2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
cikar 4-5 ay daha. Sonra esinin dedigi gibi mecbur diger tarafa.

Bende kayserideyim ama merkezde iste. Ne yaparim nasil olur bilmiyorum. Devlet suriyeli dolu. Ozeller cok pahali. Tip fakultesi cok uzak. Oy oy.
Kayseri Eğitim Araştırma da harika bence...eşim kaza yapmıştı Develi den bizi oraya sevk ettiler...gece 12buçukta beyin cerrahı muayene ve taburcu etti 1de çıktık geldik...sonraki kontrollerde de öyle aman aman sıra bile beklemedik hemen tomografiye girdik birinde hemen röntgene girdik çıktık doktora göründük her seferinde yarım saatte işimiz bitiyordu

Bence boyuna göre kilon iyi canım..doktorların görüşleri farklı oluyor bu konularda...geçmiş olsun bu arada .bazı gıdalar aşırı hassaslaştırıyor mideyi...midem benimde bazen çok kötü oluyor şu bile içmek istemiyorum ..ama mecbur bebiş için yemek zorunda hissediyorum kendimi

Kızlar bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz. Ben 15 haftalıkken hissetmeye başladım. Şuan göbek deligim hizasında bile hissediyorum. Yeri değişiyor ama bazen sezeryan dikişi hizasında oluyor ayakları çıkacak sanıyorum alttan :) birde maşallahı var çok hareketli dakikalarca oynuyor bu kadar i normal mi? Dışardan görünüyor bi video bile çektim :) bazen diyorum ki karnım da oynayacağı bi oyuncağı var sanki de onunla oynuyor sürekli:))

Kizlar bu arada hastane fiyatlari hakkinda konusmussunuz. Hic devlette dogurmayi dusunen yok mu? Ozeller cok pahali degil mi? Egitim arastirmada dogum yapmanin ne gibi Zorluklari var?
ben ilk hamileligimde egitim ve arastirmada yaptirdim bundada ozelde yaptirmicam.

Allahim yaa biran once mayis ayi gelsin saglikla kucaklarimiza alalim da sonra dogumda gitmeyen kilolari konusuruz. Cok heyecanli degil mi?
Ay hadi insallah ben mayis degil nisan gibi de dogum yapabilirim 3 uz oldugu icin artik ne kadar dururlarsa kâr.valla bazen diyorum.allahim dogsunlarda gozumun onunde saglikli sihatli buyusunler insallah kilo falan bahane bi kac azimle hepsi gider insallah

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini. hepimize dua ediyorum sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebeklerimizi diye ama inan sana daha bi canı gönülden dua ediyorum. allahım hepimize o günleri mutlulukla gösterir inşallah.

Ben de öyle çok hissetmiyorum, burda bebeğin hareketleri dışardan görünüyor yazanları görünce de biraz telaş da yapıyorum. yalnız değilsin yani o konuda :))

Ne biliyim ya. Burda dogum evi var cok kalabalik hep suriyeli bi de.
Dogru. Kilo falan isin bahanesi kendimize oyalanacak yer ariyoruz konusmak icin. İnsallah saglikla gelirler. Bu arafa bende %90 nisanda dogururum. Gebelik takvimleri hep 1-2 mayis arasi gosteriyor. Onlar max. Haftayi gosteriyorlar diye biliyorum. Genel de bir iki hafta once oluyormus dogum. Bana da misan sonu dogururum gibime geliyor bir aksilik cikmazsa.

Ben de öyle çok hissetmiyorum, burda bebeğin hareketleri dışardan görünüyor yazanları görünce de biraz telaş da yapıyorum. yalnız değilsin yani o konuda :))
Ay ben daha dun ilk kez disardan gordum ufacik ama baya inceledim gobegimi gorur muyum diye

Oyyy teyzesi allah razi olsun.inan ole ihtiyacimiz varki duaya edene de edenden de herkesten allah razi olsun.bende herkese bi fatiha bi ayetel kürsi okumadan gecmiyorum cunki biri de 3 u de cok zor hamilelik bu canindan can cikiyo daha ne olsun.rabbimden baska siginacak kapimiz yok ki.rabbim insallah acilarini gostermesin :)

Ciddi misin masallah hic gostermiyosun bende 73 ile kaldim 80 oldum ama 7 aylik gibiyim bide bel fitigim var zorlamaya basladi bacagima vuruyor
Gecmis olsun canim. Bol bol dinlen. Yan durdugum icin fazla belli olmuyor kilom ama gayet kiloluyum :) kendimi kisitlamiyorum ama almamak benim icin daha iyi. Normal dogurmak istiyorum cunku.

Aynen ole valla.sen sezeryanmisin normal mi normalde tam gunu doluyo diye biliyorum ama

Aynen ole valla.sen sezeryanmisin normal mi normalde tam gunu doluyo diye biliyorum ama
İlk bebegim olacak allah izin verirse. Ben normal istiyorum. Doktorlr bir sey demiyor. Allahtan bi mani gelmezse, ters bir durum soz konusu olmazsa normal dogum yaparim heralde. İnsallah her sey yolunda gider. Cunku gercekten normal dogumu fazlasiyla istiyorum.

Insallah canm rabbim gonlunn istegini versin insallah.tabi herseyin normali daha iyi.bende hep mormal istyodum en bastan beri.sezeryandan cok korkuyorum cunku.kan sulandirici igneye basladiktan sonra zaten hayal oldu cok.riskli kanama durmayabilir.simdi bi de 3 tane olunca sezeryan sart oldu.sezeryan olunca sadece tamamen uyumamak istiyorum okadar

İnsallah gonlune gore olur, sag salim ucunu de kucagina alirsin :)
ne mutlu sana :) darısı başımıza

Aminn insallah en kisa zamanda :)

amin canım amin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…