- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #15.361
Artik yapacak bisey yok.zaten 4 5 ay sonra yninda bile yatamicam kica yatak onun olsun.yatak odam biraz kucuk 3 tane besigi sigdirmam imkansiz cocuk odasina koltuk tarzi bisey koymayi dusunuyorum artik orda yata kalkarim :)cikar 4-5 ay daha. Sonra esinin dedigi gibi mecbur diger tarafa.
Yaa 3üz mü? Bence esin de fazla heveslenmesin o zaman o da uyuyamazArtik yapacak bisey yok.zaten 4 5 ay sonra yninda bile yatamicam kica yatak onun olsun.yatak odam biraz kucuk 3 tane besigi sigdirmam imkansiz cocuk odasina koltuk tarzi bisey koymayi dusunuyorum artik orda yata kalkarim :)
Evet ya 3 uz :) bak 3 lerden yana bi sansim var.3 senelik evliyim 3 tane bebegimi kaybettm 3 uz hamileyim rabbimin takdiri hediyesi iste :) esim simdiden karalari bagladi yanimdasin ama ozluyorum seni diye sitem ediyo.bende daha cok erken ilerde birbirimizi belki hic goremicez diyorum :) hayirlisi olsun saglikli olsunlarda hersey gecer zamanlaYaa 3üz mü? Bence esin de fazla heveslenmesin o zaman o da uyuyamazinsallah bebislerin uyanma saatleri bir olur. Allah yardimcin olsun:) kucuklukleri biraz zorlar ama buyuduklerindencok guzel olur her sey :))
Oyhh sende ki de karin mi bi de zayifsin masallah subhanallah :) ben davul gibiyim senn karninn 2 kati nerdeyse igne batirsalar patlicak sanki :)Kizlar evimin daginikligi, ben ve minnoşumgaliba artik yavastan kendini belli etmeye basladi
Aynen. Allah sag salim kucaginizamalmayi nasip etsin :)Evet ya 3 uz :) bak 3 lerden yana bi sansim var.3 senelik evliyim 3 tane bebegimi kaybettm 3 uz hamileyim rabbimin takdiri hediyesi iste :) esim simdiden karalari bagladi yanimdasin ama ozluyorum seni diye sitem ediyo.bende daha cok erken ilerde birbirimizi belki hic goremicez diyorum :) hayirlisi olsun saglikli olsunlarda hersey gecer zamanla
84 kiloyum ne zayifiOyhh sende ki de karin mi bi de zayifsin masallah subhanallah :) ben davul gibiyim senn karninn 2 kati nerdeyse igne batirsalar patlicak sanki :)
Aminnnn insallah :)Aynen. Allah sag salim kucaginizamalmayi nasip etsin :)
Saka yapiosun84 kiloyum ne zayifi
Kusura bakma canım unutuyorum kaybı olan okadar arkadaşım varki gerçekten Allah yardım etsin hepimizecanım konuşmuştuk seninle 33 haftalıktı bebegim. testin adı anti faktör xa
Cok uzun degil aslinda boyum da 1.68 ama kilom hep basenlerimde. Yani profil durusu degil de karsidan durus yapsaydim yadirgamazdinSaka yapiosunayyy hic belli degil ama boyun uzun sanirim ondan mi kiz nerende senn 84 kilo :) ben 76 kiloyum tosun gibi dolaniyorum ortada :)
Aminn biz bizi anlarız canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.... Okadar acıki hergece o duygu boğazda düğüm düğüm oluyor... Ama budefa mutlu olucaz İnş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız canım iyi haberler vericez birbirimize İnşallahhhhh1 günlük çok önmli deil ileri geri olması bana doktorumda suan 3 ölçüm alsam üçüde farklı çıkar demişti gerçektende öyle oldu. ama seni çok iyi anlıyorum aynı korkular bendede var. Allahım korktugumuza ugratmasın.
Bi bi zam daha yeriz canım sanırım çünki daha var sonuçtaDoğum ücreti tahmin ettiğim gibi olmuş. Ama muayeneyi bu kadar beklemiyordum acıkcası. Yeni zam yapmıslardı zaten jisaha yapmıs oldular yeni yıl diye.
:) ole yada bole sonucta belli olmuyo yani sanslisin basenlerinde de olsa lac kilo orda olcak masllah dogurduktan sonrada bole fit gorunuruz insallah :)Cok uzun degil aslinda boyum da 1.68 ama kilom hep basenlerimde. Yani profil durusu degil de karsidan durus yapsaydim yadirgamazdin
İnsallah. Ben 84 le hamile kaldim. Daha kilo almadim. Dogumdan sonra yine bu kiloda olsam bana yeter :):) ole yada bole sonucta belli olmuyo yani sanslisin basenlerinde de olsa lac kilo orda olcak masllah dogurduktan sonrada bole fit gorunuruz insallah :)
Insallah canm bende 4 kilo almisim insallah fazla cikmaz daha cok erken 4 kilo.icin ama kilo almamam benim icinde bebekler icinde en iyisi olcak :)İnsallah. Ben 84 le hamile kaldim. Daha kilo almadim. Dogumdan sonra yine bu kiloda olsam bana yeter :)
Yaa hayir cok almamissin ki. 5. Ayin icine girdik normal bence aldigin kilo. Kimisi duzenli alir kimisi son aylar siser. Duzenli alanlardan olmak daha iyi bence :)Insallah canm bende 4 kilo almisim insallah fazla cikmaz daha cok erken 4 kilo.icin ama kilo almamam benim icinde bebekler icinde en iyisi olcak :)
Yani insallah bole kalirim yoksa simdiden kendimi tasiyamiyorum ilerisini dusunemiyorum :)Yaa hayir cok almamissin ki. 5. Ayin icine girdik normal bence aldigin kilo. Kimisi duzenli alir kimisi son aylar siser. Duzenli alanlardan olmak daha iyi bence :)
Allahim yaa biran once mayis ayi gelsin saglikla kucaklarimiza alalim da sonra dogumda gitmeyen kilolari konusuruz. Cok heyecanli degil mi?Yani insallah bole kalirim yoksa simdiden kendimi tasiyamiyorum ilerisini dusunemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?