2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
cikar 4-5 ay daha. Sonra esinin dedigi gibi mecbur diger tarafa.
Artik yapacak bisey yok.zaten 4 5 ay sonra yninda bile yatamicam kica yatak onun olsun.yatak odam biraz kucuk 3 tane besigi sigdirmam imkansiz cocuk odasina koltuk tarzi bisey koymayi dusunuyorum artik orda yata kalkarim :)

Artik yapacak bisey yok.zaten 4 5 ay sonra yninda bile yatamicam kica yatak onun olsun.yatak odam biraz kucuk 3 tane besigi sigdirmam imkansiz cocuk odasina koltuk tarzi bisey koymayi dusunuyorum artik orda yata kalkarim :)
Yaa 3üz mü? Bence esin de fazla heveslenmesin o zaman o da uyuyamaz insallah bebislerin uyanma saatleri bir olur. Allah yardimcin olsun:) kucuklukleri biraz zorlar ama buyuduklerindencok guzel olur her sey :))

Yaa 3üz mü? Bence esin de fazla heveslenmesin o zaman o da uyuyamaz insallah bebislerin uyanma saatleri bir olur. Allah yardimcin olsun:) kucuklukleri biraz zorlar ama buyuduklerindencok guzel olur her sey :))
Evet ya 3 uz :) bak 3 lerden yana bi sansim var.3 senelik evliyim 3 tane bebegimi kaybettm 3 uz hamileyim rabbimin takdiri hediyesi iste :) esim simdiden karalari bagladi yanimdasin ama ozluyorum seni diye sitem ediyo.bende daha cok erken ilerde birbirimizi belki hic goremicez diyorum :) hayirlisi olsun saglikli olsunlarda hersey gecer zamanla

Aynen. Allah sag salim kucaginizamalmayi nasip etsin :)

Saka yapiosun ayyy hic belli degil ama boyun uzun sanirim ondan mi kiz nerende senn 84 kilo :) ben 76 kiloyum tosun gibi dolaniyorum ortada :)
Cok uzun degil aslinda boyum da 1.68 ama kilom hep basenlerimde. Yani profil durusu degil de karsidan durus yapsaydim yadirgamazdin

Aminn biz bizi anlarız canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.... Okadar acıki hergece o duygu boğazda düğüm düğüm oluyor... Ama budefa mutlu olucaz İnş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canım iyi haberler vericez birbirimize İnşallahhhhh

Cok uzun degil aslinda boyum da 1.68 ama kilom hep basenlerimde. Yani profil durusu degil de karsidan durus yapsaydim yadirgamazdin
:) ole yada bole sonucta belli olmuyo yani sanslisin basenlerinde de olsa lac kilo orda olcak masllah dogurduktan sonrada bole fit gorunuruz insallah :)

:) ole yada bole sonucta belli olmuyo yani sanslisin basenlerinde de olsa lac kilo orda olcak masllah dogurduktan sonrada bole fit gorunuruz insallah :)
İnsallah. Ben 84 le hamile kaldim. Daha kilo almadim. Dogumdan sonra yine bu kiloda olsam bana yeter :)

Insallah canm bende 4 kilo almisim insallah fazla cikmaz daha cok erken 4 kilo.icin ama kilo almamam benim icinde bebekler icinde en iyisi olcak :)
Yaa hayir cok almamissin ki. 5. Ayin icine girdik normal bence aldigin kilo. Kimisi duzenli alir kimisi son aylar siser. Duzenli alanlardan olmak daha iyi bence :)

Konuşmaları hızlı hızlı okudum bağımlılık yaptı bura:))
Herkes hissetmiş ben belki üç günde bir ancak hissediyorum pazartesi sağlık ocağına gitsem kalbini dinliyorlarmış sanırım bazen çok korkuyorum içerde yaşamıyormu diye tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…