişiklik varmı? Doğum ücretleri ne kadar olmuş. 2000 demişti bana en son ama ocakta zam gelcek demişti.
Banada öyle demişti erken gelmiş 2400 olmuş doğum muayene 90 extra yatak 300

135 ti geçen sene muayene tahliller çok isteniyo orda 400 verdiğim oldu tahlile

Ortalama 13-14. Haftadan itibaren çoğunlukla duymaya başlarsın tecrübeyle sabittir senin ebe ne diyim valla
Canım benim 3gun ilerdeydi 10 gündür aynı gününde bazı ölçümler 1gun geride çıkıyor korktum yine gelişim gerili olcak diye diğer bebeğim 26 haftada doğdu acil alındı öldü ...bu isaretmi acaba yine basladigina

22 degilki 120 lira dolar canım 22 dolar bu yanlış yazmış arkadaş .. 22 lira nerdeeeee

Eki Görüntüle 2080004 El dopleri ali expresste 22 tl ne zamana gelir bilinmez ama kargo ödenirse çabuk geliyo bide galiba mng kargo yeni anlaşma yapmış çabuk geldğini duydum.

Canım 22 tl olan jeli. aletin kendisi 100 tl bilgin olsun dedim bende bakmıştım satın al butonuna basınca göreceksin
sofiarya digital aletlerde iyi oluyor canım eşim fazlasıyla bilgisayar malzemesi sipariş etmiştir zamanında kaynım güneş enerjisi kurdu balkonuna aliexpresten sipariş vererek ufak elektrik üretiyor gerçi ama yinede evdeki ufak tefek aletlere yariyor

Kızlar ben türkiye hastanesiné gdyrm.normal doğum 3.300 olmuş. Sezeryan 350 lira fazlası. Yakın diye tercih ediyorum.artık mecbur odicez.demir ilaci maltofer verdi deceviti her gün içmene gerek yok halsiz olunca iç dedi ama ben içmeye devam etcem ya siz içiyor musunuz her gün?

Normal doğuma neden bu kadar para alıyorlar anlam veremedim gitti

Decavit i hergun kullanıyorum canım. Zaten bir tek onu kullanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…