2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba bende mayıs annesı olacağım inşallah :) birşey sormak işitiyorum ben Sancaktepe Viahospitalda efsun hanıma başladım. Giden var mı acaba tavsiyeye ihtiyacım var :)

Canlar iyi geceler
Kafama bir şey takıldı Bazılarınız idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandığını yazıyor Ben ilk haftalar hariç hiç idrar tahlili verdiğimi hatırlamıyorum İdrar yolu enfeksiyonu belirtileri ne Ben doktora şüphe ediyorum deyip öyle mi tahlil isteyecek yoksa belli bir rutini var mı? Bizimki hiç bahsetmiyor çünkü idrar testinden

Benden 3 sefer aldikar idrar. Biri rutin kontroldu. Doktor orda degisik bir sey gordu artik ne gorduyse. Tekrar idrar kulturu istedi onun sonucu baya gec cikti. Sonra tamam temiz dedi. Bir de ikili testte verdim o kadar. Baska yapilmadi.

Benden 3 sefer aldikar idrar. Biri rutin kontroldu. Doktor orda degisik bir sey gordu artik ne gorduyse. Tekrar idrar kulturu istedi onun sonucu baya gec cikti. Sonra tamam temiz dedi. Bir de ikili testte verdim o kadar. Baska yapilmadi.

Hmm.bende ikili testte idrar alınmadı hatta bikaç gün önce dörtlü test de yaptırdık onda da sadece kan vardı

Bem idrar degil ama vajina enfeksiyonu icin kullaniyorum. Doktora cok akintim oldugunu soyledim kultur aldi ve enfeksiyon cikti. Ama idrardan bahsetmedi bana sanki sikayetim olmazsa yapmazmış gibi geliyo hic bahsetmedi. Bu arada hicbirseyi atlamayan bir doktordur

Hadi gözünaydın darısı bize

Bizim idrar testini rutin yapiyorlar ama icinde seker protein vs bakiyorlar. Diger bakteri taramasi icin sadece ikili testte yaptilar, bir de ben kesem patladi diye ortaligi ayaga kaldirinca yaptilar. Bakteri icin olan doktor istegine bagli ve ofis disi bir laba gidiyor

Kizlar bu arada hastane fiyatlari hakkinda konusmussunuz. Hic devlette dogurmayi dusunen yok mu? Ozeller cok pahali degil mi? Egitim arastirmada dogum yapmanin ne gibi Zorluklari var?
Can'ım ben de Özel düşünüyorum. Biraz ilgi istiyorum çünkü. Güleryüz tatlı dil. Devlette bunlar olmuyor maalesef. Hatta bir gittiğin doktoru sonraki gidişte bulamayabiliyorsun.
Tabi özelde de istediğim gibi bi yer bulamadım. Yorumlar hep kötü. İyi olanlar çok pahalı.
Cerrahpaşa tıp fakültesini düşünmeye başkadım nerdeyse :)) herkes Doğum bölümünü çok övüyor. Özel oda da alabiliyormuşsun.
Tabi hem uzak hem de işler nasıl yürüyor bilmiyorum. Bir yandan da devleti düşünüyor sayılırım yani. Tabi Cerrahpaşa olursa.

Kizlar evimin daginikligi, ben ve minnoşum galiba artik yavastan kendini belli etmeye basladi
Yavaştan değil Can'ım baya çıkmış senin de
Erkek miydi senin? Erkek göbüşü gibi.
Sağlık ocağı rutin kontrollerinde de yapılıyor Can'ım.

Kizlar selam. Neden oldugunu bilmiyorum ama ceza almisim bir hafta gelemedim. Napiyorsunuz? Herkes iyi mi? Her sey yolundadir umarim.

Amniyosentez
sonucu bekleyen anneler vardi, sonuc aldilar mi?
Hoşgeldin Can'ım. Görmüştüm ceza aldığını.
Popüler konularda falan yaptığın yorumlardan birinden dolayı gelmiştir belki.

Ben bidahaki gittiğimde oturup anlaşmayı düşünüyorum canım. Bakalım ne dicekler. Önceden anlaşırsak bi zam daha gelirse sıkıntı olmaz sanırım
Biz denedik olmuyor canım öyle malesef eşim ödemeyi baştan yapalım dedi olmazmış olgunun fiyatı geçiyomuş

Biz denedik olmuyor canım öyle malesef eşim ödemeyi baştan yapalım dedi olmazmış olgunun fiyatı geçiyomuş

Napalım artık o gün şartlar neyse o olcak desene. Ama ben mayısa kadar bi zam daha geleceğini sanmam ya bu ocak zammıydı bidaha olursa abartmış olurlar iyice. Belkide anadolu hastanesinide satın aldığı ve yeni binaya gectikleri için bu kadar arttı. İnşallah artmaz artsada yapcak bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…