- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.281
Ocak ayını bi bekleselermiş el insaf...ben 26 aralık için ayrıntılı randevusu aldım 150 tl demisti şimdi o da mı değişti acaba...ben de ocak ayına bırakmadım zamlı girmemek için 25 aralık 5 ocak demişti doktorumBende kontroldeyim kızlar 3 gün ondeydi şimdi gününde gidiyor bazı günler 1 gün geri duam gerilememek. ...odum kopuyor ya...buarada esentepe zam yapmis %20 herşeye zam ....idrar aldı onu bekliyorum enfeksiyon varmı diye kasilma için progestan devam dedi ...fitil olarak aldım cildimde tahriş oldu ağızdan al dedi..
Esentepemi canım seninde ben 250 lira vericemOcak ayını bi bekleselermiş el insaf...ben 26 aralık için ayrıntılı randevusu aldım 150 tl demisti şimdi o da mı değişti acaba...ben de ocak ayına bırakmadım zamlı girmemek için 25 aralık 5 ocak demişti doktorum
Aritmi Osmangazi ye gidiyorum ultrason Aritmi Çekirge de çekilecek sonucu doktoruma giriş yaptıtmadan göstericem oyle söylediEsentepemi canım seninde ben 250 lira vericem
Esentepemi canım seninde ben 250 lira vericem
Geçen cumartesi oğlum bu salgın boğaz enfeksiyonundan oldu Medicalpark a götürdük bize yakın ve 7/24 çocuk doktoru varmış diye...eşim çok beğendi belki çocuk için gidilebilir doktor da çok iyiydi Hüseyin Zafer Çapar; ama çok pahalı 135 Tl muayene...kadın doğum kim bilir nasıl... hastane bildiğin boş ne sıra var ne kalabalık...var mı giden bildiğiniz...Aritmi de zorda kalırsam gider miyim acaba iyi doktor falan varsa, bi yandan da esnaf gibiler ya bi iğne yapılacak gidip dışarıdan al onu bile parasız yapmıyorlarEsentepemi canım seninde ben 250 lira vericem
Ayyy valla atlatmaya calis.benim burnum akiyo ama yedigim meyveler sanirim ayakta tutuyo beni bi braksam direk hastayim.zaten o oksurp hapsurrken ki kasik agrisi insani bitriyoOlmazsın inşallah ya bende öksürükte başladı kasıklarım sancılanıyor şuan
Şeker yüklemesini hiç istemiyorum ısrar etmezse yaptırmıycam...sekerim hep alt sınırda 60-100 ise mesela aralık benimki 61 falan çıkıyor...çok gerekliyse açlık- tokluk bakılabiliyor
Ortalama 13-14. Haftadan itibaren çoğunlukla duymaya başlarsın tecrübeyle sabittirMesela benimki şimdi duyulmaz 2 ay sonra ancak dedi komikk salagiz sanki ..
Yani 22 tl ilginçmiş. Ali Express'ten dijital ürÜnler almak nekadar mantıklı bilemiyorum ki?? Türkiye de 150-200tl arası galiba fiyatları,bu 22 tl gelecek olan şey hiçbir işine yaramayacak birşey de olabilir. Gerçi 22 tl gözden çıkarılmayacak bir meblağ değil belki de normal işe yaratacak bir cihazdır riske etmeye değer benceEki Görüntüle 2080004 El dopleri ali expresste 22 tl ne zamana gelir bilinmez ama kargo ödenirse çabuk geliyo bide galiba mng kargo yeni anlaşma yapmış çabuk geldğini duydum.
Banada öyle demişti erken gelmiş 2400 olmuş doğum muayene 90 extra yatak 300Canım banada 250 dediler ayrıntılı ultrason için. Muayenelerde bir değişiklik varmı? Doğum ücretleri ne kadar olmuş. 2000 demişti bana en son ama ocakta zam gelcek demişti.
135 ti geçen sene muayene tahliller çok isteniyo orda 400 verdiğim oldu tahlileGeçen cumartesi oğlum bu salgın boğaz enfeksiyonundan oldu Medicalpark a götürdük bize yakın ve 7/24 çocuk doktoru varmış diye...eşim çok beğendi belki çocuk için gidilebilir doktor da çok iyiydi Hüseyin Zafer Çapar; ama çok pahalı 135 Tl muayene...kadın doğum kim bilir nasıl... hastane bildiğin boş ne sıra var ne kalabalık...var mı giden bildiğiniz...Aritmi de zorda kalırsam gider miyim acaba iyi doktor falan varsa, bi yandan da esnaf gibiler ya bi iğne yapılacak gidip dışarıdan al onu bile parasız yapmıyorlar
Canım benim 3gun ilerdeydi 10 gündür aynı gününde bazı ölçümler 1gun geride çıkıyor korktum yine gelişim gerili olcak diye diğer bebeğim 26 haftada doğdu acil alındı öldü ...bu isaretmi acaba yine basladiginaOrtalama 13-14. Haftadan itibaren çoğunlukla duymaya başlarsın tecrübeyle sabittirsenin ebe ne diyim valla
22 degilki 120 lira dolar canım 22 dolar bu yanlış yazmış arkadaş .. 22 lira nerdeeeeeYani 22 tl ilginçmiş. Ali Express'ten dijital ürÜnler almak nekadar mantıklı bilemiyorum ki?? Türkiye de 150-200tl arası galiba fiyatları,bu 22 tl gelecek olan şey hiçbir işine yaramayacak birşey de olabilir. Gerçi 22 tl gözden çıkarılmayacak bir meblağ değil belki de normal işe yaratacak bir cihazdır riske etmeye değer bencetabi bir de kullanmayı öğrenme kısmı var çok ta basit değil işe Yen'i başlayan arkadaşlar hep sıkıntı yaşarlardı, kalp atışını bulamadıkları için. Sen de mesela evde duyamazsan panik olacaksın daha çok strese gireceksin Bunları da düşünmek lazım. Sağlık Profesyonelleri dışında ev kullanımına pek uygun olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben.ancak belki 25-26 haftadan sonra daha rahat kullanabilirsin ama zaten uzamanda bebekler patır patır hareket etmeye başlayacak ne gerek var
Eki Görüntüle 2080004 El dopleri ali expresste 22 tl ne zamana gelir bilinmez ama kargo ödenirse çabuk geliyo bide galiba mng kargo yeni anlaşma yapmış çabuk geldğini duydum.
Normal doğuma neden bu kadar para alıyorlar anlam veremedim gittiKızlar ben türkiye hastanesiné gdyrm.normal doğum 3.300 olmuş. Sezeryan 350 lira fazlası. Yakın diye tercih ediyorum.artık mecbur odicez.demir ilaci maltofer verdi deceviti her gün içmene gerek yok halsiz olunca iç dedi ama ben içmeye devam etcem ya siz içiyor musunuz her gün?
Kızlar ben türkiye hastanesiné gdyrm.normal doğum 3.300 olmuş. Sezeryan 350 lira fazlası. Yakın diye tercih ediyorum.artık mecbur odicez.demir ilaci maltofer verdi deceviti her gün içmene gerek yok halsiz olunca iç dedi ama ben içmeye devam etcem ya siz içiyor musunuz her gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?